Visszatér az alapokhoz a Command & Conquer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OzI20
Command and Conquer : Magyarország . Milyen legyen a Kezdet

még egy videó 2v2 rõl 😛

http://indavideo.hu/video/Command_Conquer_Closed_Alpha_Gameplay_2v2_APA_RED_ARROW_
narumon
Hát ha jól nézem itt sem tiberiumot bányásznak 😞

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Szerintem az még nem volt rossz és nem is az kapta a nagyon sok kritikát hanem a C&C4 ami valjuk be egy fostalicska és köze sincs az elõdökhöz.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
Cipruson konkrétan tûzszünet van. Ugyebár van ott egy elnéptelenedett város aminek egyik felén török katonák néznek szembe a másik felén álló görög katonákkal. Most jól elvannak de azért az, hogy évtizedek után sem vonult egyikük sem ki onnan azért jelez valamit.

narumon
Nem lesz single? Akkor ez is felejtõs 😞

Nézzétek mit fogtam 😊

http://indavideo.hu/video/Command_Conquer_Alfa_Gameplay_APA_RED_ARROW_

<iframe title="indavideo video player" scrolling="no" class="indavideo-player" id="player-bb6fa4f7a8" type="text/html" width="640" height="360" src="http://embed.indavideo.hu/player/video/bb6fa4f7a8/" frameborder="0"></iframe>
GLA!!! "It will be a silent spring" 😊
Nem tudom miért kapott a RA3 annyi negatív kritikát, szerintem nagyon jó lett.
Ha jól tudom az AI-n ugyanaz dolgozott aki késõbb az SC2-n...

Az nem úgy volt...

Zsoltika 007
Épp ezt hiányolom belõle én is! Ezért is szeretem a Company of Heroes-t.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Tigristank
Tény, hogy ott van Ciprus is (ami se nem görög, se nem török terület), mint 1 reális lehetõség az összetûzésre, habár konkrétan háború 40 éve sem tört ki a görögök és törökök között Ciprus miatt, egyáltalán nem biztos, hogy ha kivonulna az ENSZ onnan, akkor háborúra kerülne sor a 2 fél között (már csak azért sem, mert a törököket is érdekli az EU tagság).
(Mellesleg az UN nem a NATO és nem is az EU, amikrõl eddig szó volt.)

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Zomil
Szerintem semmi gond nincs a blizz féle rts-el, nekem egy dolog miatt nem tetszenek, tulságosan a rush köré van épitve minden, teknösöset játszani esélytelen, ha az elején fél tized másodpercel késöbb raksz le valamit már vesztettél. C&C-ben ezzel szemben lassabb a játékmenet.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Vogel
Gondold át még1x. Ciprus. Ha nincs ott UN, akkor egymásnak ugranak.

A rohadt életbe! Ne legyen F2P. Legyen szépen hagyományos "dobozos verzió" pénzért, de legalább minõségben. Legyen legalább olyan jó játékmenete, mint a ZH volt, szép grafikája, és akkor megveszem. A F2P játékok eddig mind szarok lettek és a végén még többe is kerültek volna, mintha dobozban vette volna meg az ember.

Nem leírni akarom a G2-t, de ilyen üzleti modellel a COH2 marad meg opcióként.
Tigristank
Nem az idézett szöveg 1. részét tartottam baromságnak (bár a líbiai beavatkozásnál is láttuk ugye mennyire "egységes" álláspont volt az EU-n belül), hanem a 2. mondatot, tekintve, hogy az EU és NATO országok jelentõs hányada mindkettõ szervezetnek a tagja (a 27 EU tagállamból 21 részese a NATO-nak), amelyek komoly nemzetközi kötelezettségekkel járnak.

Myers: Török vs görög? Mindkettõ részese a NATO-nak, közöttük egy háborúra nagyon minimális esély van (az, hogy olykor megsértik egymás légtereit, még egyik részrõl sem ok a háborúra), az EU pedig kétlem, hogy ilyen esetben felsorakozna a görögök mögé, inkább mediátori szerepet vállalna a NATO-val egyetemben.

Szerencsés élet az, ha a bor amit iszogatsz, öregebb, mint a csaj, akit kúrogatsz. :D You buy a Ferrari, when you want to be somebody. You buy a Lamborghini, when you are somebody.

Török vs görög? Nem lehetetlen. Ki tudja mi lesz ott a jövõben a törökök erõsödésével.
Szerintem meg nagyon afele halad a vilag, hogyan lehetne a kotelekeket EU-n belul minel szorosabbra fuzni, meg egysegesebbe tenni. Majd meglatod lesz itt meg katonai meg mindenfele unio is, nemcsak gazdasagi.
gondolom ez a netes mizéria azt is jelenti, hogy búcsút mondhatunk bárminemû történetfoszlánynak is. pedig engem személy szerint jobban tud érdekelni a kampány mód, mint a multi.
ha valami hasonlóságot akarnak a generals-al, akkor ez a tábornok választás egyben azt is fogja jelenteni, hogy a különbözõ tábornokoknak más-más erõssége, spéci egysége, stb lesz. ez pedig azt is jelentheti, hogy míg ingyenesen elérhetõknél lesz pl +5%hp a gyalogságnak, addig fizetõsöknél sokkal értelmesebb dolgokat pl lopakodó vadászgép, rejtõzködés, ... lehet majd kapni. eleve a zero hour tábornokai sem voltak egyenlõek, míg némelyik nagyon frankó extrát kapott, addig mások szinte szánalmasat.

Tigristank
"Szerintem nagyon gyorsan atmenne az katonai szovetsegbe szukseg eseten. Pl. egy NATO tag orszag megtamad egy EU tag allamot."

