A Sony bemutatta a PlayStation 4-et
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Emancipate yourself from mental slavement!
Már ha nem nézzük, hogy tulajdonképpen sosem tudtak normális sebességgel tényleges fullhd-t produkálni, csak valami upscale bénázást, de ehhez a ramnak kevesebb köze van.
A mem elsõ sorban nem is a futási sebességnél mutatja meg áldásos hatását, sokkal inkább olyan "apróságoknál", mint a textúra felbontás, pályaméretek és részletesség, mennyi idõnként kell loading feliratot bámulni, vagy csõ részbe vezetni a játékost, hogy a háttérben streamelve betöltõdjön a következõ pályarész, esetleg mennyi láthatatlan fal kell legyen.
Én nagyon vártam egy Gran Turismo finomságot, de nem volt. Ez az autós bigyó pedig nem olyan pofaleszakadós, mint most a Forza 4 az Xboxomon. Személy szerint csak autós progi miatt vettem volna PS4-et, de asszem akkor maradok az Xbox-Forza vonalon. Annó ezért lett X360-am is, mert a PS3-ra a Gran Turismo nagyon gyengus lett (kivéve a füst effekt 😄 ). Elõtte PS2 volt, a PSP pedig még mindig meg van 😄
Kb. egy 2 éve érezhetõ csak az, hogy a konzolok már szenvednek többnyire az új játékoktól.
Elég lesz ez egy 6 évig biztos. Kíváncsiam várom, hogy a Microsoft új konzolja mit tud felmutatni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
Az alap állítás persze ettõl még, miszerint _jelenleg_ kell a 16G ram nem túl reális.
Tessék mutatni olyan PC-s játékokat, melyek futása közben 6-8 GB-ot igényelnek.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
All great things are simple, and many can be expressed in single words: freedom, justice, honor, duty, mercy, hope. Winston Churchill
256MB XDR Main RAM @3.2GHz
256MB GDDR3 VRAM @700MHz
Igen, 256os ram!! <#falbav>#falbav><#zavart1>#zavart1><#zavart1>#zavart1> És hát Battlefos meg hasonlók szépen futnak, meg majdnem minden.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Most még. Azért nem árt, ha ez kb az életciklusa felénél is elmondható, de ezt majd meglátjuk. 8G azért már használhatónak hangzik, végén még éles textúrák lesznek a játékokban.
Jelenlegi konzolgenerációba is "bõven elég" volt az 512MB ram, aztán ma már egy alsó-középkategóriás mobil telefonban több van, a gépeket meg visszafogja, mert kevés a memória a textúrákra.
Akkor jöhetnek azok a játékok melyek futás közben ennyi GB memóriát igényelnek.
Figyelek...
A 8GB DDR5(!) bõségesen elegendõ a nextgen konzolokba.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ps: A jatek stream-eles lehetoseget a nintendo wiiu-bol vettek at, mint ahogy a pozicioerzekelos technologiat is. A power gomb viszont csak hibernal mint minden sima pc-n, tehat aramszunet ellen nem ved, csak ha meg elotte nyomjuk meg.