33
  • OzI20
    #33
    Command and Conquer : Magyarország . Milyen legyen a Kezdet
  • Spardas
    #32
    még egy videó 2v2 ről :P

    http://indavideo.hu/video/Command_Conquer_Closed_Alpha_Gameplay_2v2_APA_RED_ARROW_
  • narumon
    #31
    Hát ha jól nézem itt sem tiberiumot bányásznak :(
  • narumon
    #30
    Szerintem az még nem volt rossz és nem is az kapta a nagyon sok kritikát hanem a C&C4 ami valjuk be egy fostalicska és köze sincs az elődökhöz.
  • narumon
    #29
    Cipruson konkrétan tűzszünet van. Ugyebár van ott egy elnéptelenedett város aminek egyik felén török katonák néznek szembe a másik felén álló görög katonákkal. Most jól elvannak de azért az, hogy évtizedek után sem vonult egyikük sem ki onnan azért jelez valamit.
  • narumon
    #28
    Nem lesz single? Akkor ez is felejtős :(
  • Spardas
    #27
    Nézzétek mit fogtam :)

    http://indavideo.hu/video/Command_Conquer_Alfa_Gameplay_APA_RED_ARROW_

    <iframe title="indavideo video player" scrolling="no" class="indavideo-player" id="player-bb6fa4f7a8" type="text/html" width="640" height="360" src="http://embed.indavideo.hu/player/video/bb6fa4f7a8/" frameborder="0"></iframe>
  • CptYossarian
    #26
    GLA!!! "It will be a silent spring" :)
  • paraszgyerek
    #25
    Nem tudom miért kapott a RA3 annyi negatív kritikát, szerintem nagyon jó lett.
    Ha jól tudom az AI-n ugyanaz dolgozott aki később az SC2-n...
  • Zsoltika 007
    #24
    Épp ezt hiányolom belőle én is! Ezért is szeretem a Company of Heroes-t.
  • Tigristank
    #23
    Tény, hogy ott van Ciprus is (ami se nem görög, se nem török terület), mint 1 reális lehetőség az összetűzésre, habár konkrétan háború 40 éve sem tört ki a görögök és törökök között Ciprus miatt, egyáltalán nem biztos, hogy ha kivonulna az ENSZ onnan, akkor háborúra kerülne sor a 2 fél között (már csak azért sem, mert a törököket is érdekli az EU tagság).
    (Mellesleg az UN nem a NATO és nem is az EU, amikről eddig szó volt.)
  • Zomil
    #22
    Szerintem semmi gond nincs a blizz féle rts-el, nekem egy dolog miatt nem tetszenek, tulságosan a rush köré van épitve minden, teknösöset játszani esélytelen, ha az elején fél tized másodpercel késöbb raksz le valamit már vesztettél. C&C-ben ezzel szemben lassabb a játékmenet.
  • Vogel
    #21
    Gondold át még1x. Ciprus. Ha nincs ott UN, akkor egymásnak ugranak.
  • Gauge
    #20
    A rohadt életbe! Ne legyen F2P. Legyen szépen hagyományos "dobozos verzió" pénzért, de legalább minőségben. Legyen legalább olyan jó játékmenete, mint a ZH volt, szép grafikája, és akkor megveszem. A F2P játékok eddig mind szarok lettek és a végén még többe is kerültek volna, mintha dobozban vette volna meg az ember.

    Nem leírni akarom a G2-t, de ilyen üzleti modellel a COH2 marad meg opcióként.
  • Tigristank
    #19
    Nem az idézett szöveg 1. részét tartottam baromságnak (bár a líbiai beavatkozásnál is láttuk ugye mennyire "egységes" álláspont volt az EU-n belül), hanem a 2. mondatot, tekintve, hogy az EU és NATO országok jelentős hányada mindkettő szervezetnek a tagja (a 27 EU tagállamból 21 részese a NATO-nak), amelyek komoly nemzetközi kötelezettségekkel járnak.

