25
-
#25 A te dumad a legnanyobb baromsag, mert egyreszt mellebeszlesz mar megint, masreszt miert egy pazarlo eletmodot allitasz etalonnak? :O
Persze, hogy nem elhet ugy minden ember, fizikai keptelenseg. De a magyaroktol elvarnad, vagy szeretned, hogy ezt valositsak meg...
-
#24 Te olyan vagy, mint egy kisgyerek. Ha nem birsz valakit, azt lehulyezed. A politikusok tobbsege minden, csak nem hulye. Foleg a magasabb poziciokban atom dorzsoltek.
Gerinctelen, opportunista, torekvo, kapzsi stb. de nem hulye.
A szocializmus ota hulyeket nem nagyon engednek a mezesbodonhoz. Nagyon durva taposas, lobbi megy mar minden pozicio eloszobajaban. -
#23 Mindenhonnan tájékozódsz. Lássuk csak:
Kurucinfo, ultraliberi vagy mi a faszom, szentkorona őőőőőőő keressek még?
Index nem nyerő nálad mert zsidók. Origo szintén. HVG fúj libernyák gecik.. soroljam? -
sanyicks #22 Nem én vagyok hülye hiszen nem én élek egy rózsaszín álomvilágban, hanem te.
Nem, nem én voltam, én mindenhonnan tájékozódom, mert így állnak össze a valós hírek ;)
Viszont a kurucinfózásból már látom hogy te tényleg egy menthetetlenül sötét, agyhalott ember lehetsz. -
#21 sanyicks te teljesen hülye vagy. Menj kurucinfora. Nemrég nem te voltál aki egyetlen igaz hirforrásként hivatkoztál rá? :D:D:D: -
sanyicks #20 Összevissza beszélsz. Azt mondod hogy van korrupció de azt mondod hogy ha valami nincs konkrétan bizonyítva, addig nincs. Döntsd már el hogy van-e vagy nincs :)
Igen az m$-ről volt szó, idióta, hogy a döntéshozók zsebébe csusszantja a borítékokat, hogy ezért cserébe kapjanak a tanulók "ingyen vindózt" sok milliárd forintért, és azért hogy az oktatás csak és kizárólag az m$ szoftverekről szóljon, így kinevelve az m$ függő vásárlók újabb és újabb generációit. Sajnálom hogy annyi eszed nincs hogy ezt lássad, pedig nem nagyon leplezik :) Na meg tudod a törvény és a tények nem esnek egybe. -
sanyicks #19 Használható oprendszer? Nézd csak meg a dos mellett milyen rendszerek voltak akkoriban? Már rég guis oprendszerek voltak mikor a dos még paranccsorban szüttyögött. És a windows is használhatatlan volt más os-ek hez képest.
A monopolhelyzet nem ám versenyben alakult ki, mert az ms soha nem volt képes jobbat alkotni mint más. Tudod az úgy volt hogy az ibm megalkotta pc-t, majd egy olcsóbb oprendszert akart hozzá. BG beblöffölte hogy neki van ilyenje (pedig nem volt semmije), az ibm meg ok. Erre BG megvette a dost az eredeti fejlesztőjétől pár ezer dollárért, és átadta az ibm-nek. Mivel az ibm pc eleinte csak dossal szállíthatták, alapból monopolhelyzetből indult, és maradt a vindóz is ezen mivel kompatibilis volt a dossal, és a rá írt rohadt sok programmal.
Versenyben soha nem tudott semmit elérni az m$. -
#18 Ez már nem számít semmit. Ő lett a legjobb és ennyi. Innentől nincs vita.
sanyicks: Igen meg szerinted a szabadkoművesek esténként összejönnek egy pincébe és megbeszélik, hogy hogyan csesznek holnap mi a magyarokkal mi?
Senki nem állította hogy nincs korrupció, de amíg nem tudod bebizonyítani vagy senki sem tudja, csak találgatások vannak, addig nem lesz tény semmi. És még mindig kurvára az Ms-ről van szó idióta. -
sanyicks #17 ha be lehetne bizonyítani, már börtönben ülnének jópáran, és a teljes politikai elit is. De nem lehet mert azok képviselik a törvényt akik benne vannak a mutyiban, így nem hogy a bizonyítást gátolják meg, még azokat is leállítják aki csak vizsgálódni kezd.
Vagy talán szerinted magyar állam nem korrupt? :DD (mert hát ugye nem lett konkrétan bizonyítva, viszont logikus és egyértelmű, és látható) -
COOLancs #16 BG főleg jókor volt jó helyen, ki fejlesztett használható oprendszert rajta kívül? Alig néhány cég, így könnyű volt monopol helyzetbe kerülni. Inkább a versenytársak toszták el, nem nagyonn kellett Gatesnek fúrnia őket. -
#15 annyira okosok vagytok, hogy az hihetetlen. Áruld már el nekem hol említettem Bill Gates nevét? -
#14 Bizonyítsd be hogy így van és nem csak a politikusok a hülyék és elhiszem. Amíg nem tudod 100%-an bebizonyítani, alátámasztani addig nulla amit mondasz. -
sanyicks #13 De ellehetetlenít. A saját szarszabványaival aminél ködösít, minden kompatibilitástól elzárkózik. A cégek csak az egyik fele. Az "ingyen" windows-ért azért tud pénzt beszedni mert a megfelelő döntéshozó mutyikirályok zsebébe jó vastag borítékokat csúsztat. Ezt korrupciónak, lefizetésnek hívják, és elvileg bűncselekmény. -
#12 Az MS hibája, hogy jobban taktikázott mint más gyártók?
