36
  • Dyanamo
    #36
    Nekem tetszik ez a játék jó féle
  • ugh
    #35
    "Mondjuk én rühellem a fedezékrendszert, én Quake-en nevelkedtem, én úgy is fedezékbe tudok bújni, hogy ha nem írja ki a játék méteres betűkkel, hogy melyik gombot nyomjam, hogy fedezékbe vonuljon helyettem."
    Na ez meg a masik.
    Ezt az egy gombal alsz be a fedezekbe dolgot a konzolok miatt talaltak ki es olyan mint az auto aim.
    Mar lassan vegig is jatszak magukat a jatekok.
  • Zero 7th
    #34
    Persze, ez valós kifogás...lenne, ha nem lőnének ránk. A játék -szerintem- legnagyobb hibája meg mégis az, amit a cikk nem említ: 11 pályából három az, ami kifejezetten alien-centrikus, a többin embereket kell lődözni.

    Mondjuk én rühellem a fedezékrendszert, én Quake-en nevelkedtem, én úgy is fedezékbe tudok bújni, hogy ha nem írja ki a játék méteres betűkkel, hogy melyik gombot nyomjam, hogy fedezékbe vonuljon helyettem.
  • tomboy013
    #33
    Előbb próbáld ki aztán gyere vissza, hidd el ez tényleg nagyon gáz lett =D Nem vagyok az a nagy lehúzós de amit itt csináltak a készítők olyanra már régen volt példa.
    Mellesleg vannak lövöldözős ellenfelek is a játékban, oda mondjuk lehet nem gond ha van fedezékrendszer, persze ami ér is valamit. Nem az hogy a fal mögött guggolsz és akkor is kapod a golyót szemből.
    Ez nem sértődött cikk volt meg az objektivitásban sincs hiba. Egyszerűen szar lett és ezen nincs mit beszélni tovább. Van egy minimálisan jó hangulat a játékban, de az is csak azért mert összekapcsolja a játékot a filmmel. De ez nem viszi el a hátán ezt a borzalmat.
  • e98ff
    #32
    Lehet, hogy a teszter is előrendelte XD
  • kvp
    #31
    A lenyeg:
    http://www.penny-arcade.com/comic/2013/02/13
  • ugh
    #30
    "...lesznek, így a becsületes fegyverarzenálból válogatva a kampány kilencven százalékában az lesz a feladatunk, hogy befogjuk a célkeresztbe a kis szörnyeket, majd addig tüzeljünk, ameddig az ólom-túladagolástól fel nem robbannak. "
    Mar bocs de a fedezeknek max akkor van igazabol ertelme ha rank is lonek .
    Ha meg egy alien rongyol felenk tok mindegy, hogy a folyoso kozepen allva vagy egy lada mogul lovunk ra.
    Jol erzem a tesztben a sertodottseget es az objektivitas hianyat ?
  • ugh
    #29
    Siman ki fogom probalni mert az alien hangulat meg siman atjon mega shotokbol is.
    Az elorendeles meg kulfoldon divat ahol nem szamit 40 dolcsi.
    Aki meg mo-n tepi a szajat mert atverve erzi magat az gyoker.
    Fasznak kell elorendelni ugy, hogy nem is tudod milyen.
    Csak azert, hogy 15 eves Ver killerspiele Istvanka menozhet, hogy neki mar meg van gyariba.
    Kinemszarjale ...
  • ugh
    #28
    Igy a kepek alapjan azert annyira nem bun ronda.
    Ott a far cry 3 ami 10et meg 9eket kapott, mert high texturak, meg magas polyszam, normalmap, anyampicsaja, de olyan izlestelen, stilustalan a grafika mint az allat.
    Azert nezzuk mar meg egy fat meg a novenyzetet .
    Eloszor azt hittem a monitorom szart be.
    Aztan meg, hogy valaki lsd-t rakot a teamba.
    Full hanyinger.
    A cikk szerzojenek meg ajanlanam, hogy nezzen meg egy 10 evvel ezelotti jatekot "leggyengébb lett, az egyértelműen a küllem, ami közel egy évtizedes lemaradásban van a kurrens videojátékokhoz képest".
  • garadas20
    #27
    Sokat én sem vesztettem vele, mert csak 2 órát játszottam vele, meg előre semmit sem veszek meg, így ezt sem :)
  • narumon
    #26
    Ebben az elgondolásodban az a rossz, hogy én pl Xboxon játszottam (azt a fél órát), de ez xboxot is bűnrondának és bénának számít. Nem tudom mennyire ismered az ottani játékfelhozatalt, de ha az lenne a gond amit írsz akkor a konzolon játszók nem fikáznák ugyanúgy a programot.
  • Kongy
    #25
    Ezt a játékot érdemes összevetni a kb egyidőben megjelenő Crysis 3-mal. :) Ég és föld a különbség a 2 között... és nemcsak grafikai téren.
  • Sith
    #24
    Egyet kell hogy értsek ezt nem lehet a konzolokra fogni, ez egyszerűen igénytelen lett. :(
    És nem nem toltam végig kb 1 órát dobtam csak ki az életemből :)
  • BladeW
    #23
    A hw-nek semmi köze ahhoz, hogy egy rosszul megírt, bugoktól hemzsegő szoftvert "toltak ki" a játékosok elé.
  • Runo
    #22
    Egyszerűen nem értem a sok nyáladzót...

