126
-
#46 Neked biztos nem mert mar felemesztetted a hiteled. :D
Jut eszembe mennyiert is vetted az ipadot es hol ? -
#45 Áramot is adnak már hitelre? No veszek is fel valamennyit hátha kell ma még a zikszbokszhoz! :) -
#44 Nem azt hitelbol veszed. :D -
#43 A zsömlébő veszem ki azáramot! -
#42 Wohháhhááá :)
És most mocsok leszek mert elmegyek egyet capuccinózni is, van itt egy jó kis cuki a sarkon. Megkérdezem lehet-e hitelt felvenni capuccinora :))) -
#41 Jol elbeszelgetsz magaddal, mikozben a zsomklet is hitelre veszed, de legalabb van ipadod/xboxoddal, amint majd jatszhatsz a kartonpapir alatt. Jah sry elfelejtettem ahhoz aram is kellene :D -
Papichulo #40 Arra mar nem biztos, hogy tellett volna... tudod, ez a sok hitel?! :) -
#39 Köszi a tökfőzeléket papi, de a végén tárkonyos raguleves lett belőle, bakonyi sertésszelettel :) -
Papichulo #38 Siman... ha mar az imbecil Jakuza001-nek felajanlottam az ingyen zsomlet, akkor narumon-nak minimum jar a tokfozelek ;) -
hagyimiklos #37 Csak nem Papichuloval ? -
#36 Es a sultkolbaszt ne hagyd ki, csak vigyazz ne a masik felen probald begyomoszolni. :D -
#35 Megyek is kajálni haverral hátha meghív egy tökfőzelékre! -
#34 Megegyszer, mert latom nagyon terelsz :D
"LEirtad, hogy hiteleket alig birod torleszteni mert ez magyarorszag, mikozben tularazott termekeket veszel utana meg nyavajogsz te majom, mikozben meg xbox es ipadra azert meg zsebbol futja. :D"
Senki nem arrol beszelt, hogy te az ipadra vetted fel a hitelt. Az erto olvasas latom nem az erosseged. :D
-
#33 A zsemle miatt azt biztos rosszul esik hallani, hogy ma több mint 30e forint értékben vettem vinyleket. Hitel nélkül. Zsemlére meg alig maradt. brühühühüüüü -
Papichulo #32 Veled az a legnagyobb baj, hogy a hozzaszolasaid kizarolag a szemelyeskedesrol szolnak es meg abban is a legalparibb stilust kepviseled. Relevansan - es foleg ertelmesen - szinte keptelen vagy hozzaszolni a temahoz... es most akkor folytasd tovabb ugyanezt! -
#31 Hát komoly képzavarban vagy, de hát legyen neked jó. Sajnálom de a kedvedért sem veszek fel fogyasztási eszközre hitelt. Apám jól megtanított rá. Lakást meg nem veszek hitel nélkül, erre is megtanított. Egyébként meg felőlem (szokás szerint) azt képzelsz amit akarsz. -
#30 Uristn es megmagyarazza. :DDDD
Nem irt ilyet de beismeri sajat masodik mondataval es karitativ zsomlekrol beszel masoknal, mikozben sajat magarol volt szo.
Legalabb ne hazudozz. LEirtad, hogy hiteleket alig birod torleszteni mert ez magyarorszag, mikozben tularazott termekeket veszel utana meg nyavajogsz te majom, mikozben meg xbox es ipadra azert meg zsebbol futja. :D
Pont ezert hoztam fel a peldat, hogy hozzad hasonlo hulyegyerekek hiteleznek, kozben meg tularazott termekekre ejakualnak es leszarjak meg azt is ha a zsomlet hitelre kell venni. Mert az emberi butasag vegtelen. -
#29 Megint nem sikerült elég negatívra, kezdesz kijönni a formából. Igen most is havert várom, hogy elmenjünk ebédelni és utána terveztem is egy kicsit xboxozni, bár most éppen PC-n játszom egy gaméval, miközben "nyögöm" a hiteleket, de még az is lehet, hogy üzlettársammal elmegyünk moziba. Még nem döntöttem hogy alakuljon a délután. -
#28 "Szoval csak annyit mondok neked, ne sirj, ha tartozasod van a bank fele es ne peldalozz a kulfolddel, hogy angliaban milyen jol keresnek, ha kozben xboxot,ipadot es egyeb szarokat veszel."