Nem lehetetlenít el senkit. Nem tudna eladni több tízezer tételszámban cégeknek és iskoláknak Ms-t ha felfognák az emberek, hogy a Linux ingyen van és oktatási célokra stb-re sokkal de sokkal jobban használható mint a Windows.
Minden cég arra törekszik, hogy monopol helyzetbe kerüljön és ez az Ms-nek sikerült, mert Bill Gates kurva nagy játékos és ennyi. Ha tetszik ha nem ez mindenki hibája, csak éppen az Ms-é nem. -
sanyicks #11 ja hát végül is itthon sem az adókból kaszál az m$, a mutyikirályok segítségével. Ja de! Na meg nem lehetetlenítette el az összes versenytársát a piaci fölényével, amit egy blöffel és egy több éves monopolhelyzettel ért el. (dos az ibm pc kizárólagos os-e) -
#10 Ez a duma a lehető legnagyobb baromság. Afganisztán is a felső kategóriába tartozik a föld népességének túlnyomó többségéhez képest, közben mégsem az.
A föld túlnyomó többsége mindig is nyomorban fog élni. Ha te heti 5$-t keresnél akkor is sokkal de sokkal jobban a felső kategóriába tartoznál mint egy kínai rizstermelő amiből van pár tíz millió vagy egy kenyai marhatartó vagy akármelyik törzsi ember. -
#9 Az megvan, hogy Magyarorszag fejlett es azon belul is a felsobb kategoriaba tartozo orszag? Az eletszinvonal kiemelkedo a fold atlag lakossagahoz kepest? Vagyis ha a Magyaroknak draga, akkor joval tobb, mint a fold lakossaganak felenek (vagy ketharmadanak) draga.
Persze, tudom, hogy a tobbseg nem celcsoport, csak a penzes pazarlok, hiszen erre epul tarsadalmunk, csak a valaszodat korrigaltam. ;) -
#8 Sippie: Az megvan, hogy mi balkán vagyunk, és a Windowst azt alapvetően nem keletre csinálják, hanem nyugatra? Ottani ára meg lófasz.
Tetsuo: Bill Gates egy nulla volt, egy senki és mégis most a top gazdagok közt van, mert kurva nagy agy és jókor volt jó helyen. Mindig tudta mit és hogyan kell ellopni, lemásolni vagy megvenni.
blitzkrieg1: Igen, a világon a 2 legtöbbet adakozó magánszemély az Bill Gates és Michael Jackson volt. Csak ugye ebből maradt Bill Gates. De mivel divatfikázás kibaszott menő, ezért MJ nem játszik merthát biztos pedofil volt, BG meg azért nem mert FÚJDEDRÁGA A WINDOWS AMIT SOSEM VETTEM MÉG MEG DE UGATOK HOGY DRÁÁÁGA! -
blitzkrieg1 #7 Ezt a cinizmust. Meg az sem jo, ha adakoznak? Egyebkent te mennyit fizettel a windowsert? Gyanitom ugyanannyit, mint a legtobb ember az orszagban, semmit.
Mindenki csak szidni tudja Bill Gates-et, de szerintem az emberek nagy resze masolt windowst hasznal. Jah es a tavaly elott 20 milliard dollart adakozott. Ha minden milliardos annyit adakozna, jobb lenne a vilag. -
#6 Talan nehany nev a rivaldafenyben nem annyira. De alapvetoen a kapitalizmus es a kamat lenyege, hogy a szegeny vegso soron szegenyebb lesz, a gazdag pedig gazdagabb.
Bizonyos helyeken es idoben van mod arra, hogy nehany szegenybol gazdag valjon, de a kapitalizmus elorehaladtaval egyre kevesbe.
Az eroforrasok vegessege determinalja, hogy a gazdasagi novekedes mas karara van.
-
#5 végülis a windows ára tényleg baráti :)
de olvasd el a zárójeles részt. -
#4 Azért Bill nem arról híres, hogy más nyomorán gazdagodott meg.. -
#3 azért milyen rendesek ezek a gazdag fószerek, akik más nyomorán gazdagodtak meg (tisztelet a kivételnek) hogy egy kis fillért visszadobnak az éhezőknek :D -
endrev #2 Látom, Bill is egészségesen táplálkozik... :) -
#1 Mikor tanuljátok már meg, hogy nem ők a leggazdagabbak?
Ők azok közül a leggazdagabbak akik bevallják a vagyonukat, mivel ez nem publikus és nem kötelező.