Átírják a Fantasztikus Négyest

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hanem ki?...Mindegyik a Marvel terméke; a filmek elején ott pörög a Marvel-logo...
Zombee
A Pókember, X-Men, Fantasztikus négyes filmeket nem a Marvel készítette.

Zomil
"hogy mekkora mértékû polírozást hajt majd végre az író, aki tavaly az Éjsötét árnyék és a Abraham Lincoln, a vámpírvadász forgatókönyvét jegyezte"

Hát akkor meg is van a garancia a "jo" filmre...persze lehet kellemeset csalodni, meg hogy most biztos oda teszi magát az iro...de nem tudom mennyi esély van rá :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

A Supermanre ráfér már egy reboot. Christopher Reeve óta nem nagyon készült Superman témájú film - leszámítva a 2006ost, ami nem igazán reboot, inkább önálló folytatás - úgyhogy az jöhet. Batmant is szépen trilógiába öntötték, ezzel sem volt semmi gond; DE az, hogy 3-4 évente rebootolja a Marvel a saját gyártmányú filmjeit, az számomra egyenlõ azzal, hogy beismerik: futószalagon készült, silány minõségû tömegcikkeket gyártanak. Egyik sem idõtálló. Eddig sem igazán érdekeltek a Marvel cuccai, megnéztem õket kíváncsiságból; de ha már képregények + szuperhõsök, akkor DC.
Az Amerika Kapitány valóban gyenge volt, de kellett ahhoz, hogy az Avengersbe bele lehessen rakni.

Thor és a Vasember nem volt rossz film, sõt, nekem kifejezetten tetszettek.

A Fantasztikus Négyes filmek se voltak olyan rosszak, csak az Ezüst Utazó inkább látványfilm volt, mint értelmes film...

Amúgy nagyon rákaptak ezekre a Rebootokra, szuperhõsös filmek terén, és jelzem, nem ok nélkül. Az X-Men: Az elsõk és a Csodálatos Pókember sikerén szerintem felbuzdult az összes, így rebootolnak most szépen mindent, lásd Superman, ami trailerek alapján megint nagyot fog ütni.

Szóval várós ez a film is, csak legyen minõségi, mint az elsõ rész.
Pár év múlva belátják, hogy Amerika kapitány, Thor és Vasember is rémgyenge filmek voltak, így 2017-2020 körül jöhetnek ezek rebootjai is!