15
  • uniu77
    jah. meg mondjuk ezt legalább ki tudtad fizetni..
  • sanyicks
    meg az androidból bejövő nem egyszeri, reklámbevételekre sem, mert akkor már más lenne a helyzet :)
  • M2 #13
    Ez olyan mint az Állatkert: megnézed a majmot, rácsodálkozol milyen hüje, örülsz hogy otthon nincs belőle, néha kicsit megbökdösöd, hogy mozogjon, aztán ennyi... :-)

Én ezért járok ide.
  • Dynamic
    Manapság ritkán olvasok mobilos cikkeket. Néha benézek, de úgy látom évek óta minden ugyanaz: ostoba emberek, még ostobább kommentekkel.
  • Zoliz
    Azt ne feledd, hogy az Android egy virusos xar, igy sok abbol zombigep!
    Igaz, most vettem egy Galaxyt, de inkabb ez mint egy Steve Jobs szutyok.
  • laziga5
    és a volt világ első NOKIA? még mindig második? Akkor lehet nem is kell annyira leírni még őket sem. Szerintem aki most fog majd jelentőset villantani az megint beton első helyre tesz majd szert. A kínai is indiai piac most fog begyorsulni, ezek a piacok önmagukban nagyobbak mint amin most marakodnak :D
  • Skyline
    Én sem értem pedig minőségben jócskán az LG és HTC fölött áll az androidok között... A mobilkamerákról nem beszélve...
    Zte-t pedig még egy lapon se lenne pofám említeni a Sony telefonjaival....
  • M2 #8
    A Nokia meg két és félszer jobban áll!
  • Cat #7
    "a huawei melyik listán harmadik?"

Szövegértés elégtelen. Írja a cikk, hogy az okostelefonoknál (tehát a mobiltelefonok egy szűk, de nagy profitot hozó, drága szegmensében.)
  • Linkout
    Ez mókás :) A Barátok körtöt többen nézik, mint amennyien Samsung TVt vesznek Magyarországon! A Barátok Közt jobb, mint a Samsung.
  • NEXUS6
    Gondolom úgy, hogy ha nem tűnt még fel, de ifonból van 1, az az egy termék, andrós os-ű telóból meg kismillió.
    ;)
  • GabenBFG
    A Sony sehol a listán?
  • tomcsa4
    Na a szaki megszólalt...

Evvel a 70 százalékos részesedéssel kevesebb bevételt termel, mint az apple a 20 százalékával. (Most a licenszekre ne térjünk ki, az túl bonyolult.)
  • narumon
    Szokásos. Hogy verhet oda egy oprendszer egy telefonnak? A Windows eléggé odavert az IBM-nek. (ez ugyanaz amit te írtál csak más szereplőkkel. Ugye, hogy hülyén hangzik?)
  • Ender Wiggin #1
    a huawei melyik listán harmadik?
    az android viszont eléggé odavert az iFosnak.