9
-
MsUser #9 Azért nem ugyanaz erősen!
Processor: Cortex A9, 1GHz
és ahogy írtad a kamera sem,de ez jellemző a Kínaiakra:(
De az Ainol jókat gyárt, csak ez gyengébb egyenlőre mint a Hp. -
nextman #8 Raadasul ez kinai cuccnak tunik, ok kikuldik, de vamot nem fizetsz.
Nem mondom, megeri, de csalas. -
nextman #7 Nagyon nem mindegy, hogy rajta van -e a HP cimke, vagy nem.
Ettol persze lehet a masik termek jo, nem mondom, hogy nem. -
#6 160dollár = 160 euró = 40ezer forint, az ebayről ilyen:
http://www.ebay.com/itm/7-Ainol-Novo-7-Mars-Android-4-0-Cortex-A9-1GHz-Tablet-PC-8GB-1GB-RAM-Capacitive-/350571207651?pt=US_Tablets&hash=item519fac1be3
ami biztos az ami és jó, mert "Seller information 99% positive feedback" (ha rosszat küldene menne az eladónak a negatív) , és "Free shipping Hungary" tehát ez ér $91.49t ami 20768 forint, és a kamerán kívül pont ilyen tablet. -
nextman #5 Zsir.
Ennyiert nagyon megeri. -
MsUser #4 Na össze szedtem gyorsan:
Barcelona, Spanyolország, február 24, 2013 - HP ma bejelentette a HP Slate 7 , megfizethető Android 4,1 Jelly Bean-es tablet-et.
Súlya 13 gramm, rozsdamentes acél kerettel, matt csúszásgátló hátlap.
7-es 1024x600 HFFS széles látószögű kijelző panel.
1,6 GHz-es dual-core processzor A9
1 GB RAM
8 GB-os NandFlash Belsőtár
microSD kártya foglalat
microUSB
3MP BACK kamera
VGA FRONT kamera
Beats Audio
HP ePrint alkalmazás
Amerikában két hónap múlva a tervezett megjelenési ára 169 $.
HP Slate 7 -
MsUser #3 Egyébként a MegaGiga Sony 7mm-es Tablet és az érintőképernyős GigaHD-s Chromebook-hoz képest egy messze használhatóbb eladhatóbb termék ez a HP kár hogy szegényesek az infók róla. -
MsUser #2 Úgy látszik tanultak a Windows-os buktákból és a használható elfogadható árú-nál döntöttek.
Ha megbízható minősége lesz ez már megfizethető 40000.-Ft alatti árával, na most simán vennék ha döntenem kéne, lányomnak a Laptop mellett van kínai tablet-je teljesen megbízható és hosszú ideje használja 29000.-Ft kategória kisebb 2x1Ghz procival. -
asgh #1 Ez szerintem működni fog, alig 50 dollárral több, mint egy noname kínai tablet, így ha emögé rendes terméktámogatást és minőségellenőrzést raknak, akkor bőven megéri a felárat.