58
Jack Black már PC-n is
  • skinnyman
    Anno (jopar eve) vegigvittem, akik szeretik a jo rock zenet, azok szeretni fogjak, ketszer annyi zene van benne mint egy Guitar Hero-ban, ami elvielg csak a zenerol szolna. A sztori sem volt rossz, volt egy jo kis alaphangulata. De az eleje tenyleg kicsit megteveszto, hosszutavon a jatekmenet eleg nagy reszet az ilyen strategiai rock csatak teszik ki.
  • DanielT
    "Úgy rémlik alapjában az volt a baj a játékkal hogy teljesen másnak/másként adták elő, mint ami valójában."

Igen, úgy adták elő, hogy jó, közben pedig egy hulladék. :D

Schafer a múltjából meg a nevének kiárusításából él. Elég szánalmas.

• romeozor
    Úgy rémlik alapjában az volt a baj a játékkal hogy teljesen másnak/másként adták elő, mint ami valójában (trailerek meg demó alapján).

Emlékszem hogy kiadták a demóját, az egész kellemes volt. Aztán kijött a teljes és arról már csak olvastam a rosszakat, hogy az elején(demóban) prezentált játékmenet köszönőviszonyban sincs a játék többi részével.
  • Jakuza001
    Mert az is, egy gagyi fos.
  • Shep
    Hát én nem akarok senkit megbántani de a lenti video alapján én semmi kiemelkedőt nem látok ebben a játékban, full gagyisztikum az egész.
  • pcgammer
    Úgy értem kell egy ilyen játék is :) Nem csak ilyen Crysis 3 és stb. :D
  • Shep
    Főleg, hogy nem FPS ha jól tudom, hanem TPS :)
  • pcgammer
    Jó kis játék ez a sok tucat FPS között, jók a zenék benn :D

• davidka003
    Jónak indult de akkora unalmas fos lett. :(
    1 Ft-ot nem ér.
    Inkább Red Dead Redemption legyen PC-re ne az ilyen noname játékok.
  • bakvarnyu
    Ez nagyon messze van a zseniálistól szerintem.
  • kjhun
    A Beta már kint van. Már akinek kedve van kipróbálni.

• jarlaxxe
    Szar. Böveben, unalmasanan szar. Csak nagyon elszállt metál rajongóknak fog tetszeni.
  • Sir Quno Jedi
    Hát én anno bepróbáltam, de jó szívvel nem merném ajánlani senkinek, mint játék. Filmben megnézném...
  • ProGabe #5
    Jaja, kösz, megtaláltam (LINK).
    A lényeg, hogy a hangulata adja el. Még kicsit gondolkodom az előrendelésen.
  • Shiwo
  • Zomil
    Eredeti játékok topicban Tinman elég jol összefoglalta és az ö szavában bizok.
    Akik szeretik a metált/rock-ot meg az egész hangulatot Jack Black-el együtt, azok a játék hibái ellenére élvezni fogják.
  • ProGabe #2
    Let's rock! :)

Konzolosok aszondják, hogy unalmas, repetitív a játék. Kétmondatos összefoglalót kérünk!
  • Rayden02
    Több mint három évet kellett rá várnunk, de a pillanat végre elérkezett.

2008-ban az Electronic Arts és a Double Fine hozott izgalomba minket, amikor bejelentették, hogy a Jack Black főszereplésével készülő játékot kihúzták a szakadékból, és ha mindenki nem is, a konzolosok a metálzene segítségével küldhetik vissza a pokolba az ocsmányabbnál ocsmányabb démonokat.
    A végeredmény zseniális lett. Három év várakozás után a Brütal Legend izgalmait február 26-tól végre a PC-sek is átélhetik. A kizárólag digitálisan forgalmazott játék természetesen a Steam rendszerén keresztül lesz beszerezhető, méghozzá kétféle kiadásban. Az alapjáték maga előrendelésben 14,24 euróba kerül (megjelenése után 18,99 euró lesz), de ha a betétdalokat is szeretnénk megkapni MP3 formátumban, 17,24 eurót (később 22,99-et) kell fizetni. Az előrendelők ezen felül akár már ma részt vehetnek a többjátékos bétában, illetve két exkluzív tárgyat is kapnak a Team Fortress 2-höz. Mindenképp próbáljátok ki, Jack Black a legnagyobb király, ezen nem nyitunk vitát.