9
-
#9 jaj :) ez fáj
mért ne lenne ismétlés?
Miből gondolod, hogy az rtl-en lement hiradó után olyan sok világmegváltó dolog történik ami egy külön késő esti hiradót kitesz?
Ráadásul mindezt még másnap reggel is megismétlik 8 előtti kezdéssel a reteken. -
Vanek úr #8 Kiigazítás: a keddi az ismétlés. A vasárnapi adás ismétlése. :)
De a LöiM tényleg sz@r. :))) -
zetortraktor #7 Az úr képben van. A Heti hetes nem ismétlés. A Híradó nem ismétlés. Mondjuk a Legyen ön is milliomos szerintem is gusztustalan. -
zetortraktor #6 Tudom én? :) -
#5 a téhomnál van -legalábbis nálunk ( a másik szuper szarral egyetemben)
DE MINEK?????
ezt a sok tetves szart merik műsornak nevezni?
BK ismétlés, szeress most ismétlés? vagy új? de mindegy sose néztem
aztán 7-i 7-es ismétlés
aztán ezek a műreality-k borzalom
és akkor még estére 10 után is marad egy BK ismétlés, kiváló és főképp occo műsormegoldás.
utána a hiradó ismétlés szintén.
be kéne dózerolni ezt az egész ótvar szar ker tv-s megoldásokat.
sóval beszórni és lezárni a helyüket 100 évre nehogy feltámadjanak valahogy -
#4 Nem csak annyiban LEHETNE nézni? Az, hogy a nagyobb szolgáltatós csomagban benne van, nem jelenti azt, hogy be is fizeti a paraszt. Alap T-Home TV-ben nincs például (nem tudom, van-e egyáltalán a T-Homenál). Mondjuk nem hiányzik. A Hálózat hiányát jobban megérzem, ott sűrűn adtak olyan filmet, amit se megvenni, vagy ha nem adták ki, letölteni sem lehet, mert régi VICO/Videorent stb VHS kiadás volt belőle csak. -
zetortraktor #3 A háztartások 60%-ban van. Nem annyira elenyésző. -
#2 Szerintem nem sokan. Eleve csak a háztartások elenyésző részében van, mert vagy nincs is a szolgáltatójánál, vagy olyan csomagja van, amiben ilyen "premium" csatornák már nem járnak. Külön emiatt szerintem még senki sem váltott. Nem tudom elképzelni, abszolút nem lenne életszerű. -
#1 hát ha ekkora hulladék lesz megújulás után, milyen volt előtte? nézi ezt egyáltalán még valaki?