Itthon ritka nagyot bukott Steven Spielberg

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danecay
Nézd meg, jó! 😊

Zombee
Én pl. ismerem a Tintint, a képregény (legalábbis egy része) magyarul is megjelent, a rajzfilmsorozat kijött VHS-en, DVD-n, adta tévé is.
Az Asterix is francia, mégis ismerjük, a Pókember meg még messzebbrõl jött.
Nem láttam még a Tintint, nem tudom, miért nem érdekelte a magyar nézõket, de már tervbe van véve.

és egy mondat Spielberg ezelõtti két filmje miért nem érdekelte a magyar nézõket: Tin Tin? az meg ki a szösz? -- egy ló eldönti a csata sorsát? mi több, egy ló a film fõszereplõje? nna, ne vicceljünk, kérem szépen!...

senkinemertemmit.blog.hu

NEXUS6
Na ma megnéztem legalább a trélert.

A téma, a rabszolgaság kérdése elég érdekes. Csak kár hogy abszolút nem aktuális, amikor fekete az USA elnöke, és egyre inkább az a gond, hogy az elõzõ évtizedekben elindított demokratikus? folyamatok hatására a kisebbségeknek, és bárkinek, aki kisebbséghez tartozónak vallja magát olyan elõjogai vannak, ami az egyre xarabbúl élõ, egyre inkább megnyirbált jogokkal rendelkezõ többséget nem illeti meg.

Ki a rabszolga ebben a mai világban, mindenki, talán pont a többség? Ki az aki bennünket felszabadít, hiszünk még ilyen nagy emberekben egyáltalán?
Nem hiszem, hogy ilyen mondanivalója lenne ennek a filmnek, hogy ezeket a kérdéseket megválaszolja. Ha meg nincs, akkor sajnos pont annyit ér, amennyien megnézik.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Zombee
Amerikában vajon hányan látták az Egri csillagokat és a Hídembert?

Csakhogy mig a vapirvadasz szimplan netto baromsagnak keszult mar alapbol, addig ez 1 tortenelmi filmnek (mondjuk ugy, hogy valos alapokon nyugvo, tortenelmi huseggel atszott film) Mondjuk nem tudom mennyire sikerult jol-rosszul, de mivel Lincoln eletet azaz annak 1 reszet akarja bemutatni a film, hat az a minimum, hogy nincsenek benne egbekialto marhasagok. Mondjuk engem a legteljesebb mertekben hidegen hagy a film is, Lincoln is, meg hogy Spielberg szopoagon van-e Mo.-on vagy sem...
NEXUS6
Sõt zombivadász is van.;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

@zetor: akkor neked a hansel & gretel való.

@csaba: a szenátusnak meg csak annyit üzennék - nézzék meg a Vámpírvadász Lincolnt is, utána ugassanak, hogy hamisítás.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Az miért baj? Tévedjenek, hamisítsanak, nem izgat. Legyen jó, szórakoztató. Ennyi a lényeg.
Ez a film engem rohadtul nem érdekel.
Az a kisebbik baj, hogy tele van történelmi tévedéssel a film - amelyet az amerikai Szenátus egyik tagja nemes egyszerûséggel csak történelemhamisításnak hívott -, hanem az, hogy a film - zseniális színészek ide vagy oda - dögunalmas...
Attól még érdekli az embert. Mert film. De nem lett annyira jó, bár simán nézhetõ.
shenmuedc
Hát istenem! Alapvetõen nem is nekünk készítették. Belsõ használatra.