3496
13460980771376987028.jpg
 • RuSSY
  #3496
  Köszönöm megnézem, ez a gold verzió nem rég jött ki, csak nem vették ki belőle
 • Botond #3495

  2016ban én a deluxe kiadást vettem meg steamen és a season passt, így megvan minden dlc, és akár steamről, akár uplayről telepítem a menüben ezt látom. Ezt a screenshotot most csináltam 2 perce, csak a te kedvedért visszatelepítettem steamen, hogy megnézzem nem vették e ki a magyar nyelvet.
 • RuSSY
  #3494
  Szia köszönöm a választ, steam-en néztem de azt írja a magyar nyelv nem támogatott, az uplayen is ezt írja, megnézem jobban lehet elnéztem valamit, ez a gold verzió a standard elérhető magyarul uplayen, de steam-en nem, 16 nyelv van de magyar nincs
  Utoljára szerkesztette: RuSSY, 2023.02.23. 18:27:03
 • Botond #3493
  Csak úgy tudod megvenni. :D
  Melyik platformra, pc-re mondjuk? Simán a kiadó ubisotfttól megveszed az magyar feliratos, vagy steamen, az is.
  De xbox verziók (x360as és xbox one-os), a ps4 verzió, a nintendo switch verzió is magyar feliratos.
  Van még ps3 verzió és wii verzió, azokat nem játszottam, de gondolom azok is magyar feliratosak.
 • RuSSY
  #3492
  Sziasztok meg lehet venni valahol ennek a játéknak a gold verzióját magyarul?
 • Gary
  #3491
  Ott a pont! :Đ
  Meg - esetleg - itt: AC IV:BF 100% save (Csak találtam, nem teszteltem!)
 • Botond #3490
  Én is elfogadom, ha nagyon hiányzik ott a 100% mentés a felhőben 3x (switch, x360, xsx), és készül a negyedik (ps5), na az ötödik, ami pc-s az bukó, nagy kaland. :)
 • Gary
  #3489
  Nekem a Division 1 ilyen hibrid. Az összes AC (Origins az utolsó) Ubi-s.
  Szerintem, volt felhő mentés korábban (is). Gondolom lényegtelen, hogy Steam-ről linkelt át vagy egyből Ubi kliensből indult, valahová mentett. :Đ
  Lokális mentésekhez, ezt találtam Ubi-nál: AC IV:BF local saves.
  Lehet, hogy egy régebbi HDD/SSD-men megvan és elég visszamásolni. Egyelőre, elfogadom a tényt, hogy buktam a korábbi, 100%-os mentést.
 • Botond #3488
  Nekem steames, úgy indítja az ubi connectet, még az uplay-ubiconnect váltás előtt nyomtam, lehet ott nem volt minden játékra felhő migráció?
  Az AC origins és az AC odyssey mentéseim is uplayesek, azok megvannak migráció után is, igaz azok már nem steamesek.
  Unity még steames vásárlás volt, syndicatetől kezdve meg "csak" uplayesek.
 • Gary
  #3487
  Van pár olyan játék az Uplay-en Ubisoft Connect-en, ami induláskor jelszót kér, hiába vagyok bent a kliensben, bejelentkezve! Lehet, hogy ezeknek már nem támogatott a felhőbe való mentése?
  Induláskor, a képernyő közepére kirakott képen, fölvillan a Mentések szinkronizálása a felhővel. Valamint, a multi, ma rendben indult és ott megmaradt az előrehaladásom. A Freedom Cry is elindult, mentések szintén elvesztek.
 • Botond #3486
  Én is úgy emlékeztem, hogy van felhőmentés, de nyoma sincs.
 • Gary
  #3485
  Ránéztem én is.
  Uplay-es. A telepített játék Win 7-ről költözött át Win 10 21H2-re, ugyan azon a HDD-n. A mentések elvesztek, elölről kellett kezdeni.
  Az SP vígan indul, a multi nem. Még nem trükköztem az indításával.
 • Botond #3484
  Akkor win11 a megoldás. :) Ott pöccröffre indul.
 • Wolwerine
  #3483
  Fent vannak a megfelelő directx-ek, a külföldi fórumok pedig tele vannak azzal, hogy win 10 alatt nem indul. Egyébként a leírt módszerrel (rendszergazda jogosultság+WIn98/ME kompatibilitás) a multi is elindul, bár piszok kevesen játszanak vele, a legtöbben hárman várakoztunk játékba lépésre a nyolc helyett.
 • Botond #3482
  Install után simán indul, igaz FHDban, át kell kapcsolni 4k-ba, egy újraindítás, meg angolul, át kell váltani magyarra, még egy újraindítás, de amúgy hibátlan, mindenféle gányolás nélkül.

