26
  • Csacsis
    Igen. Elég uncsi. Ezért írtam, hogy végig kell tudni ülni. :Ð
  • Fratello
    A Watchmen valami megdöbbentően unalmas film lett, húsz perc után az arcomat kapartam hogy "ÚRISTEN, TÖRTÉNJEN MÁR VALAMI, VAGY LEGALÁBB HAGYJÁK ABBA VÉGRE A KARAKTEREK EZT AZ ISTENVERTE SZENVEDÉST!!!"...
    (Az sem tett jót hogy a film előtt fejeztem be az alapjául szolgáló képregényt, és az valami zseniális mestermunka...)

Ez a film a legjobb példája annak hogy ami működik képregényben (és dráma, nem akció), az néha teljesen félresiklik a vásznon...

Ellenpéldák: Batman - Year One, illetve The Dark Knight Returns, amik ugyan animációs filmek, de tökéletesen sikerült vászonra vinniük az erdeti mű mondanivalóját.
    (Milyen érdekes hogy mindkét képregényt az a Frank Miller írta, akit Alan Moore-al, a Watchmen írójával együtt emlegetnek úgy hogy „az első példányai … egy újfajta képregénynek …a fejlődés első állomása, mely a szuperhősöket a fantáziából az irodalomba emeli át.”)
  • Csacsis
    Watchman mindenkinek kötelező! De hozzá kell tenni, hogy qva nehéz végigülni. NAgyon jó a film rendezői változata, de birni kell, nem szabad lekapcsolni, minden részlete fontos. Nagy a csatt a végén. :)
    Die hard nem Willis miatt bukós, hanem a silány, kidolgozatlan akciójelenetekért és a történet megvalósításáért. Az alapelgondolás jó volt, a kivitelezés pocsék.
  • Vidra52
    Egyet értek veled! Megnéztem a Die Hard 5-öt és nem nem tetszett! Ez nem Willis hibája volt, mert ő azt tette amit elvártak tőle, ergo a forgatókönyvírót, rendezőt, operatőrt kellene beutalni a levesbe!
  • netperformer
    Miért égnek be egymás után az akciósztárok?

Szerintem ezek az "akciósztárok" sohasem voltak olyan jók, mint ahogyan az emberek többsége hiszi. Egy jó filmhez rengeteg minden kell, nem csak a színész, mégis a színészeket éltetik egy jó végeredmény sikereként, pedig lehet egy jött ment színésszel is ugyanolyan sikeres lett volna a produkció. Elhasalnak a színészek, ha nincs mögöttük a jó gárda.

Bruce Willis esete szépen alá is támasztja az állításom. A Looperben jól szerepel a Die Hardba meg nem. Lehet nem is a fizetett bábokkal kéne foglalkozni, hanem a rendezőkkel, zeneszerzőkkel, operatőrökkel, stb.
  • gombabácsi
    a watchmennek semmi köze az averngers, iron man meg hasonlóan gagyarék filmecskékhez
  • nlght
    a tégla copy-paste, nem sorolnám ide... vannak benne jelenetek amiket 1:1-ben átvett az eredeti hong-kongi filmből, egy copy-paste miatt ne istenítsük még scorsese-t se...
  • nlght
    a legnagyobb bukás stallone-é???? akkor nicholas cage a pokol legmélyebb bugyráig bukott... (az utóbbi éveket figyelembe véve)

egyébként egyet értek azokkal akik azt mondják hogy:
    elsősorban a forgatókönyvek hibája
    másodsorban a rendezőé
    harmadrészt a színészeké (mert amúgy sem a mimikájuk széles tárházáról híresek ezek az akciósztárok, hanem a badass nézésért és a köréjük nőtt legenda imázsért)
  • lambda5
    A szuperhős filmeknek is van egy másik, gondolatébresztő kategóriája... például a Watchmen.
    Szerintem...
  • Razieel
    miért? mert szarok a karakterek, béna a történet, nem fog meg semmi...

a ponyvaregény százmilliókból készült? a driver milliókból készült? a A hatalom árnyékában? a tégla? a blöff?
  • culas25hc
    A Twillight kategóriákkal szarabb mint az iron man meg a többi,
    sőt 20 kategóriával
    A Twillightre izguló nők biztos nedvesednek a béna szereplőktől, a nulla sztoritól, az unalmas forgatókönyvtől,
    ahogy az iron man fanok meg mástól
    mindettől függetlenül az iron man kategóriákkal jobb a twillightnál

(amúgy sztem szar mind2, csak az érveléstechnikád gyakoroltam kicsit)
  • koschwarz
    elég erős volt az utóbbi néhány hónap filmfelhozatala a mozikban. kapásból 10 minőségi filmet fel tudnék sorolni, amit előbb nézek meg moziban, mint ezeket a kissé megfáradt arcokat, ezekben a kissé megfáradt stílusú filmekben. mondom ezt úgy, hogy az én gyerekkorom úgy telt, hogy conan a barbár meg kobra ment alámondásos videókaziról :D
  • gombabácsi
    szerintem a twilightnál kategóriákkal rosszabb egy avengers, szennyformersz, iron man meg a többi

nem is, 20 kategóriával

csakhogy az ezekre izguló férfiaknak feláll biztos a farkuk a totál béna vaspáncéltól, a repülő szuperhőstől, a rossz sztoritól, a rossz rendezéstől, az ötlettelen cg-től meg a többitől

ahogy twilight fanoknak meg mástól

mindenttől függetlenül a twilight kategóriákkal jobb ezeknél
  • bertino
    idiota szavazas mar megint... ertelmesebb nem is lehetett volna.
  • Atisz #12
    Persze, hogy szerintem. Általában a saját véleményemet írom le, ha tollba mondanak, vagy más véleményét írom, idézőjelet szoktam használni :)

