Szekeres Viktor

Ma újul meg az RTL2

Számos új, csak az RTL II-n látható saját gyártású műsorral, visszatérő hazai kedvencekkel, valamint sorozatpremierekkel indul az RTL II megújult műsorstruktúrája.

A mai nappal válik teljessé az RTLII új műsorrendje. A délutánt továbbra is a telenovellák uralják, 14 órától a Csók és csata, A végső akarat és a Több mint testőr látható egymást követve. Mától minden hétköznap 17 órától két hazai sorozattal jelentkezik az RTL II, először a Barátok közt előző esti epizódjai láthatók, majd 17:30-tól szintén hétfőtől-péntekig egy magyar sorozat, a megszüntetett Szeress most! tér vissza a képernyőre.

A főműsoridőt a Vacsoracsata vezeti fel 18:30-kor, majd 19:30-kor az RTL II már közkedvelt műsorai mellett két új produkció is jelentkezik: hétfőn Legyen Ön is Milliomos!, kedden a vasárnapi Heti Hetes ismétlése, szerdán Forró nyomon Máté Krisztával. Csütörtök este pedig új sajátgyártású műsor jelentkezik, a Gazdálkodj okosan, mely egy heti magazin, amely nehéz helyzetben lévő családok bemutatásával konkrét segítséget, gazdasági és életvezetési tanácsokat, túlélési stratégiákat vázol fel. Pénteken pedig Istenes Bence műsorvezetésével indul a Péntektől péntekig, amely az elmúlt hét nap legérdekesebb témáival foglalkozik.

Ma este indul 20:30-tól a napi Segítség, bajban vagyok! Az ügyvéd/pszichológus válaszol, ami egy új konstruált reality, amely két fontos probléma halmazzal foglalkozik: jogi esetekkel és pszichológiai szempontból érdekes helyzetekkel. 21:30-tól sorozatok jönnek: hétfőn a Nyomtalanul, kedden a Homeland - A belső ellenség. Ha szerda, akkor Dallas (az első évad sugárzása után, az RTL II-n lesz látható a második szezon), míg csütörtökön és pénteken A mentalista egy-egy epizódja kerül képernyőre. Szombaton 18 órától Bud Spencer főszereplésével indul egy könnyed 2010-es olasz krimisorozat, a Nincs kettő séf nélkül.

22:30-tól minden hétköznap a sorozatrajongók legnagyobb örömére két órával az RTL Klubos sugárzás után következik a Barátok közt. Az új kínálatból az RTL II Híradó sem hiányozhat, a megszokott 23 órás kezdéssel várja a nézőket minden hétköznap.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lacyb #9
    jaj :) ez fáj
    mért ne lenne ismétlés?
    Miből gondolod, hogy az rtl-en lement hiradó után olyan sok világmegváltó dolog történik ami egy külön késő esti hiradót kitesz?
    Ráadásul mindezt még másnap reggel is megismétlik 8 előtti kezdéssel a reteken.
  • Vanek úr #8
    Kiigazítás: a keddi az ismétlés. A vasárnapi adás ismétlése. :)
    De a LöiM tényleg sz@r. :)))
  • zetortraktor #7
    Az úr képben van. A Heti hetes nem ismétlés. A Híradó nem ismétlés. Mondjuk a Legyen ön is milliomos szerintem is gusztustalan.
  • zetortraktor #6
    Tudom én? :)
  • lacyb #5
    a téhomnál van -legalábbis nálunk ( a másik szuper szarral egyetemben)
    DE MINEK?????
    ezt a sok tetves szart merik műsornak nevezni?
    BK ismétlés, szeress most ismétlés? vagy új? de mindegy sose néztem
    aztán 7-i 7-es ismétlés
    aztán ezek a műreality-k borzalom
    és akkor még estére 10 után is marad egy BK ismétlés, kiváló és főképp occo műsormegoldás.
    utána a hiradó ismétlés szintén.
    be kéne dózerolni ezt az egész ótvar szar ker tv-s megoldásokat.
    sóval beszórni és lezárni a helyüket 100 évre nehogy feltámadjanak valahogy
  • Zombee #4
    Nem csak annyiban LEHETNE nézni? Az, hogy a nagyobb szolgáltatós csomagban benne van, nem jelenti azt, hogy be is fizeti a paraszt. Alap T-Home TV-ben nincs például (nem tudom, van-e egyáltalán a T-Homenál). Mondjuk nem hiányzik. A Hálózat hiányát jobban megérzem, ott sűrűn adtak olyan filmet, amit se megvenni, vagy ha nem adták ki, letölteni sem lehet, mert régi VICO/Videorent stb VHS kiadás volt belőle csak.
  • zetortraktor #3
    A háztartások 60%-ban van. Nem annyira elenyésző.
  • Zombee #2
    Szerintem nem sokan. Eleve csak a háztartások elenyésző részében van, mert vagy nincs is a szolgáltatójánál, vagy olyan csomagja van, amiben ilyen "premium" csatornák már nem járnak. Külön emiatt szerintem még senki sem váltott. Nem tudom elképzelni, abszolút nem lenne életszerű.
  • Darth Sith #1
    hát ha ekkora hulladék lesz megújulás után, milyen volt előtte? nézi ezt egyáltalán még valaki?