  A megfelelő directx-ek fent vannak?
 • Botond #3481
  Hű, ezt szomorúan hallom, nem tudtam, hogy win10el ennyire szenved. PC-n 4k-ban még windows7en játszottam. Először.
  Azóta végigjátszottam x360on az xbox360 verziót, xbox series x-en az xbox one verziót, nintendo switchen is, és folyamatban van a ps4 verzió ps5ön. :D

  Azért gyorsan megnézem mindjárt mit alkot win11en. Bár nekem pc-re steames verzió van meg.
 • Wolwerine
  #3480
  "Kicsit" elkésve ismertem meg ezt a király játékot:))). Mivel nem volt egyszerű elindítani, illetve a fórumok is azzal vannak tele, hogy nem indul, leírom, nekem hogyan sikerült összehozni. Win10/Nvidia Ti. 1660 videókártya/32 GB ram memória a konfigurációm, a játékot az Ubisoft connect-en vettem meg és telepítettem fel. A kliensről képtelenség elindítani, mert azonnal kilép, ha onnan indítom, nem indul az asztali parancsikonról sem, ugyanúgy kilép. Megkerestem a játék telepítési mappájában az AC4BFSP.exe fájlt, a tulajdonságainál átállítottam, hogy rendszergazda beállítással induljon, továbbá beállítottam a kompatibilitását WIN98/ME -re. Innentől elindul a játék, de csak akkor, ha közvetlenül az exe-fájlra kattintok, a kliens/parancsikon továbbra is felejtős. Ami még gond volt, hogy a legmagasabb felbontáson indult a játék, le kellett vennem 1680*1050-re, illetve hiába vinné a gépem max felbontáson a játékot, a legtöbb grafikai beállítást le kellett vennem minimumra, mert az átvezető animációk iszonyatosan szaggattak.
 • CroftManor
  #3479
  Játszik még valaki multit? Nekem időnként ezt írja ki és nem tudok emiatt játszani.

 • lonvard
  #3478
  Hát ez az Unity egészen más szint. Bonyolultabb a harc, könnyebben meghalunk, összetettebb a lopakodás, és olyan dolgok vannak, hogy ha nem végzek el egy mellékküldit teljes egészében, akkor halálozás esetén kezdhetem elölről. Assassinban olyan megélni, hogy 15 perc lopakodós játék után az egész küldi ugrik, mert elnéztem egy ellenfelet és megölt... már-már Dark Souls élmény. :D
  Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.02.18. 23:52:23
 • lonvard
  #3477
  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Liberál-konzi, demokrata-republikánus szembeállítás, USA-ban Trump valami csodálatos asszaszinálni való templomos főkolompos volt. :D
 • Savaran
  #3476
  Az asszasszinok az illuminati, a templomosok meg a szerintük elavult konzervatív régi világ
 • lonvard
  #3475
  Most így közvetlen a Black Flag után belecsaptam a Unitybe. Még nagyon az elején vagyok, most lettem asszaszin, de azért megkockáztatom, hogy irgalmatlan fasza játék lesz. Nem hittem volna, hogy ilyen jó benyomást fog kelteni. Eleve kerekebb az eleje. Black Flagban akkora lukak vannak, mint egy ház. Kenway stílusát imádom, de semmi nem magyarázza, hogy mitől harcol úgy az elejétől, mint egy asszaszin. Itt meg egy ilyen semmirekellő Tulipános Fanfanból leszünk asszaszinok, beavatnak, kvázi kiképeznek. Aztán a rejtvények sem olyan végtelen debilek, legalábbis amik idáig voltak - mint a Black Flagben. Aztán hát a forradalmi és a terror alatti Párizs az eszméletlen hangulatos. Kicsit olyan mint Novigrád, hogy terror van, égetik a boszorkányokat a főtéren. :) Zabálom a hátterét. Késztetésem van megtanulni franciául a játéktól. Francia akarok lenni!

  SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
  Azt amúgy észrevettétek, hogy ez az asszaszin sorozat lényegében egy liberális propaganda a konzervatív-nacionalisták ellen? Tehát például ma magyarországon kik a templomosok? Orbán akkora templomos, mint egy ház! :D Egy csomó országban össze lehet rakni, hogy kik az asszaszinok, kik a templomosok. Kurvajól ki van találva. :)

  Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.02.18. 20:28:35
 • MerlinW
  #3474
  Rouge lassan indul, de szerintem az egyik legjobb AC rész. A portugál menekülés pl zseniális volt benne.
 • xido
  #3473
  igen..annyiban érdemes,ha az egész szériát is játssza az ember,hogy ne maradjon ki..meg hát csak a másik oldalról is látunk pár dolgot..ha jól emlékszem a négert is meglátogatjuk fiatalon,aki majd az indiánt felneveli...meg a unity cameo se rossz :)
 • Botond #3472
  Rogue nehezen indul az biztos. Nekem azért lement pc-n és x360on is. Switches végigjátszás még folyamatban.
 • lonvard
  #3471
  Jah, Rouge-ba belekezdtem, de annyival színtelenebb játék, mint a Black Flag, hogy egyszerűen abbahagytam. Pedig a korszak amiben játszódik az egyik nagy kedvenc. Az 1750-es évek, angol-francia háborúk, Északnyugati átjáró, Utolsó mohikán. Csak hát bzmeg ha unalmas a játék, akkor unalmas.