    Myers: Török vs görög? Mindkettő részese a NATO-nak, közöttük egy háborúra nagyon minimális esély van (az, hogy olykor megsértik egymás légtereit, még egyik részről sem ok a háborúra), az EU pedig kétlem, hogy ilyen esetben felsorakozna a görögök mögé, inkább mediátori szerepet vállalna a NATO-val egyetemben.
  • Myers
    #18
    Török vs görög? Nem lehetetlen. Ki tudja mi lesz ott a jövőben a törökök erősödésével.
  • nextman
    #17
    Szerintem meg nagyon afele halad a vilag, hogyan lehetne a kotelekeket EU-n belul minel szorosabbra fuzni, meg egysegesebbe tenni. Majd meglatod lesz itt meg katonai meg mindenfele unio is, nemcsak gazdasagi.
  • torcipepe
    #16
    gondolom ez a netes mizéria azt is jelenti, hogy búcsút mondhatunk bárminemű történetfoszlánynak is. pedig engem személy szerint jobban tud érdekelni a kampány mód, mint a multi.
    ha valami hasonlóságot akarnak a generals-al, akkor ez a tábornok választás egyben azt is fogja jelenteni, hogy a különböző tábornokoknak más-más erőssége, spéci egysége, stb lesz. ez pedig azt is jelentheti, hogy míg ingyenesen elérhetőknél lesz pl +5%hp a gyalogságnak, addig fizetősöknél sokkal értelmesebb dolgokat pl lopakodó vadászgép, rejtőzködés, ... lehet majd kapni. eleve a zero hour tábornokai sem voltak egyenlőek, míg némelyik nagyon frankó extrát kapott, addig mások szinte szánalmasat.
  • Tigristank
    #15
    "Szerintem nagyon gyorsan atmenne az katonai szovetsegbe szukseg eseten. Pl. egy NATO tag orszag megtamad egy EU tag allamot."

    Ekkora baromságot is ritkán lehet olvasni. :D
  • Amaymon
    #14
    SC vagy CnC a jobb. Nehéz kérdés, mert az SC 2 lead designer = Red Alert lead designer :)
  • viizo
    #13
    "Nem is hiszem, hogy a régi motorosok közül volt akárki aki végig megmaradt a sorozatnál"

    dehogynem: jelen :)

    engem a blizzard játékok sosem hatottak meg, viszont anno a dune2-től kezdve az összes c&c/ra/dune néven kiadott game megvan, és nagy élvezettel játszottam őket végig, néha mai napig előveszem vmelyiket.

    igaz, hogy az utolsó évtized nem igazán minőségről szólt a c&c-nél, de talán ez az új visszahozza a legendás idők egy darabját.

    tudom lázálom, de egy új Dune rts is igazán jöhetne már..

  • coolbboy83
    #12
    Nekem a Dune is hiányzik..... Szerintem nem vagyok vele egymagam...
  • Treviz
    #11
    Elnézést kérek, a Generals volt az utolsó, de azt már lehetett volna nyugodt szívvel bármi másnak hívni mint C&C folytatásnak.
  • Treviz
    #10
    Hát igen, a Westwood utolsó saját fejlesztése a Yuri's Revenge volt és ez rohadtul is meglátszik azóta a sorozaton. Ki ne emlékezne még Flint Eastwoodra? :D És tényleg nincs mit vitatkozni, a Westwood keze alatt a C&C egy sokkal jobb sorozat volt mint a Blizzard RTS-ei, mára viszont SC2-zni kényszerülök, mivel a C&C-t kábé meggyilkolták. Na nem mintha rossz lenne az SC2, de nekem az összes RTS közül a mai napig az eredeti Red Alert a kedvencem. Ezt az új C&C-t pedig megnézem majd, de ezek már nem a régi fanoknak szólnak. Nem is hiszem, hogy a régi motorosok közül volt akárki aki végig megmaradt a sorozatnál, mivel tényleg szarabbnál szarabb játékokat adtak ki azóta.
  • nextman
    #9
    Szerintem nagyon gyorsan atmenne az katonai szovetsegbe szukseg eseten. Pl. egy NATO tag orszag megtamad egy EU tag allamot.
    Szerintem ez nem rossz otlet.
  • liberty2
    #8
    A Westwood nem fennmaradni nem tudott, hanem elolvadt. Amikor az EA megvásárolta a céget akkor elkerülhetetlenné vált, hogy a megszokott irányból kilépjenek és ez nagyon rossz irányba vitte a C&C sorozatot.

