16
-
#16 Bizony - nagyon sokszor derítette jókedvre azok a hozzászólások... idejét se tudom... csak azt, hogy akkor még ennyi admin se volt. -
Oliwaw #15 Nemrégiben egy egyetem rektora bejelentette, hogy beindítják a bölcsészmérnök képzést. A világ minden tájáról hatalmas az érdeklődés (ha ő teheti ...). -
csimmasz #14 Szerintem pedig ez volt annó az SG erőssége, még a mindenkit és mindent fikázunk korszak előtt.
Remekül lehetett szórakozni a beszólásokon, és sokkal szívesebben olvasom a könnyed poénokat is.
Ez nem egy nagy multú egyetemi szakfolyóirat ahol a szintre figyelni kell, ez kérem keményen Bulvár!
Ugyhogy Hajrá! -
drsx #13 Enve, itt nézd meg a hozzászólásokat a legelejétől: http://www.sg.hu/cikkek/88600/ufo_vagy_urszemet_landolt_sziberiaban
Azokon napokig röhögtem! :D
-
#12 Persze mert a felkelők bázisa a bolygó túloldalán van!
;) -
mans #11 Remélem a tömegrelét is megtalálják,és mehetek Iliumra. -
Thrawn #10 Az nem lehet. Már rég szétlőtte volna a Halálcsillag. Mert hogy mostanában arrafelé tanyázik ám. -
#9 Különben is tök mindegy, mer minmeghalunk!
-
#8 Miért, nem kötelező olvasni, vagy tudom az órvos felírta depi ellen.;) -
ENVE #7 Es amugy mikozben ezeket az ertelmetlen baromsagokat ide irkaljatok, legalabb jol szorakoztok? Mert engem speciel mar elegge idegesit. -
#6 Hopp - ez új nekem. De, akkor hová tették át a székhelyüket? Már ami a nyári vakációt illeti... -
Garfield #5 Ez hülyeség. Köztudott, hogy a Hold túloldalán nem élnek ufók. Kiírtották őket a náczikok. -
#4 A Hold sötét oldalán meg ott nyaralnak a 'zufók... -
#3 A Szaturnusz körül egy álcázott csillagkapu van,nem olyan nagy dolog. -
#2 ez már űrmeghódíccsa -
noland #1 ez már az Irgalmatlan nagy sebesség?
meg csak nehogy tudatra ébredjen a Cassini...(mint a HAL9000)
am. ki fog szólni a terroristáknak?