    "tegnap tóótam ki 2x is (mit? a talicskát?), de naaagyóóón gááz"

    Ha annyira gáz, akkor nem értem miért "tolod ki"?
  • nzoil
    #21
    :DDD
  • NEXUS6
    #20
    Kicsit általánosabban nézve. Szerintem ez egy tipikus "konzolgenerációvégi-multiplatform-szindrómában" szenvedő alkotás. Mert ugye a jelenlegi konzolgeneráció egy 7 éves hw-t jelent, ráadásul megjelenéskor is 2X annyi RAM volt egy átlag PC-ben, mint ezekben a konzolokban.

    Ha csak vettek volna egy fotoshopot és felkonvertálják, meg kicsit leszmútolják a textúrákat már eggyel kevesebb támadási felület van. Persze az plusz 2-3 hét a PC verziónak megjelenésben, az pedig 1-2 százezer emberke, aki végül is a konzolverzió sikertelensége miatt úgy dönt, hogy nem veszi meg PC-re.

    Akkor már inkább bekellpalizni őket is gyorsan, amíg lehet!
  • kalapos01
    #19
    "Most komolyan... nem lehetett volna értékelhető játékot ajánlani, ha már ajánló?"

    ezt ugye nem kérdezed komolyan?

    olvasd már el a kommenteket, hogy mennyi lúzer van, aki kipróbálta a játékot. és saját szabadidejét pazarolta. így legalább lesz pár ember, aki nem foglalkozik vele, mert volt ideje, hogy megvárja a kipróbálással a kritikákat. a sok újra lihegő zombi meg szívott. :)
  • Narxis
    #18
    :DDDDDD
  • Gascan #17
    a jateknak megvan a hangulata.. nem top grafika, a hangok jol sikerultek .. es az alieneket irtani meg egesz elvezetesre sikerult

    egyet ertek abban h 9 ezer forintot nem er, de 2-3at igen
  • garadas20
    #16
    Kipróbáltam a játékot és nekem se tetszett annyira. A mesterséges intelligencia, bugok és a gyenge karakterek azok, amik miatt ezt a játékot nem kedveltem meg, meg sok apróbb terület van, ahol bőven lett volna mit finomítani. Ez is sajnos beleesett abba a kátyúba, ahová sok jó játékelképzelés került. Ez is az elején jónak indult, grafikailag nem érzem annyira vészesnek, inkább csak az animációk és a gyenge karakterek idegesítőek. Ugyanazt éreztem ezzel a játékkal kapcsolatban, mint a spore játékkal kapcsolatban, hogy mélységesen lebutították az eredeti elképzelésekhez képest a játékot, mert az EA gazdasági megfontolásból túl komplexnek érezte a játékot és ők ugye rókabőrben jók. Sajna ez is sok hűhó semmi lett, talán a folytatások...
  • es5eNCe
    #15
    Nekem 15 percig tartott a türelmem ennél a játéknál aztán kukáztam az egészet. Az ilyen esetek miatt nem szabad semmit sem előrendelni mert látható hogy mennyire pofátlanul képesek átverni a vásárlókat. Nem sok FPS van amit pár perc után abba hagyok, utoljára az Aplha Protocol és a FEAR 3 volt ilyen :)
  • BladeW
    #14
    "Nagyon gázos lett tegnap toltam ki."

    Ne aggódj teljesen természetes folyamat, hogy különböző gázok távoznak, a folyamat melléktermékeként. Nem árt viszont megvizsgálni az állagát, illetve a színét, az sok mindent elárulhat az egészségi állapotodról. Ja! És napi egy kitolás mindenféleképp ajánlott!
  • Tinman #13
    Hétvégi AJÁNLÓ(!!!): 2/5

    Ez egy hétvégi nem ajánló volt

    Most komolyan... nem lehetett volna értékelhető játékot ajánlani, ha már ajánló?
  • NEXUS6
    #12
    Aliens: Colonial Marines, életed legszörnyűbb játékélménye. Letehetetlen, mert ha elég bátor voltál hogy kikapcsold, többet soha nem mered elővenni!

