4
-
tomcsa4 #4 Sony jó telefonokat gyárt, az anyaghasználat is jobb a közepesnél, de valóban túlárazott. Viszont eladásban a Huaweit-t nem fogja legyűrni. -
csimmasz #3 Szerintem rosszul áraz a sony.
Egy LG L9 és egy xperia P között mi indokolja a 30% felárat?
Még ha a hardver jobb is ez sok embernél már átlépi a lélektani határt.
-
#2 Hát pl akkor kezdhetnék azzal, hogy ezeket kiszedik belőle, mert szerintem ez az emberek nagy részének nem kell. (Nekem pl biztos nem kell egyik sem amit említettél). Ha ezeket kiszedik és olcsóbb lehetne valóban a telefon akkor ezt meg kell lépni. -
kvp #1 Jok a telefonjaik (pl. nekem is az van), de sajnos olyan extra dolgokat raknak bele amikrol a legtobb ember nem is tud, viszont az arat felviszi. Pl. az en kozepkategorias telefonomon is megvan az usb host mod lehetosege (pl. kulso merevlemez, eger/billentyuzet), de a legtobb ember nem is gondol ra, hogy ez rajta van. Ugyanilyen a samba share tamogatas. Hiaba tud a telefon file szerverkent es wifi hotspot-kent mukodni, ha a felhasznalok nem tudjak hogy kepes ra. Mivel a legtobb olcso android-os keszulek vagy egy iphone ezeket nem tudja, ezert a felhasznalok nem is keresik az extra feature-oket, pedig a sony belerakta mindezt, raadasul meg extra licenszdijakat is fizet miatta. Arrol nem beszelve, hogy a sony meg a japan piacon sem tud elso lenni, pedig regen viszonylag konnyen hoztak a vezeto poziciot. Remelhetoleg osszeszedik magukat, mert ha valasztani kell az olcso de iszonyat bena szoftveru samsung es a draga de tul buta iphone kozott, akkor a vegen csak a kinai allami telefongyar termekei maradnak, azok meg olyanok mint furdoszobabol szokol radioval telefonalni napviharban.