Androidos luxus okostelefon
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy ez mekkora egy ocsmányság! <#mf1>#mf1>
Ha már a piac üde, egyéni színfoltját jelentõ telefon van a birtokodban, örülj neki de másokat ne fikázz, mert nem osztják a véleményedet.
Az hogy egyesek gyûlölik az MS-t, szívük joga, adott elég okot rá a vállalat. Megjegyzem: a windows mint mobiltelefon OS jóval korábban megjelent a piacon, mint az Android és mégis a részesedése ott a béka feneke alatt. Ez nem véletlen.
Futószalagról beszélsz... akkor meg miért eszel? mindenki azt teszi..
Az hogy egyesek gyûlölik az MS-t, szívük joga, adott elég okot rá a vállalat. Megjegyzem: a windows mint mobiltelefon OS jóval korábban megjelent a piacon, mint az Android és mégis a részesedése ott a béka feneke alatt. Ez nem véletlen.
Futószalagról beszélsz... akkor meg miért eszel? mindenki azt teszi..
Ebbõl látszik hogy te csak az MS-t gyûlölöd. Én leszarnám ha a google találta volna ki ezt a csempés dolgot és androidnak hívnák akkor is megvenném mert tetszik. Szarok a cég nevére egy nagyot ha egyedi akkor egyedi, ráadásul nagyon jól használható. Nem értem miért kárognak egyesek emiatt.... Csak állandóan a cég gyûlölet. Tiszta szánalom. A Google aztán különb cég, direkt letilt dolgokat hogy WP-s telókról ne lehessen elérni... Szánalmas hogy egyeseknek a cég neve határozza meg a termékeket. Szerintem itt a fikázók 90%-a nem is látott még WP telefont. De persze névtelen fórumon könnyû osztani az észt,úgyhogy hagyjuk is... pápá irányított emberkék <#buck>#buck>
"Addig jó még nincs mindenkinek WP-je, leagalább marad a piacnak egy üde színfoltja. Bár a futószalagon gyártott emberek ezt nem érthetik, nyugi nem is várom. Ti csak maradjatok a tömeg által kijelölt úton =)"
Ha neked egy MS termék jeleneti az egyediséget, akkor vagy nagyon fiatal lehetsz, vagy átaludtál több mint egy évtizedet... :)
Ha neked egy MS termék jeleneti az egyediséget, akkor vagy nagyon fiatal lehetsz, vagy átaludtál több mint egy évtizedet... :)
Látom te is a való világban élsz <#ravasz1>#ravasz1> Mindegy mint említettem nem is várom tõled hogy megérts amit írok, esélytelen =D Tudod a futószalag
Ez nr 1 bullshit:D Amikor vki millio euros/dollaros uzletekrol targyal/ir ala mar onmagaban mutatja hogy nem akarki...es mig 1 oltony vagy 1 karora -mivel az egesz ugylet alatt szem elott van- javallott hogy igenyes es draga legyen, addig 1 mobil ami jo esellyel vegig zsebben van a loteri doglott kutyat nem izgatja...az meg plane rossz ha ezekbol itel meg vki 1 uzleti partnert
A kérdésemre kerestem a választ. Ha korrektül teszem fel a kérdésemet, még nem jelenti azt, hogy nekem is bejönne, a csempe felület.
giccses fos, mint általában minden rongyrázó cucc. Az ellentéte a wp-nek, ami ugye egy igénytelen randa nulldizájnos fos :)
Pedig a 2 együtt szép kontrasztot adott volna, de hát gondolom rongyrázók sem akartak szenvedni a wp nevû ipari hulladékkal, a készítõk meg a maximális profitot akarták kisajtolni, így nem azt választották.
Pedig a 2 együtt szép kontrasztot adott volna, de hát gondolom rongyrázók sem akartak szenvedni a wp nevû ipari hulladékkal, a készítõk meg a maximális profitot akarták kisajtolni, így nem azt választották.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Látjátok látjátok, az ájfon mennyivel ócóbb mint az android!:D
A sör olyan cigi nélkül mint a cigi sör nélkül.
Ezt eltaláltad! Én az arany középút és a mértékletesség híve vagyok, a dzsedi nem támadásra hanem megismerésre használja az erõt.
De mint eseted bizonyítja, a sötét oldal sokszor csábítóbb, elhiteti, hogy van egyszerûbb, könnyebb lehetõség, csak térj le az útról.
Ne engedj a csábításnak, az visz majd a pusztulásba!
<#hehe>#hehe>
De mint eseted bizonyítja, a sötét oldal sokszor csábítóbb, elhiteti, hogy van egyszerûbb, könnyebb lehetõség, csak térj le az útról.
Ne engedj a csábításnak, az visz majd a pusztulásba!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Még szerencse, hogy ebben az esetben éppen az ellenkezõje áll fent ;)
De ahogy Lyoda mester is mondta; ha nem a többiek által is használt útat követed, az legtöbbször nem azt jelenti, hogy repülsz, hanem hogy nagyvalószínûséggel kutyaszaros lesz a lábad!