Hát engem ilyenért még biztosan nem hallottál sírni. Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy több pénz van a bankszámlámon mint amennyi hitelem van. (Jajj miket írok ezt sem fogod érteni mert ez is túl egyszerű ahhoz hogy megértsd!) -
#27 Te teljesen hülye vagy. Hol írtam én ott egy szót is magamról? Megint nem létező ábrándokat keltesz és hülyeségeket költesz. Szerinted én miért nem vagyok jelenleg külföldön? (nem nem fogod kitalálni mert túl egyszerű a válasz de az üldözési mániád miatt valami gagyi sztorit fogsz köré kerekíteni). [És még jó hogy az adott topicban (vagy más régebbiekben ahol Magyarországról és bérekről volt szó) odáig már nem jutottál el, hogy ezeknél az embereknél én (és még sok másik jó ember) karitatív tevékenységet folytatunk - biztos hitelből veszem nekik is a zsömlét nem?] -
#26 Narumon bohoc latod ennyit tudsz, rinyalni s mikozben rinyalsz es a hiteleket nyogod, legalabb jatszhatsz az xboxoddal es az ipadoddal. :D -
Papichulo #25 -
#24 Nyugodtan visszavalthatsz a masik nickedre, nem sertodunk meg Narumon bohoc.
Szoval csak annyit mondok neked, ne sirj, ha tartozasod van a bank fele es ne peldalozz a kulfolddel, hogy angliaban milyen jol keresnek, ha kozben xboxot,ipadot es egyeb szarokat veszel. -
Papichulo #23 Ehes vagy? Adjak kolcson zsomlere? :) -
#22 Te kreten te masra vettel fel hitelt es utana sirtal.
Mikozben zsomlere hitelezel, tularazott telefonokat veszel es kozben meg rinyalsz, hogy keves a penz es milyen jo kulfoldon masoknak. -
#21 Hát akkor meg nem nekem címezted gondolom. Soha nem vennék telefon hitelre... (de zsömlét sem :) -
#20 En nem keverek ossze semmit szepecsem. -
#19 Mivan? Valamit már megint nagyon összekeversz :o -
#18 En nem hiszek semmit, te nyavajogtal, hogy a hitel tul sok. Akkor meg fogd be a pofad. -
G_ArchAngel #17 Mivel flame-et generalnak, ami jo a hirdetoknek. -
#16 Napi 2 apple híradás van már itten. -
M2 #15 Látom neked nagyon fáj, hogy nem telik... nyugodj bele és dolgozz! :-) -
#14 Hát persze! Én is zsemle helyett vettem hitelre. Nekem mindegy hogy te mit hiszel. -
#13 Almafan üzemmód on :D
PPC mac-ekkel semmi gond nincs, napi szinten használtam elég sokáig egy G5-ös powermac-et, igaz csak 10.5 ment rá, de nekem teljesen megfelelt a mindennapi használatra. Neten lógni, zenét hallgatni, videózni teljesen jó volt, 720p jútúbot és 1080p sima filmeket is reccenés nélkül vitte. Libreoffice mind a mai napig van PPC-re, VLC, adium (pidgin4mac), audacity is, személy szerint a 2006-os iLife-al is elvoltam a mindennapokban. Egyedül az volt a váltás oka, hogy mobilitásra volt szükségem, ezért lett belőle mekbuk :) Persze nem volt egy brutálgyors gép, videóvágásnál azért lehetett érezni hogy nem mai csirke, de alapvetően stabilan és szépen ment. Mármár kicsit fáj is a szívem hogy eladtam szegényt :)
Igen, PC alkatrészekkel is sikersztori, mert az OS hozzá van csiszolva ahhoz a kevés HW-hoz, amit támogat. Bár személy szerint én megragadtam a 10.6-nál, ez stabil, gyors, és minden programomat viszi, semmi okom nincs a váltásra (vettem 10.8 upgrade-et, kár volt. Nem jött be, plusz a wifi is szórakázott alatta).