Ekkora baromságot is ritkán lehet olvasni. 😄

SC vagy CnC a jobb. Nehéz kérdés, mert az SC 2 lead designer = Red Alert lead designer 😊
"Nem is hiszem, hogy a régi motorosok közül volt akárki aki végig megmaradt a sorozatnál"

dehogynem: jelen 😊

engem a blizzard játékok sosem hatottak meg, viszont anno a dune2-tõl kezdve az összes c&c/ra/dune néven kiadott game megvan, és nagy élvezettel játszottam õket végig, néha mai napig elõveszem vmelyiket.

igaz, hogy az utolsó évtized nem igazán minõségrõl szólt a c&c-nél, de talán ez az új visszahozza a legendás idõk egy darabját.

tudom lázálom, de egy új Dune rts is igazán jöhetne már..

Nekem a Dune is hiányzik..... Szerintem nem vagyok vele egymagam...
Elnézést kérek, a Generals volt az utolsó, de azt már lehetett volna nyugodt szívvel bármi másnak hívni mint C&C folytatásnak.
Hát igen, a Westwood utolsó saját fejlesztése a Yuri's Revenge volt és ez rohadtul is meglátszik azóta a sorozaton. Ki ne emlékezne még Flint Eastwoodra? 😄 És tényleg nincs mit vitatkozni, a Westwood keze alatt a C&C egy sokkal jobb sorozat volt mint a Blizzard RTS-ei, mára viszont SC2-zni kényszerülök, mivel a C&C-t kábé meggyilkolták. Na nem mintha rossz lenne az SC2, de nekem az összes RTS közül a mai napig az eredeti Red Alert a kedvencem. Ezt az új C&C-t pedig megnézem majd, de ezek már nem a régi fanoknak szólnak. Nem is hiszem, hogy a régi motorosok közül volt akárki aki végig megmaradt a sorozatnál, mivel tényleg szarabbnál szarabb játékokat adtak ki azóta.
Szerintem nagyon gyorsan atmenne az katonai szovetsegbe szukseg eseten. Pl. egy NATO tag orszag megtamad egy EU tag allamot.
Szerintem ez nem rossz otlet.
A Westwood nem fennmaradni nem tudott, hanem elolvadt. Amikor az EA megvásárolta a céget akkor elkerülhetetlenné vált, hogy a megszokott irányból kilépjenek és ez nagyon rossz irányba vitte a C&C sorozatot.

Azonban ez a játék nagyon kíváncsivá tett. Ezért még akár a World of Tanks-ot is képes lennék talán abbahagyni. Fõleg, ha a RA1 vagy 2 univerzummot is beleteszik majd. Mindenesetre máris megyek regisztrálni a closed BETA-ra.

Amúgy egy kis észrevétel:
"... nem kell fizetni semmilyen egységért .... tábornokokat vehetünk, akik különbözõ elõnyökkel bírnak."
Elõnyök alatt én személy szerint egységekre gondolok, de persze lehet, hogy csak gyorsabban szerzi a pénzt, nagyobb a HP-ja a tankjainak, olcsóbb a repülõ, stb.

Szóval várunk szeretettel C&C

"Bár már évtizedek óta folyik a vita, hogy a Blizzard Star- illetve WarCraft szériája vagy a Command & Conquer sorozat jobb, de ezt valószínû soha nem lehet majd eldönteni."

Mi? Errõl tényleg vita van? Azt hittem elég egyértelmû...😊
Zombee
A Warcraft, Starcraft, Diablo szériát a Blizzard fejleszti folyamatosan, de a C&C játékokat már rég nem a Westwood, õk nem tudtak úgy fennmaradni, mint a Blizzard.

miért Navracsics Tibor mutatja be?

mousee
Fikció. Játék. RA3-nál is volt empire of the rising sun, nem? 😊
Mikro tranzakciókkal kapcs:
"Szerencsére azonban a matchmaking rendszer mindig olyan társakat sorsol ki nekünk, akik hasonló szinten vannak, mint mi. Így valóban csak rajtunk múlik, hogy mennyire álljuk meg a helyünket a harcokban."

Amúgymeg ahogy szépen lassan belejössz a dolgokba, akkor meg kimondottan kellemes, ha picit nagyobb kihívás elé állít a játék 😊 Nagyobb sikerélmény, játék végén nem az van hogy "mehh, ezt is letoltam, hurrá", hanem az hogy "megvaaaaaaaaaagy te szemééééétrohadééék wáááá, igaz hogy szívtam a hülyeséged miatt 6 órát, de csak elpatkoltál, rohaggyá' meg asdasdasd"

Nem kell pánikolni, nálam nagyon várós 😊

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

és ennek persze a másik olvasata, ha nem fizetsz hátrányokat kapsz...

Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

az "európai unió" nem egy katonai szövetség, nem értem h kaphatunk ilyen oldalt.

"Ez annyit jelent, hogy nem kell fizetni semmilyen egységért vagy bármilyen elõnyért a játékban. Csupán XP-növelõket és tábornokokat vehetünk, akik különbözõ elõnyökkel bírnak."
szóval nem KELL fizetni, de azért ha fizetsz elõnyöket kapsz, right?

Elösször lőjünk rájuk atomot, aztán valami DURVÁT!

"Bár már évtizedek óta folyik a vita, hogy a Blizzard Star- illetve WarCraft szériája vagy a Command & Conquer sorozat jobb, de ezt valószínû soha nem lehet majd eldönteni."
A helyzet az hogy a blizz legalább tart valami szintet de a RA3 már elõjele volt mi várható amit meg is kaptunk a CnC4 nevû förmedvény formájában.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.