Christian Bale újra Batman lehet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bale nem volt rossz batmennek, de jobb lenne sima batmen filemt nymni, a klisés szuperhõsök akik mindenféle hatalomaml rendelkeznek kicsit jobban elrugaszkodottak tudnak lenni, a modern(és a régi) filmes batmennel sem összeegyeztethetõek.
a példád azért nem jó, mert thor története merõ fantasztikum... nem több. míg az hoyg esetlegesen landol nálunk egy másik életforma, az benne van a pakliban...
Ez alapján ha a való életben megtörténne, hogy közénk (realisztikus környezet) egyszer csak leszállna egy ufó (fantasy szereplõ), akkor vagy õ vagy mi nem lennénk hitelesek? <#hamm>#hamm>
hát ahogy olvasom soraidat, sajnos megintcsak megerõsíted azt, hoyg nem értetted a lényegét annak amit mondtam. megpróbálom a legegyszerûbben: a problémám nem az, hoyg kinek milyen képessége van, vagy nincs. hanem az, hoyg míg egyes karakterek ábrázolása földhözragadt, mondjuk inkább úgy, hoyg elég életszerû, lehetséges, megvalósítható. míg a többi fantasztikum.... s a kettõ egymás mellett nekem nem emészthetõ a filmen, ha már az egyiket realisztikus környezetben helyezték el, ribútolták, akkor mellette egy fantasyszereplõ nem fér el. miért? mert az egyik semiképpen nem lesz hiteles, s lerombolják azt, amit eddig köré építettek...
Mégegyszer megkérdem: nem lehet szimplán csak filmet csinálni reboot nélkül? Bale eljátsza Batmant és kész, nem kell nagy feneket keríteni neki.
A Dark Knight trilógia egy komplett, kerek történet, képregényben is több sztori ment.
A Dark Knight trilógia egy komplett, kerek történet, képregényben is több sztori ment.
persze, hogy lehetnének...ne vedd már ennyire komolyan, ezek csak filmek
Megértettem a lényeget; a karakterekkel csupán annyi gond volt, hogy ratyi jelmezbe bújtattak még ratyibb színészeket. A képregényekhez eléggé hûen adták vissza a lényeget (a képességeiken nem értem miért akadtál fenn; tizen x éve ezekkel a tulajdonságokkal vannak felruházva); a gond inkább azzal volt még, hogy annyira próbáltak megfelelni a trendeknek, hogy a végén egy röhejes paródiát kaptunk. Amerika kapitány protektoros motoros-szerkója + Thor szereplõinek gumi&mûanyag jelmeze még a 70es években is kicsalt volna pár könnycseppet a röhögõ közönség szemeibõl.
De a szereplõkön akadtam ki a legjobban..... ennyi csicskát.
De a szereplõkön akadtam ki a legjobban..... ennyi csicskát.
téves. fingom azért van róla... de a lényeget valahoyg nem sikerült megértened... 😉
Nem az a probléma, hogy egy karakternek nincs szuperereje, Batmannek sincs (most ugye olyan esetektõl, mint amikor a zöld lámpás gyûrût használja, tekintsünk el, de pl. ez sem történhetne meg Nolan univerzumában), Tony Starknak sincs. Az a baj (mármint a JL filmmel kapcsolatban baj), hogy akinek lett volna valami emberfeletti képessége, azoktól is elvette. Teljesen bizarr lenne, hogy ez a Batman együtt zúzzon Supermannel, Zöld Lámpással, Wonder Womannel stb.
Az Avengers-típusú filmeket épp a hozzád hasonlóknak készítik. "meg a csaj valami özvegy, vagy mi, sima ügynök" Kb fingod nincs az egészrõl; látványos "vót" oszt' viszollátás.
mér, az avangers az milyen? volt egy viszonylag fölhözragadtabb vasember, meg sólyomszem, meg a csaj valami özvegy, vagy mi, sima ügynök, azt ehhez jött egy kicsit elrugaszkodottabb kapitány, egy még elrugaszkodottabb hulk, meg egy fantasy katergóriás thor... s szépen elbaszták azt a vonalat amit a vasemberrel elkezdtek...
kb ugyanaz lenne... mindamellett mondom, hoyg alapvetõen jót szórakoztam az avengers-en, de nem illettek ilyen síkon össze a szereplõk... mint ahogy batman se lenne jó egy superman-nal...
kb ugyanaz lenne... mindamellett mondom, hoyg alapvetõen jót szórakoztam az avengers-en, de nem illettek ilyen síkon össze a szereplõk... mint ahogy batman se lenne jó egy superman-nal...
Ennyi erõvel lehetne benne Optimus Prime meg Forrest Gump is, hisz azok is csak filmek. Nolan Batmanjéhez, amibõl direkt kiölt minden természetfelettit, már Superman létezése is sok.
sztem meg simán lehet a JL filmben a Nolanos/Bale betmen, hisz az is meg ez is csak film/lesz
Ehhez nehogy leforgassonak mégegy eredetsztorit... egyszerûen csak legyen Justice League film, függetlenül a Dark Knight trilógiától. Már csak azért is, mert a Dark Knight képregényes forrása is más szerzõtõl, másik világban játszódik, mint a Justice League. Nem kell mindig reboot.
nolan elb..ta.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
É is úgy gondolom, hogy másik vonalon építeni fel a Batman létet.
..ki ez a szörny a tükörben..
Legfeljebb rebootként tudom elképzelni, a mostani földhözragadt Batman nagyon nem illik bele a többi szuperhõs világába.