;D
;D
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ezt a telefont nem azért veszik, mert használni is akarják az operációs rendszerét. Ez arra kell, hogy miközben aláírod a kõolajvezeték adásvételi szerzõdését, lássák a jelenlevõk, hogy nem akárkivel van dolguk. Vannak rétegek, ahol gáz olyan almás/galaxisos telefonnal mutatkozni mint amilyen minden második utcakölyöknek is van. Az mindegy, hogy azok a telefonok valójában magasabb technológiai szintet képviselnek.
+1
往前看同志
Két embertípust kéne agyonütni de rögtön. Akik részt vettek e telefon kitalálásában és akik megveszik.
Addig jó még nincs mindenkinek WP-je, leagalább marad a piacnak egy üde színfoltja. Bár a futószalagon gyártott emberek ezt nem érthetik, nyugi nem is várom. Ti csak maradjatok a tömeg által kijelölt úton =)
"Szerencse hogy nem WP van rajta, csak lejáratnák."
Jaja, és akkor még abból a nagy erõlködéssel összeszedett 3 százalékos részesedésesbõl is veszítenének... :D
Jaja, és akkor még abból a nagy erõlködéssel összeszedett 3 százalékos részesedésesbõl is veszítenének... :D
Úgy néz ki a kultúra hiánya az ízlés hiányával kéz a kézben jár nálad =D
Az a wp8as meg úgy általában az egész csempés b*zulás egy f*s, izléstelen majomparádé.Nem is értem, h m$, mi a túróé erõlteti ennyire.Elmentek otthonról?Nem attól lesz jó egy OS, hogy valami izléstelen mellett kiállnak körmük szakadtáig.Vajon munkára,cégeknek is komolyan gondolták a win8-at?(irodákba,fejlesztõknek,mérnököknek stb?lol).Amig ez a csempés b*zulás van, addig se win8 nem lesz a gépemen, se wp8as telót nem veszek, ha valami biztos, ez az.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Jézusom, szerintem borzasztóan ronda telefon =D Meg még Droidot is raknak rá. Szerencse hogy nem WP van rajta, csak lejáratnák. Droidnak meg már úgyis mindegy =D
Paris Hilton arrol hires hogy hires, ez a Vertu meg azert draga mert draga. Ertem en.
" mennyire szép a Windows Phone 8 csempe felülete"
Semennyire....
Semennyire....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Most nem azert de veletlen nem a Microsoft vettem meg par eve a Vertu ceget a nokiatol ???? Es akkor most Androidos luxus okostelefon?????
rosszul hitted, hülyék mindenhol vannak, csak a koncentráció más ;)
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Egen innen látszik, hogy az iOS nem köll már a kutyának sem hiába olyan k...a gördülékeny. :)
往前看同志
Eddig azt hittem, hogy androidod olyan ember nem vesz, aki fel akar vágni a telefonjával, mert az mind csak applebuzi lehet. Erre tessék. <#eplus2>#eplus2>
"A döntésükben ez is, szerepet játszott?"
Nem valoszinu. Egyszeruen a kinai gyarto, aki a telefon belsejet adja, nem tudott windows phone licenszet szerezni, tovabba amikor a microsoftnal megtudtak, hogy egyedi kulsot akarnak adni a keszuleknek, akkor elhajtottak oket. Mondjuk az android pont nem lett egyedi, ez egy alaptelepitesu rendszer, amit csak a noname kinai gyartok hasznalnak. Minden nevvel rendelkezo marka, de minden mobilszolgaltato is modosit valamennyit az android kulsejen. A vertu nem. Persze ok a gyari buta nokiakhoz sem nyultak, csak atcsomagoltak oket egy draga tokba. Ez is hasonlo lett. Egyebkent a keszulek usb-s manufacturer id-ja mar kint van a neten, erdemes megkeresni ki is gyartja a belsejet... :-)
Nem valoszinu. Egyszeruen a kinai gyarto, aki a telefon belsejet adja, nem tudott windows phone licenszet szerezni, tovabba amikor a microsoftnal megtudtak, hogy egyedi kulsot akarnak adni a keszuleknek, akkor elhajtottak oket. Mondjuk az android pont nem lett egyedi, ez egy alaptelepitesu rendszer, amit csak a noname kinai gyartok hasznalnak. Minden nevvel rendelkezo marka, de minden mobilszolgaltato is modosit valamennyit az android kulsejen. A vertu nem. Persze ok a gyari buta nokiakhoz sem nyultak, csak atcsomagoltak oket egy draga tokba. Ez is hasonlo lett. Egyebkent a keszulek usb-s manufacturer id-ja mar kint van a neten, erdemes megkeresni ki is gyartja a belsejet... :-)
lehet élõben szebb, de nekem így képrõl nem jön be a formavilága. Értem én, hogy nem a mai divatot kell követni, de valami vagy szép vagy nem.
Amúgy a koncepció bejön.
Amúgy a koncepció bejön.
Armin & Ayu fan
Kíváncsi vagyok a Vertu-t gyártó cég álláspontjára, hogy szerintük, mennyire szép a Windows Phone 8 csempe felülete? A döntésükben ez is, szerepet játszott?