  • NEXUS6
    #11
    Biztos a botránnyal akartak reklámot csinálni, mint Győzikének.
    :D
  • Achatius
    #10
    Én kíváncsi lennék, milyen megfontolásból rontották le ezt a játékot. Az előzetes anyagokban ígéretesnek látszott.
  • Sith
    #9
    És én majdnem előrendeltem ezt a *art

    Utólag már a sávszélességet is sajnálom rá, pedig nagyon vártam és reméltem.
  • Zymkasithlord
    #8
    Ja megvan a 2010es az a Rebellion alkotása ez meg a Gearbox-é. Inkább adhatta volna a Sega a Rebellionnak a játékot megvalósítani.
  • Zymkasithlord
    #7
    Ez elvileg nem a 2010es Aliens vs Predator folytatása? Azt végigtoltam és minden téren hányadék lett ez az új ahhoz képest. Ezt 10perc után leszedtem,mert annyira gagyi volt mint a cikkben említett Duke Nukem. Vagy a 2010est más csapat csinálta?
  • Razieel
    #6
    sziasztok, én pár órát játszottam vele, de nagyot csalódtam.

    alapból a grafika talán még nem lenne gond, de az sem az igazi, és olyan steril, semmilyen, unalmas. de a stori is nagyon buta, idegesítően érdektelen, a karakterek is semmilyen. egyszerűen nem éreztem késztetést, hogy folytassam.

    a multis rész biztos jó, legalábbis ennél csak jobb lehet, de azt sajnos nem próbáltam ki. most toltam a death spacel és ég és föld a kettő között a különbség. sajnálom, mert sokkal de sokkal többet ki lehetett volna hozni ebből. :)


  • bakvarnyu
    #5
    Sajnálom ha tényleg ilyen szar lett, mert ebből nagyon sokat ki lehetett volna hozni.
  • tomboy013
    #4
    Ezt a játékot így kiadni egy nagy szemét átverés volt a kiadó részéről. A demo-t szándékosan szebbre csinálták és hangulatosabbra mint a teljest. Egy egy undorító húzás volt mert tudták hogy emiatt akármit is adnak ki vinni fogják mint a cukrot. Az ilyen szemét cégek húzzák le a rolót, én biztos pénzt nem adok olyan termékért amihez a Sega-nak vagy a Gearboxnak köze van, és remélem sokan lesznek még így. Nem azért mert rosszindulatú ember lennék csak gyűlölöm mikor szándékosan ennyire megtévesztik az vásárlót. Egy warezt megér a játék, tényleg néha jókat nevettem azon ,hogy hogyan lehet egy minden tekintetben ennyire gáz játékot kiadni. Csak 1-2 példa: teleportáló csapattársak, ultra béna mozgással rendelkező és iszonyat buta xeno-k, olyan gagyi effektek hogy az vicc, olyan hogy játékélmény nincs. Csak a filmhez kapcsolódó megjegyzések és néhány helyszín ad valamiféle kevés hangulatot a játéknak.
    Ha már a Duke Forevert említették a cikkben, hozzáteszem hogy annak legalább volt hangulata és a béna hibák ellenére valamennyire szerethető a játék. Néha jókat nevettem játék közben, de ott a poénokon nevettem nem pedig kínomba mint ennél...
  • narumon
    #3
    többször = többet
  • narumon
    #2
    Tiszteletem. Én képtelen voltam fél óránál többször játszani vele. A koop pedig egy vicc, ha meghal a társad akkor kezdhetitek elölről. Vér gáz.
  • MANOWAR
    #1
    Nagyon gazos lett, tegnap toltam ki. Nem tudtam az osszes fegyvert kihasznalni az ido es a palyak miatt. A vegigjatszas rohejes volt masodikra meg volt - itt szerintem keveset sebzett a Queen egy-egy elkapasnal, pedig nem easy-be toltam. Az is erdekes volt, hogy volt nehezebb ellen a jatek kozben mint a vegen levo....
    Nem erdemelt meg egy harom oldalas post-ot. :)
    Talan annyi elonye van, hogy a regebbi gepeken is elfut, de 8 eft-ot nem er. A 3-4 eft-os kategoriaba sorolhato.