58
Jack Black már PC-n is
-
#18 Anno (jopar eve) vegigvittem, akik szeretik a jo rock zenet, azok szeretni fogjak, ketszer annyi zene van benne mint egy Guitar Hero-ban, ami elvielg csak a zenerol szolna. A sztori sem volt rossz, volt egy jo kis alaphangulata. De az eleje tenyleg kicsit megteveszto, hosszutavon a jatekmenet eleg nagy reszet az ilyen strategiai rock csatak teszik ki. -
#17 "Úgy rémlik alapjában az volt a baj a játékkal hogy teljesen másnak/másként adták elő, mint ami valójában."
Igen, úgy adták elő, hogy jó, közben pedig egy hulladék. :D
Schafer a múltjából meg a nevének kiárusításából él. Elég szánalmas.
-
#16 Úgy rémlik alapjában az volt a baj a játékkal hogy teljesen másnak/másként adták elő, mint ami valójában (trailerek meg demó alapján).
Emlékszem hogy kiadták a demóját, az egész kellemes volt. Aztán kijött a teljes és arról már csak olvastam a rosszakat, hogy az elején(demóban) prezentált játékmenet köszönőviszonyban sincs a játék többi részével. -
#15 Mert az is, egy gagyi fos. -
#14 Hát én nem akarok senkit megbántani de a lenti video alapján én semmi kiemelkedőt nem látok ebben a játékban, full gagyisztikum az egész. -
pcgammer #13 Úgy értem kell egy ilyen játék is :) Nem csak ilyen Crysis 3 és stb. :D -
#12 Főleg, hogy nem FPS ha jól tudom, hanem TPS :) -
pcgammer #11 Jó kis játék ez a sok tucat FPS között, jók a zenék benn :D
-
#10 Jónak indult de akkora unalmas fos lett. :(
1 Ft-ot nem ér.
Inkább Red Dead Redemption legyen PC-re ne az ilyen noname játékok. -
#9 Ez nagyon messze van a zseniálistól szerintem. -
kjhun #8 A Beta már kint van. Már akinek kedve van kipróbálni.
-
#7 Szar. Böveben, unalmasanan szar. Csak nagyon elszállt metál rajongóknak fog tetszeni. -
#6 Hát én anno bepróbáltam, de jó szívvel nem merném ajánlani senkinek, mint játék. Filmben megnézném... -
#5 Jaja, kösz, megtaláltam (LINK).
A lényeg, hogy a hangulata adja el. Még kicsit gondolkodom az előrendelésen. -
#4 -
#3 Eredeti játékok topicban Tinman elég jol összefoglalta és az ö szavában bizok.
Akik szeretik a metált/rock-ot meg az egész hangulatot Jack Black-el együtt, azok a játék hibái ellenére élvezni fogják. -
#2 Let's rock! :)
Konzolosok aszondják, hogy unalmas, repetitív a játék. Kétmondatos összefoglalót kérünk! -
#1 Több mint három évet kellett rá várnunk, de a pillanat végre elérkezett.
2008-ban az Electronic Arts és a Double Fine hozott izgalomba minket, amikor bejelentették, hogy a Jack Black főszereplésével készülő játékot kihúzták a szakadékból, és ha mindenki nem is, a konzolosok a metálzene segítségével küldhetik vissza a pokolba az ocsmányabbnál ocsmányabb démonokat.
A végeredmény zseniális lett. Három év várakozás után a Brütal Legend izgalmait február 26-tól végre a PC-sek is átélhetik. A kizárólag digitálisan forgalmazott játék természetesen a Steam rendszerén keresztül lesz beszerezhető, méghozzá kétféle kiadásban. Az alapjáték maga előrendelésben 14,24 euróba kerül (megjelenése után 18,99 euró lesz), de ha a betétdalokat is szeretnénk megkapni MP3 formátumban, 17,24 eurót (később 22,99-et) kell fizetni. Az előrendelők ezen felül akár már ma részt vehetnek a többjátékos bétában, illetve két exkluzív tárgyat is kapnak a Team Fortress 2-höz. Mindenképp próbáljátok ki, Jack Black a legnagyobb király, ezen nem nyitunk vitát.