    Azonban ez a játék nagyon kíváncsivá tett. Ezért még akár a World of Tanks-ot is képes lennék talán abbahagyni. Főleg, ha a RA1 vagy 2 univerzummot is beleteszik majd. Mindenesetre máris megyek regisztrálni a closed BETA-ra.

    Amúgy egy kis észrevétel:
    "... nem kell fizetni semmilyen egységért .... tábornokokat vehetünk, akik különböző előnyökkel bírnak."
    Előnyök alatt én személy szerint egységekre gondolok, de persze lehet, hogy csak gyorsabban szerzi a pénzt, nagyobb a HP-ja a tankjainak, olcsóbb a repülő, stb.

    Szóval várunk szeretettel C&C
  • kékherceg
    #7
    "Bár már évtizedek óta folyik a vita, hogy a Blizzard Star- illetve WarCraft szériája vagy a Command & Conquer sorozat jobb, de ezt valószínű soha nem lehet majd eldönteni."

    Mi? Erről tényleg vita van? Azt hittem elég egyértelmű...:)
  • Zombee
    #6
    A Warcraft, Starcraft, Diablo szériát a Blizzard fejleszti folyamatosan, de a C&C játékokat már rég nem a Westwood, ők nem tudtak úgy fennmaradni, mint a Blizzard.
  • M0RN1NGST4R
    #5
    miért Navracsics Tibor mutatja be?
  • mousee
    #4
    Fikció. Játék. RA3-nál is volt empire of the rising sun, nem? :)
    Mikro tranzakciókkal kapcs:
    "Szerencsére azonban a matchmaking rendszer mindig olyan társakat sorsol ki nekünk, akik hasonló szinten vannak, mint mi. Így valóban csak rajtunk múlik, hogy mennyire álljuk meg a helyünket a harcokban."

    Amúgymeg ahogy szépen lassan belejössz a dolgokba, akkor meg kimondottan kellemes, ha picit nagyobb kihívás elé állít a játék :) Nagyobb sikerélmény, játék végén nem az van hogy "mehh, ezt is letoltam, hurrá", hanem az hogy "megvaaaaaaaaaagy te szemééééétrohadééék wáááá, igaz hogy szívtam a hülyeséged miatt 6 órát, de csak elpatkoltál, rohaggyá' meg asdasdasd"

    Nem kell pánikolni, nálam nagyon várós :)
  • mcganyol
    #3
    és ennek persze a másik olvasata, ha nem fizetsz hátrányokat kapsz...
  • mcganyol
    #2
    az "európai unió" nem egy katonai szövetség, nem értem h kaphatunk ilyen oldalt.

    "Ez annyit jelent, hogy nem kell fizetni semmilyen egységért vagy bármilyen előnyért a játékban. Csupán XP-növelőket és tábornokokat vehetünk, akik különböző előnyökkel bírnak."
    szóval nem KELL fizetni, de azért ha fizetsz előnyöket kapsz, right?
  • Ry0K3N
    #1
    "Bár már évtizedek óta folyik a vita, hogy a Blizzard Star- illetve WarCraft szériája vagy a Command & Conquer sorozat jobb, de ezt valószínű soha nem lehet majd eldönteni."
    A helyzet az hogy a blizz legalább tart valami szintet de a RA3 már előjele volt mi várható amit meg is kaptunk a CnC4 nevű förmedvény formájában.