Statham más kategória, mint Bruce Willis, Scwarzenegger vagy Stallone, akik amellett, hogy A-kategóriás akciófilm sztárok, rendelkeznek olyan emlékezetes filmekkel, mint a Die Hard, Terminator vagy a Rocky.
    Nos Statham-nél pont ez az emlékezetes elem maradt ki a repertoárból, nála csak B-kat filmekből áll a paletta.
    Szerintem (és még sokan mások szerint is ;))
  • wiIlcox
    A twilight és szuperhősös filmek a legalját képviselik. Annál gagyibbak nem nagyon vannak, maximum azonos szinten lévők.
  • G22
    Nem a filmekkel és a sztárokkal van a baj, hanem 2013-ban már senki se érdekel egy átlag akciófilm olyan szinten, hogy pénzt költsenek a jegyre.Régi korosztály azért nem mert ezer ilyet látott, újat azért nem érdekli, mert twilight, szuperhős félék a menők.Előbb utóbb azok is unalmassá válnak majd, kellene újdonság :)Feláldozhatók az volt, azért ültek be rá.
  • AZTA
    A Die Hard-ot és az Erőnek erejével-t már láttam, tényleg gyengus mind a kettő, de szerintem sem a színészek hibája hogy olyanok lettek a filmek amilyenek.

Egyébként a listán lévő emberkéket kedvelem. Bár Bruce Willisnél megfigyeltem egy elég meredek seggreülést ami a filmjeit illeti. Mintha valahogy nem tudná hogy ennyi idősen milyen filmekre kellene rábólintania vagy nemis tudom... :S
    Ottvan pl a Looper ami sokak szerint jó volt, de sztem ő abban sem alkotott semmi érdemlegeset. Viszont így jobban belegondolva talán mondhatta volna a dh 5 forgatókönyvére hát ez bizony így édes kevés lesz és dolgozzanak még rajta. :D
  • wiIlcox
    Volt pár nagy sikerük, ez kétségtelen, én kedvelem is őket. De nem az alapján mondtam véleményt a cikkben említett filmjeikről.
  • wiIlcox
    Nem tetted hozzá, hogy szerinted. Nem kedvelheti őt mindenki, ahogy láthatólag te sem, de hogy általános érvényű, sommás bélyegeket akassz rá, ahhoz olyan kevés vagy, mint a lepkefing. Statham többnyire akciófilmek főszereplője, ha ez eddig nem jutott volna el az agyadig.
  • attzo
    Az a helyzet, hogy ezek a filmsztarok nem a mai generacio sztarjai. Ők 20 évvel ezelött voltak nagyok és hiresek. A mai fiataloknak már ilyen nyálas alkonyat, meg éhezők viadala jön be s olyan filmek melyek minnyárt csak számítogépes animációból állnak.De ha Arnold illetve Stalonne filmeken nőttek volna fel vérbeli rajongoként akkor már jobban értékelnék a mostani filmjeiket is.Erre annyit lehet mondani, hogy változik a világ s vele eggyütt az emberek.
  • Atisz #5
    Ez a Statham soha nem volt és nem is lesz "akciósztár", mint a felsorolt többi név, kár egy lapon említeni velük.
  • wiIlcox
    Nem szavaztam, mert egy kivételével már láttam a filmeket. Azt az egyet viszont nem is fogom megnézni.
    A Statham film tipikus Statham film. Nem jobb és nem rosszabb, mint a többi filmje.
    A Schwarzenegger film rettenetesen szar. Buta amerikaiaknak való.
    A Stallone film tipikus Stallone film, nem volt rossz, mint amennyire köpködik.
    A Willis film a legalja. Egy iszonyat. Megaszar.
  • Zoliz
    Egyszerűen bénák a rendezők, még egy primitív senkiházi parasztból is lehet sztárt csinálni, ha jól forog a duplaobjektíves 3D kamera.. Nem ezeket a néhai szuperhősöket kellene szapulni hanem a fanzáziátlan facebookolo forgatókönyvírókat, akik nem mernek újat letenni az asztalra, mertaz emberek (birkák) igényeinek próbálnak megfelelni. Sajnos így is megéri nekik anyagilag.
  • Szefmester
    Nekem a humorosabb filmjeik amúgy is jobban bejöttek mint a kőkemény akciók, ahol ők a legyőzhetetlen hősök.
  • xido
    Ha egyet lehetne ezek közül?..Na ez most jó,mert 1-2 generációnak ezek olyan színészek,hogy minden filmjüket illik megnézni:)
    Azért Sly-ra szavaztam,mert a partnereit is imádom saját filmekben..Slatert kölyök kora óta bírom,"Ronont" az SG-Atlantis óta,Sung Kangot meg a Tokyo Drift óta:)