17
  • lordmorden
    #17
    bale nem volt rossz batmennek, de jobb lenne sima batmen filemt nymni, a klisés szuperhősök akik mindenféle hatalomaml rendelkeznek kicsit jobban elrugaszkodottak tudnak lenni, a modern(és a régi) filmes batmennel sem összeegyeztethetőek.
  • AZUL
    #16
    a példád azért nem jó, mert thor története merő fantasztikum... nem több. míg az hoyg esetlegesen landol nálunk egy másik életforma, az benne van a pakliban...
  • iopi
    #15
    Ez alapján ha a való életben megtörténne, hogy közénk (realisztikus környezet) egyszer csak leszállna egy ufó (fantasy szereplő), akkor vagy ő vagy mi nem lennénk hitelesek?
  • AZUL
    #14
    hát ahogy olvasom soraidat, sajnos megintcsak megerősíted azt, hoyg nem értetted a lényegét annak amit mondtam. megpróbálom a legegyszerűbben: a problémám nem az, hoyg kinek milyen képessége van, vagy nincs. hanem az, hoyg míg egyes karakterek ábrázolása földhözragadt, mondjuk inkább úgy, hoyg elég életszerű, lehetséges, megvalósítható. míg a többi fantasztikum.... s a kettő egymás mellett nekem nem emészthető a filmen, ha már az egyiket realisztikus környezetben helyezték el, ribútolták, akkor mellette egy fantasyszereplő nem fér el. miért? mert az egyik semiképpen nem lesz hiteles, s lerombolják azt, amit eddig köré építettek...
  • Zombee
    #13
    Mégegyszer megkérdem: nem lehet szimplán csak filmet csinálni reboot nélkül? Bale eljátsza Batmant és kész, nem kell nagy feneket keríteni neki.
    A Dark Knight trilógia egy komplett, kerek történet, képregényben is több sztori ment.
  • sandor8206
    #12
    persze, hogy lehetnének...ne vedd már ennyire komolyan, ezek csak filmek
  • GaborT28
    #11
    Megértettem a lényeget; a karakterekkel csupán annyi gond volt, hogy ratyi jelmezbe bújtattak még ratyibb színészeket. A képregényekhez eléggé hűen adták vissza a lényeget (a képességeiken nem értem miért akadtál fenn; tizen x éve ezekkel a tulajdonságokkal vannak felruházva); a gond inkább azzal volt még, hogy annyira próbáltak megfelelni a trendeknek, hogy a végén egy röhejes paródiát kaptunk. Amerika kapitány protektoros motoros-szerkója + Thor szereplőinek gumi&műanyag jelmeze még a 70es években is kicsalt volna pár könnycseppet a röhögő közönség szemeiből.
    De a szereplőkön akadtam ki a legjobban..... ennyi csicskát.
  • AZUL
    #10
    téves. fingom azért van róla... de a lényeget valahoyg nem sikerült megértened... ;)
  • WoodrowWilson
    #9
    Nem az a probléma, hogy egy karakternek nincs szuperereje, Batmannek sincs (most ugye olyan esetektől, mint amikor a zöld lámpás gyűrűt használja, tekintsünk el, de pl. ez sem történhetne meg Nolan univerzumában), Tony Starknak sincs. Az a baj (mármint a JL filmmel kapcsolatban baj), hogy akinek lett volna valami emberfeletti képessége, azoktól is elvette. Teljesen bizarr lenne, hogy ez a Batman együtt zúzzon Supermannel, Zöld Lámpással, Wonder Womannel stb.
  • GaborT28
    #8
    Az Avengers-típusú filmeket épp a hozzád hasonlóknak készítik. "meg a csaj valami özvegy, vagy mi, sima ügynök" Kb fingod nincs az egészről; látványos "vót" oszt' viszollátás.
  • AZUL
    #7
    mér, az avangers az milyen? volt egy viszonylag fölhözragadtabb vasember, meg sólyomszem, meg a csaj valami özvegy, vagy mi, sima ügynök, azt ehhez jött egy kicsit elrugaszkodottabb kapitány, egy még elrugaszkodottabb hulk, meg egy fantasy katergóriás thor... s szépen elbaszták azt a vonalat amit a vasemberrel elkezdtek...

    kb ugyanaz lenne... mindamellett mondom, hoyg alapvetően jót szórakoztam az avengers-en, de nem illettek ilyen síkon össze a szereplők... mint ahogy batman se lenne jó egy superman-nal...
  • WoodrowWilson
    #6
    Ennyi erővel lehetne benne Optimus Prime meg Forrest Gump is, hisz azok is csak filmek. Nolan Batmanjéhez, amiből direkt kiölt minden természetfelettit, már Superman létezése is sok.
  • sandor8206
    #5
    sztem meg simán lehet a JL filmben a Nolanos/Bale betmen, hisz az is meg ez is csak film/lesz
  • Zombee
    #4
    Ehhez nehogy leforgassonak mégegy eredetsztorit... egyszerűen csak legyen Justice League film, függetlenül a Dark Knight trilógiától. Már csak azért is, mert a Dark Knight képregényes forrása is más szerzőtől, másik világban játszódik, mint a Justice League. Nem kell mindig reboot.
  • Ender Wiggin #3
    nolan elb..ta.
  • Okisz
    #2
    É is úgy gondolom, hogy másik vonalon építeni fel a Batman létet.
  • WoodrowWilson
    #1
    Legfeljebb rebootként tudom elképzelni, a mostani földhözragadt Batman nagyon nem illik bele a többi szuperhős világába.