5
  • Tetsuo
    #5
    Neha bedolok a marketingnek ill. munkaba talan jo lesz cimmel veszek egy-egy magazint, de mindig csalodok benne. 5 fontert kb. 3 db cikket olvasok el, aminek kb. 10%-a hasznos es uj info szamomra. Hangszerekrol, zenelesrol, fotozasrol szolo vilaghiru angol magazinokrol beszelek.
    A hires, a mainstream a legszarabb ma mar szinte minden teruleten.
    Egy egyszeru, olcso, magyar sakk-magazin vagy vmi kis peldanyszamu szakujsagban sokkal tobb hasznos informacio van es magasabb szinten mint az angol-szasz lebutitott effektezett csicsa semmiben.
    En azt latom, hogy a szabad piac nem jo, a kapitalizmus alapvetoen rossz. Rossz, lebutitott iranyba halad, ahol oriascegek felzabaljak a kicsiket es marketinggel lenyomnak minden sz*rt az emberek torkan.
    Az internet most ezen feluli szabadsagnak tunik, de hamarosan ezt is uralni fogjak, nagyon valoszinu.
  • szvini
    #4
    Azért vannak még minőségi tartalommal bíró nyomtatott lapok. Ilyen pl a mipszi-s magazin, csak kéthavonta jelenik meg, de rengeteg érdekes dolog van benne, alig egy két reklámmal.
    De egyetértek, azzal hogy sok, sőt rengeteg újság unalmas. A férfi magazinok nagy része már recskázásra is alkalmatlan nemhogy olvasásra...
  • FL Zoli
    #3
    én is múltkor nézelődtem az stand mellett, -kutya, macska, ló, horgász, autó-motor meg egyéb hasonszőrű magazinok...ezekből elfogy 10-nél több országszerte?

  • mester1987
    #2
    Igazán be is zárhatnának mostmár.
  • B0nFire
    #1
    Hm. Utoljára másfél éve volt a kezemben egy szép, nyomtatott magazin, látogatók hozták a kórházba. Nos, volt az ezerötszáz forintos lapban néhány érdekes cikk, de olyan bolhafasz betűvel szedve, hogy olvashatatlan volt. Ezt az olvasók is szóvá tették, erre az volt a válasz, hogy nem tudják növelni az oldalszámot, de a cikkeknek is ki kell férniük.

    Ezzel szöges ellentétben a magazin jó kétharmadát a reklámok és a kivágható kuponok tették ki! Ha rám van bízva, én bizony nem veszek hatvan oldalnyi reklámot ezerötszáz forintért, de hát nem én vettem. És nem joghurt reklám volt benne, hanem 650 000 Ft-os luxus karóra, meg luxus versenyautó. Tényleg az átlagembernek szóló nélkülözhetetlen dolgok.

    Többet a büdös életben én képeslapot nem veszek. Ezt se én vettem, csak mondom. A neten legalább Adblockkal felszerelkezve barangolhatok.