  Közben keresem azt a hajót, ami a korának legjobbja lehetett sebesség-tűzerő tekintetében. Az a kritérium, hogy minden kereskedelmi hajót utolér, és minden fregatt osztályú hajót le tud győzni. Mer ugye a sorhajó az lassú, és azzal semmi dolgunk. Keresem A NEHÉZFREGATTOT. Egy olyan jó 50 ágyús jószágnak kell lennie. Utána meg kell szerezni nagy hajómodellként, és akkor kirakom a szobába. :)
  Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.02.14. 16:09:41
 • xido
  #3470
  de legalább cameozott a rogue-ban is...ugyanazzal a szinkronszínésszel :)
 • lonvard
  #3469
  Az érzés, mikor olyan 6-7 év után egyszer csak rájössz, hogy Haytham Kenway az Edward Kenway fia. :)

  A IIIl. rész teljes egészében szólhatott volna róla, az indiánsrác helyett. Félelmetesen jó karakter,. Mint egy fővámpír. Elegáns, és gyilkos, elképesztő orgánummal. Ja, extraként hasonlít Kosztolányi Dezsőre. :D
  Utoljára szerkesztette: lonvard, 2021.02.13. 09:51:34
 • Botond #3468
  Azóta lement negyedszer is, ezúttal XSX-en az X1 verzió, ez is gyönyörű és fasza volt. :)
 • MerlinW
  #3467
 • Botond #3466
  Nem, az az eredeti, nem raktak rá tuningot. Mondjuk 4k@ultra eléggé tetszett pár éve, amikor játszottam, gyorsan letöltöm, aztán ránézek én is, milyen ez mai szemmel. :)
  Utoljára szerkesztette: Botond, 2020.07.22. 10:14:53
 • Daermon
  #3465
  PC-n van meg, arra meg nem adták ki ezt a tupírozást, úgy néztem.
 • Botond #3464
  Én pont a kijárási tilalom alatt pörgettem végig, ezúttal nintendo switchen. :) A 6 colos kijelzőn, hordozható módban. Korábban lement x360on is FHD-ban és PC-n 4k-ban. Engem a mai napig elvarázsolnak a tenger színei, azt nagyon elkapták. Készült belőle remaster verzió x1re meg ps4re azt hiszem. Ahogy a rogueból is, ami nagyon hasonló. Azt még csak PC-n 4k-ban pörgettem végig, az x360 verzió felénél járok, switchen még nem kezdtem bele, de tervezem. :)
  Szóval ha hiányzik a BF játékmenet, akkor szerintem te is nézz bele az AC:rogueba.
 • Daermon
  #3463
  Épp újra elővettem kicsit a játékot. Mai szemmel és egész jól megállja a helyét, nekem még mindig a kedvenc AC-m. Ennek ellenére egy Remaster jöhetne belőle: kis grafikai tuning, plusz hajó testreszabási lehetőségek, pár új ruha. Játékmenethez viszont nagyon nem nyúlnék.
 • JonasSandor
  #3462
  Nem értem én se eredeti pedig.
 • Daermon
  #3461
  Nem tudom. Win10-en nekem semmi gond.
 • JonasSandor
  #3460
  Akárhányszor indítom be se tölt.
 • JonasSandor
  #3459
  Most felraktam a játékot és nem indul el kidob egyből, a multija elindul de hangja nincsen ilyenkor mivan?
 • Czobi
  #3458
  Szia!
  Én a google-n kerestem rá, illetve youtube-on is van pár videó, ami mutatja a helyeket.
  google social chest
  mivel rég játszottam, nem nagyon emlékszem, de arra igen, hogy volt egy olyan hely, ahol ha kiléptem, beléptem a játékba, akkor szinte mindig ott volt, és így ez elég hamar megvolt.
  A királyi konvojok is csak pár helyen tűnhetnek fel, mindig ugyanott - ha hajózol, csatázol, akkor viszonylag gyakran megjelennek.
  google királyi konvoj
 • 2EnTaroTassadar
  #3457
  Hello mindenkinek!
  Nem olyan rég kezdtem el játszani a black flaggel, valaki esetleg tud abban segíteni, hogy hogy a fenébe tudom végre megtalálni a királyi konvojokat és ezeket a hébe-hóba feltűnő "social chest" névre hallgató ládákat? a bálnák már megvannak :)
  Nagyon megköszönném a segítséget mert már ide-oda végig jártam az egész mappot :D