9
-
cateran #9 Ki az a balfasz, aki 2013-ban nem tudja, hogy a jatekprogramoknak tobbnyire crackje van? (tudod.."copy contents from crack directory" es tsai)
Ki az a balfasz, aki nem tudja, hogy nehany felhasznaloi programnak is?
Ki az a balfasz, aki tudatlansagat vilagga kurtoli? -
#8 Ki az a balfasz aki 2013-ban crackel egy programot?
Ki az a balfasz aki nem MSDN verziót szed le?
Ki az a balfasz, aki kétes forrásból szed le minden szart? -
FoodLFG #7 Az Win7 SP1-es ISO-kat szedik az emberek mint állat, mert senkinek sincs kedve az alap windóz feltolása után még 30perc letöltögetéssel és 30perc update installálással szenvedni.
Főleg azoknak nem, akik megvették az alap wint és leszarja őket az MS.
Mi lenne, ha az MS viselkedésével nem ösztönözné a torrent oldalak használatát? -
gosub #6 a bankok szerint csak náluk biztonságos pénzt tartani. -
Am. ennek a hírnek az is lehetne a címe, hogy A vírusírók szerint nem biztonságos a Windows -
#4 Az elmúlt kb 10 évben 2x találkoztam valóban fertőzött crack-kel. Egyiket meg is szívtam, mert nem vette észre a víruskereső és rakhattam újra az XP-t. A többi 100+ alkalommal meg nem volt gond, max nem működött a crack. -
cateran #3 Ugyes gyerekek lehettek..en ha megfeszulnek sem tudnek osszecsalni 100-bol 2 kartevoset, nem is volt (mar legalabbis nem sipitozott sem a tuzfal, sem az antivirus) soha, pedig regen 2 pofara szedtem le minden vackot. Beindult a BS generator v4.5 es ontjak vele a szar dumat. -
Madve #2 A pékek szerint káros lehet az egészségre a házilag sütött kenyér.
A kormány szerint átgondolatlan és káros az ellenzéket támogatni.
A ... üdítőitalokat gyártó vállalat szerint egészségre káros a víz fogyasztása.
A jogvédők szerint az illegálisan letöltött zenék ellehetetlenítik a zenészeket. -
amitakartok #1 Össze-vissza hazudozik az egész banda. Milyen "78 százaléka tartalmazott valamilyen kémprogramot, 36 százaléka pedig trójai programot és reklámprogramot", mi a lószarról beszélnek ezek?! Én speciel egyetlen rohadt kártevőt nem szedtem össze torrenten az utóbbi 12 évben.
Lefogadom, hogy azt pl. nem vették figyelembe hogy a vírusirtók automatikusan hamispozitívat jeleznek bizonyos DLL csomagolásos módszerekre a DLL tartalmától függetlenül, hanem egy kalap alá vették a többivel, hogy jobban hangozzon a drágalátos statisztikájuk.
Csak agyatlan anti-warez propaganda az egész, mint mindig. Számomra a torrent nem warez. Számomra a warez szó hallatára azok a szennyoldalak ugranak be, melyek körkörösen egymásra mutató linkfarmokkal szednek össze rahedli sok hirdetési pénzt anélkül, hogy valóban le is lehetne tölteni a cuccot (vagy ha van is letöltés, pénzes vagy vírusos). Nem kéne a kettőt egy kalap alá venni.