Szekeres Viktor

Christian Bale újra Batman lehet

Lehet, hogy Christopher Nolan saját filmek készítése helyett minden energiáját arra fogja fordítani, hogy a siker szempontjából a Marvel-univerzum szintjére emelje fel a DC képregény-univerzumot.

A képregény-filmes témákban általában igen jól értesült Latino Review megtudott pár információt a Warner Bros. tervezett Igazság Ligája-filmjéről. Persze mindezek az értesülések még nem hivatalosak, hiszen a stúdió nem foglalkozik publikusan a témával, s minden energiáját arra fordítja, hogy Superman-rebootja, a remek előzetes kritikákat kapó Az acélember (Man of Steel) legalább egymilliárd dollár bevételt érjen el. Az információ lényege, hogy Batman és Superman első közös mozifilmjét, valamint a teljes DC univerzumot ezentúl producerként Christopher Nolan felügyelné, s mellette Zack Snyder is közreműködne, mint producer, sőt, akár mint rendező is.


Nolan részvétele pedig azt is jelentené, hogy Christian Bale negyedjére is eljátszhatná Denevérembert, illetve Bruce Wayne-t (Henry Cavill személye természetesen adott Supermanként). Bale visszatérése nem lenne akkora meglepetés, hiszen egy korábbi nyilatkozatában már kijelentette, hogy ha Nolan leszállítana neki egy jó szkriptet, akkor szívesen magára húzná ismét Batman jelmezét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lordmorden #17
    bale nem volt rossz batmennek, de jobb lenne sima batmen filemt nymni, a klisés szuperhősök akik mindenféle hatalomaml rendelkeznek kicsit jobban elrugaszkodottak tudnak lenni, a modern(és a régi) filmes batmennel sem összeegyeztethetőek.
  • AZUL #16
    a példád azért nem jó, mert thor története merő fantasztikum... nem több. míg az hoyg esetlegesen landol nálunk egy másik életforma, az benne van a pakliban...
  • iopi #15
    Ez alapján ha a való életben megtörténne, hogy közénk (realisztikus környezet) egyszer csak leszállna egy ufó (fantasy szereplő), akkor vagy ő vagy mi nem lennénk hitelesek?
  • AZUL #14
    hát ahogy olvasom soraidat, sajnos megintcsak megerősíted azt, hoyg nem értetted a lényegét annak amit mondtam. megpróbálom a legegyszerűbben: a problémám nem az, hoyg kinek milyen képessége van, vagy nincs. hanem az, hoyg míg egyes karakterek ábrázolása földhözragadt, mondjuk inkább úgy, hoyg elég életszerű, lehetséges, megvalósítható. míg a többi fantasztikum.... s a kettő egymás mellett nekem nem emészthető a filmen, ha már az egyiket realisztikus környezetben helyezték el, ribútolták, akkor mellette egy fantasyszereplő nem fér el. miért? mert az egyik semiképpen nem lesz hiteles, s lerombolják azt, amit eddig köré építettek...
  • Zombee #13
    Mégegyszer megkérdem: nem lehet szimplán csak filmet csinálni reboot nélkül? Bale eljátsza Batmant és kész, nem kell nagy feneket keríteni neki.
    A Dark Knight trilógia egy komplett, kerek történet, képregényben is több sztori ment.
  • sandor8206 #12
    persze, hogy lehetnének...ne vedd már ennyire komolyan, ezek csak filmek
  • GaborT28 #11
    Megértettem a lényeget; a karakterekkel csupán annyi gond volt, hogy ratyi jelmezbe bújtattak még ratyibb színészeket. A képregényekhez eléggé hűen adták vissza a lényeget (a képességeiken nem értem miért akadtál fenn; tizen x éve ezekkel a tulajdonságokkal vannak felruházva); a gond inkább azzal volt még, hogy annyira próbáltak megfelelni a trendeknek, hogy a végén egy röhejes paródiát kaptunk. Amerika kapitány protektoros motoros-szerkója + Thor szereplőinek gumi&műanyag jelmeze még a 70es években is kicsalt volna pár könnycseppet a röhögő közönség szemeiből.
    De a szereplőkön akadtam ki a legjobban..... ennyi csicskát.
  • AZUL #10
    téves. fingom azért van róla... de a lényeget valahoyg nem sikerült megértened... ;)
  • WoodrowWilson #9
    Nem az a probléma, hogy egy karakternek nincs szuperereje, Batmannek sincs (most ugye olyan esetektől, mint amikor a zöld lámpás gyűrűt használja, tekintsünk el, de pl. ez sem történhetne meg Nolan univerzumában), Tony Starknak sincs. Az a baj (mármint a JL filmmel kapcsolatban baj), hogy akinek lett volna valami emberfeletti képessége, azoktól is elvette. Teljesen bizarr lenne, hogy ez a Batman együtt zúzzon Supermannel, Zöld Lámpással, Wonder Womannel stb.
  • GaborT28 #8
    Az Avengers-típusú filmeket épp a hozzád hasonlóknak készítik. "meg a csaj valami özvegy, vagy mi, sima ügynök" Kb fingod nincs az egészről; látványos "vót" oszt' viszollátás.