Salem MMO
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
társítsd a java/jre7/bin/javaws.exe-el
Amúgy ma is játszogattam, de épp egy szemétláda megtámadott. Iszonyat agresszív a játék, teli van banditákkal.
Amúgy ma is játszogattam, de épp egy szemétláda megtámadott. Iszonyat agresszív a játék, teli van banditákkal.
na ez hogy indul amúgy? letöltött egy jnlp fájlt,és azzal mit kell tenni?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Képek alapján olyan, mint a farmville... gondolom... sosem játszottam vele.
Parasite Eve 2, best game EVER!
nem rossz! fõleg hogy a Paradoxxtól van!
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
http://www.salemthegame.com/
Üdvözletem!
Ennek a játéknak nem volt valódi topikja, csak a játékhírhez kapcsolódó kommentelõs rész itt: http://www.sg.hu/cikkek/80171/salem_mmo_ha_meghalsz_hat_ennyi, ahol viszont el is olvashatjátok az alap tudnivalókat a cikkbõl.
Most hogy Open Beta státszuszba lépett, ideje lett valódi topikot is nyitni.
Gyakorlati nézõpontból amit én mondanék róla:
Ez egy elég furcsa teremtmény, java alapú de nem böngészõs, hanem normál java klienses mint pl. a Minecraft. 2D izometrikus nézetes elég egyszerû grafikás craftolós VALÓDI MMO, aminek a témája észak amerikai kontinens korai telepeseinek ténykedése a 18.-19. században egy eléggé kajla karikatúra szerû megfestésben. Viszont a kajlaság mögött meg egy nagyon összetett és komolyan kidolgozott perzisztens építkezõs és craftolós játék van, aminek nagyon jó \"flow\"-ja van és elég addiktív tud lenni. Másrészt meg az is elég furcsa hogy a kis aranyos kajla karakterek ellenére a játék igen durva tud lenni, van benne agresszió bõven.
A világ teljesen perzisztens és univerzális, nincs instance stb. Egy kvázi végtelen terepen össze vissza szóródnak a játékosok és építgetnek. De gyalog mindenhova el lehet jutni, csak maximum sokáig tart. Szinte teljesen szabad kezet kap mindenki, bárhol építhet, ténykedhet, de ha valaki oda téved ellophatja a cuccait, lerombolhatja vagy ki is nyírhatja és perma-death van. Viszont ez ellen lehet telekbejegyzéseket csinálni és akkor már nem olyan egyszerû csak úgy rombolni. Illetve falvakba lehet tömörülni (elvileg sok ilyen van) és ott a kollektív védelem alatt szépen lehet együtt játszogatni.
A skill rendszer nagyon-nagyon kiterjedt, ezer féle mesterségre rá lehet specializálódni és ezeknek egymásra is szükségük van a fejlõdéshez, építéshez, craftoláshoz. Egyenlõre ennyit róla.
← ElőzőOldal 3 / 3