Szekeres Viktor

Átírják a Fantasztikus Négyest

Két hete még szinte semmit sem lehetett tudni a Fantasztikus Négyes rebootjáról, azonban mostanra minden megváltozott a projekt körül, producert és új írót is kapott a film.

Felpezsdült az élet a Fantasztikus Négyes rebootjának háza táján. Mint az már valószínűleg mindenki előtt ismert, a Twentieth Century Fox úgy döntött, hogy 2015-ben új FF4-filmmel fog előrukkolni, feledtetni próbálva Tim Story két korábbi, szörnyű próbálkozását. A rendező ezúttal John Trank lesz, aki tavaly Az erő krónikájával tette le a névjegyét, s pár nappal ezelőtt Matthew Vaughn is csatlakozott a produkcióhoz, mint producer.

A legfrissebb hír a The Hollywood Reporter szerint pedig úgy szól, hogy új forgatókönyvírót köszönthet csapatában a stúdió. A szkript eredeti verzióját Jeremy Slater készítette, az ő forgatókönyvét kell átdolgoznia Seth Grahame-Smith-nek. Arról a hírben nincs szó, hogy mekkora mértékű polírozást hajt majd végre az író, aki tavaly az Éjsötét árnyék és a Abraham Lincoln, a vámpírvadász forgatókönyvét jegyezte - utóbbit egyébként saját regénye alapján készítette. Az új Fantasztikus Négyes premierjére 2015. március hatodikán fog sor kerülni.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GaborT28 #6
    Hanem ki?...Mindegyik a Marvel terméke; a filmek elején ott pörög a Marvel-logo...
  • Zombee #5
    A Pókember, X-Men, Fantasztikus négyes filmeket nem a Marvel készítette.
  • Zomil #4
    "hogy mekkora mértékű polírozást hajt majd végre az író, aki tavaly az Éjsötét árnyék és a Abraham Lincoln, a vámpírvadász forgatókönyvét jegyezte"

    Hát akkor meg is van a garancia a "jo" filmre...persze lehet kellemeset csalodni, meg hogy most biztos oda teszi magát az iro...de nem tudom mennyi esély van rá :S
  • GaborT28 #3
    A Supermanre ráfér már egy reboot. Christopher Reeve óta nem nagyon készült Superman témájú film - leszámítva a 2006ost, ami nem igazán reboot, inkább önálló folytatás - úgyhogy az jöhet. Batmant is szépen trilógiába öntötték, ezzel sem volt semmi gond; DE az, hogy 3-4 évente rebootolja a Marvel a saját gyártmányú filmjeit, az számomra egyenlő azzal, hogy beismerik: futószalagon készült, silány minőségű tömegcikkeket gyártanak. Egyik sem időtálló. Eddig sem igazán érdekeltek a Marvel cuccai, megnéztem őket kíváncsiságból; de ha már képregények + szuperhősök, akkor DC.
  • mg1992mg #2
    Az Amerika Kapitány valóban gyenge volt, de kellett ahhoz, hogy az Avengersbe bele lehessen rakni.

    Thor és a Vasember nem volt rossz film, sőt, nekem kifejezetten tetszettek.

    A Fantasztikus Négyes filmek se voltak olyan rosszak, csak az Ezüst Utazó inkább látványfilm volt, mint értelmes film...

    Amúgy nagyon rákaptak ezekre a Rebootokra, szuperhősös filmek terén, és jelzem, nem ok nélkül. Az X-Men: Az elsők és a Csodálatos Pókember sikerén szerintem felbuzdult az összes, így rebootolnak most szépen mindent, lásd Superman, ami trailerek alapján megint nagyot fog ütni.

    Szóval várós ez a film is, csak legyen minőségi, mint az első rész.
  • GaborT28 #1
    Pár év múlva belátják, hogy Amerika kapitány, Thor és Vasember is rémgyenge filmek voltak, így 2017-2020 körül jöhetnek ezek rebootjai is!