11
-
Yodafon #11 Érezd az iróniát ;) -
#10 Fúú hát ez nagyon érdekes találmány. -
Oliwaw #9 Családi háznál van megoldás, egy érdekes találmány révén.
Úgy hívják külső antenna, boltban is kapható (nekem is van). -
#8 Femtocella a megoldás erre (is). Nem csak az ökoházak, de a nagy fémlemezzel (lindab és társai) borított épületek is így járnak. Ez egyébként tényleg inkább áldás mint átok, ugyanis sok elektorszmogot is kiszűrnek ezek, amiknek hosszútávú hatásairól még nem készülhetett felmérés, lévén alig pár évtizede használjuk őket. Ennyi használatnál még a DDT-re is azt mondták, hogy fantasztikusan hatékony és egészségre ártalmatlan, ma már tudjuk, hogy ez azért nem így van... -
#7 Most akkor ez olyan mint az usa faház vs európai vasbeton ház ?
-
#6 omg zavarja? Akkor építsünk megint szarokat szigetelés nélkül 1rétegű üveg nyílászárükkal, hadd legyen jó nekünk. -
qrd0xQSt2rdvnu #5 Én nem tapasztaltam ezeket. Szerintem az egész kutatás az amerikai faváz+gipszkarton házakhoz viszonyít. Azokhoz képest a mi vasbeton épületeink szinte faraday kalitkának számítanak. -
Szefmester #4 Ez csak jó szerintem is, akit nagyon zavar, az újra beszerel a házba vezetékes telefont, és hívásátirányít.
A mobilnetesek felé pedig csak annyit tudok mondani:
MUHAHAHAHAHAHA BESZ*PTÁTOK!!!!! -
MsUser #3 Bizony ez nagy előny!
Mindenki tudja milyen káros a sok sugárzás a magasabb frekin tartósan!
Igaz ennélkül is kaphatunk RÁK-ot de azért, kisebb elektroszmog, és sugárzást nem nevezném hátránynak semmikép! -
caius marius #2 Mitől lenne ez hátrány? Kirakom a telót az ablakba aztán pá. :) -
#1 Ez inkább előny. Aki ökoházat épített magának, azt valószínűleg zavarja az elektroszmog is.