Bootcamp pedig azért van rajta, hogyha akarsz ablakokat futtatni, akkor meglegyen rá a lehetőséged. Nem kötelező, de a lehetőség adott.
Almafan mód off ;) -
#12 Es elfelejtetted az olyan siker termekeket megemlitteni mint a ipad amit nalunk 30%-al dragabban adjak mint a kinti boltjaiban, ami mar kint is tularazott. Sok butus meg rohan egybol venni egyet, es mint irtam kozben meg hitelre veszik a zsomlet. :D
A Mac is sikersztori PCs hardverelemekkel, pedig elotte hogy odavoltak, hogy ez nem PC. Azt sem ertem ha olyan jo a mac, mit keres rajta a bootcamp ? -
#11 Gondolkodj picit mielőtt ész nélkül betrollkodsz ide. Almás terméket tudsz venni kb mindenhol, media marktól kezdve az auchan-ig, millió egy netes helyről lehet rendelni, plusz természetesen az apple honlapjáról is rendelhetsz. A cikk arról beszél, hogy a márkaboltok csinálnak nagy forgalmat. Tecczikérteni? :)
Amúgy meg nekem is van macbook pro-m, békésen eldolgozgatok vele, és eszem ágába nem volt még windows tenni rá, még virtualboxba sem. Pedig ki van használva rendesen, elhiheted :) -
Bagoly81 #10 csak halkan megjegyzem egyedül az apple beszél csak üzletről meg bevételekről, meg darabszámról ez mind a vakítás része. amúgy meg hol a csudában vásárolhatnál apple cuccokat ha csak a saját boltjaiban szabad? csoda lenne ha saját boltjain kívül nagyobb lenne az értékesítés azért vásárolunk boltokban mert csak ott lehet. ezért a boltoknak nagy szerepük van abban, hogy vásárolhatunk.. enyi kérem szépen az egész cikk lényege :D -
Bagoly81 #9 és nemfutatsz mellette win 7 et virtuálba mert akkora király. ugye?
nekem van egy macbook pro 6.2 a hátam mögött, és pont Kisem nyitom csak nagy ritkán, anyaghasználatra meg megmondom melyik gombot nyomhatod meg hol, ebben király az apple, jah meg abban is hogy mindenért fizetni kell, persze a céges winyot is faszán olvassa alapból ugye? a hálózattal együtt? ugye? ntfs sel nics baj nem a mac a rossz a világ többi része a szar. gondolom a lenovóhoz is árulnak nagyobb akkkumlátort azzal kell hasonlitgatni. -
ProgServ #8 Én MacBook Pro-t vettem, fejlesztési céllal, és alötte Thinkpadem volt....a Thinkpad se volt rossz (250 000ért), de az Apple, a minőségérzetben is veri...hát meg a 8 órás üzemidő se pite...szóval, ja szar az apple, és a 3D tervezőprogramok is mennek rajta megfelelően, c++ és obj-c fejlesztő rendszer, és a három egyidőben is akár...mekkora egy szar, értelme se volt megvenni. -
ProgServ #7 Az Apple buzik azért vesznek Apple terméket, mert nem akarnak kínlódni a MS termékeivel.
Egyébként érdekes a magyaros mentalitás. A MS az szar mert Microsoft, és fujjfujj, pláne a win8.
A linux meg szar mert érteni kell hozzá, és játtszani se lehet vele, tehát szar.
Az Apple..háát aztmeg a burzsujok veszik, és tökhülyék, mert drágán veszik és szaris.
Szóval...most akkor ez hogyvan?