16
  • Zero 7th
    Az a baj ezzel az ötlettel, hogy a Space Hulk táblái, pályái fixek. És ismerem őket az első Space Hulk játékból, több, mint húsz éve...
  • Manbeast
    Ez a játék a Space Hulk játékmenetével jön, nem az x-com-éval. Az eredeti táblás játék lesz kellemesen adaptálva...kik írnak ide cikkeket.
  • cateran
    Jo, akkor lassan es tagoltan: A pancelban levo rendszer racsatlakozik (vagy a hajojukban levo rendszer ami kapcsolatban van az egyseg tagjainak a panceljaval) a hajo rendszerere, az termeszetesen koveti a helyzetuket a hajon, a jokatonaember meg bebofogi a mikrofonba: z28-as ajto vagy az ajto elottem open sesame es voila....Azert ennel bonyolultabb dolgokat is meg lehet am csinalni IRL :D
  • lammaer
    Ezen az "1%, hu de nagy csalas" gondolatmeneten en is fennakadtam. Ha tenyleg csak ennyit fotosoppoltak rajta, akkor gyak azt jelenti hogy a jatek pont ugy nez ki ahogy a kepek mutatjak. Pont az ellenkezojet jelenti amit a cikkiro mond :)
  • lammaer
    Lehetsz cinikus, de ettol meg igaza van.
    Attol ugyanis hogy jatekmenetben hasonlo a ketto, az meg nem azt jelenti hogy ugyanaz a motor. Ilyen alapon a laser squad meg a jagged aliance is az xcom motorjat hasznalja... :)
    Meg persze az incubation is....
  • MaRee
    Azért a terminator páncél bármilyen kemény is, telekinetikus erőkkel nem bír :D Ha csak nem egy librarian van benne
  • lamer the true
    FOR THE IMPERIUM OF MAN!
  • seepheeerd
    BROTHER MARINES!!!!!!!!!!!!!!!!
  • seepheeerd
    Hohóóóó!!! 1992-ben de nagy játék volt ez, és micsoda hangok!!! Az eligazításon... és a harc közben...
    Emlékszem, kazettára vettem és azt hallgattam a kocsiban tízezer watton :))

Aztán kijött a windózos verzió... fos hangokkal, nem is játszottam végig. Na most meglátjuk ez milyen lesz :)
  • Loverman
    szakértőnket hallhatták
  • MaRee
    FOR THE EMPEROR!!!!!!!!!
  • cateran
    Azokban a pancelokban sokminden van am...nem 1 wasistdas hogy hangvezerlessel ajtot nyissanak. Amugy meg minden WH40k johet, amennyiben kelloen brutalis es veres:D Vesszenek a genorzok, eljenek az Eldak:D
  • Zero 7th
    Ha a Chaos Gate-re gondolsz, akkor annak a világon semmi köze nem volt az UFO2 motorjához. A játékmenet nagyon hasonló, de technikailag semmi köze egymáshoz a két játéknak, már csak azért sem, mert az UFO2 320x200x8, a CG meg 640x480x16...
  • Sippie
    "Egy ajtót például 4-5 lépésnyi távból is kinyithatunk, nem kell odamenni elé és úgy nyitni." Gondolatátvitellel nyitom ki, vagy mi?
  • Loverman
    Volt már ilyen, Warhammer40K játék az akkori X-Com (avagy "UFO 2") motorjával
  • Szefmester
    Ötvös úr.. ennyire azért már....

"a mellékelt képek 99 százalékban származnak a játékból és 1 százalékukat Photoshoppal javították fel. Ez annyit jelent, hogy amit most látunk, nem az vár ránk a végső változatban - vagyis jelen állapotában nem így néz ki."

Szóval ha csinálunk egy színjavítást már több mint 1%-ot változtattunk meg a képen. Inkább közel ilyen lesz a grafika és nem pedig a "vagyis jelen állapotában nem így néz ki". Se teszteket/cikkeket írni, se gondolkodni... valamihez azért ért?