126
-
#86 "Mar a minimal ber is ide kerult ?"
Te hoztad fel a másik topicot. Ott pedig feketén - fehéren arról volt szó.
"Te rinyaltal a hitel miatt, nem en, most pedig megint nagyzolsz mid van."
Mutasd, hol rinyáltam a hiteleim miatt! Érdeklődve várom.
"az hogy egyik forumban a kilatastalansagrol es a hiteleidrol nyomod a vakert,"
Hol? Hol? Kíváncsi vagyok nagyon.
"masikban meg aaz xboxodrol, hogy te megteheted es a harmadikban pedig a hasznaltan veszek ipad faszsagot."
Teljesen hülye vagy. Csirió éve vettem az xboxot, te hoztal fel bakter. A használt ipad vétel miért faszság?
"Hat oreg menj inkabb ragcsald a zsomledet. Jah es ne sirj arrol se hogy munkanelkuli vagy."
Hol sírtam arról, hogy munkanélküli vagyok? Ez a lehető legjobb állapot, mindenkinek azt kívánom, hogy egyszer érje el, hogy ne kelljen naponta bemenni pénzért dolgozni. Én legalábbis roppant mód élvezem. -
#85 Mar a minimal ber is ide kerult ? Te szegedi tajparaszt ki emlegette a minimalbert es hogy kinek adnak a bankok hitelt? Te rinyaltal a hitel miatt, nem en, most pedig megint nagyzolsz mid van.
Hat ez a nem kicsit lol. Huzzal inkabb bort a fogadra es fogd be a opofad, mert nagyon szanalams az hogy egyik forumban a kilatastalansagrol es a hiteleidrol nyomod a vakert, masikban meg aaz xboxodrol, hogy te megteheted es a harmadikban pedig a hasznaltan veszek ipad faszsagot.
Hat oreg menj inkabb ragcsald a zsomledet. Jah es ne sirj arrol se hogy munkanelkuli vagy. -
#84 Keresd már elő ki sírt légyszi. Egyetlen ilyen topicba írtam mostanában ahol magyar minimálbérről és angol minimálbérről volt szó. (Vagy valami perverz módon azt gondolod, hogy én magyar minimálbérből vettem 3 lakást, hitelre - biztos olyan hülyék a bankok, hogy adnának, minimálbérből tervezem most venni a negyediket, sőt minimálbérből járunk rendszeresen horvátba vitorlást bérelni, meg minimálbérből veszek annyi vinylt amennyit, meg minimálbérből tartunk fent 3 kocsit, azt már meg sem merem említeni, hogy a számlámon vagy lekötve mindig van annyi pénz ami az összes hitel fedezetére szolgál ha valami gigszi lenne - hiszen biztosított fedezet nélkül hitelt felvenni az hazárdírozás lenne - ÉÉÉÉS most jön a csavar. Még csak minimálbéren sem vagyok bejelentve, ugyanis cégekből kapok osztalékot, plusz kamatokat.
Vagy gondoltad, hogy a kőművesség mellett van időm itthon ennyit forumozni meg kajálni és kávézni járni? Nagyon fura ember vagy te. -
#83 Nem sirsz ?: Akkor a jo kurva anyad sirt a masik topicban ? :DDD
En is biztos veletlenul irtam a hiteledrol mi ?D: -
#82 Rendellenes, hogy valaki vesz xboxot meg ipadot? Ráadásul kp-re? Nem nagyon vágom ne haragudj. -
#81 Még mindig meséket költesz! Nem nyom agyon a hitel (ez mit jelent egyáltalán?) Nem sírok - hitel miatt meg főleg nem amit szándszándékkal veszek fel ugyebár, stb stb. Komoly mesedélutánt tartasz ma. -
#80 Ja es nem csak azert barom valaki, mert vannak almai. Az termeszetes dolog.
Az lent emlitett dolgok viszont rendellenesek.
-
#79 Te igen barom az van odairva, hogy a vitorlasra vegyel fel ? Megteszed te masra, mikozben hasznalt tularazott szarokat veszel, de fellengzoskodsz hogy neked van xboxod is, de kozben meg sirsz, hogy a hitel agyonnyom. :D -
#78 Ejjha, hát már a gratulálás miatt is barom vagyok? Nem semmi fószer vagy.
Mire vegyek fel hitelt? Vitorlásra? Minek? És hol béreljem, a szomszéd medencéjében vagy mi? -
#77 Akkor ne a foldkozi tengeren bereld, hanem vegyel fel hitelt!!! :D
Barom. -
#76 Örülök neki, hogy mindened megvan. Én még sajnos nem tartok ott. Nagy álmom pl egy saját vitorlás hajó a földközi tengeren - macerás mindig bérelni. No még az sincs meg. Mhm meg belegondolva még rengeteg dolog nincs meg, de ellentétben veled én örülök neki ha másnak mindene megvan amit valaha el akart érni. Gratula! -
#75 JUJ, tenyleg nagyon irigy vagyok. Nincs hitelem es mindenem meg van. Es annyi Apple termeket vehetnek amennyit nem szegyelek. HITEL NELKUL!!! -
#74 Jajj minden szavadból süt az irigység minek tagadod. -
#73 Nyalelvalasztas ? Neked ilyen piszkos a fantaziad ? :DDDD
Szegenykem ha neked egy kv-tol, meg egy suti latvanyatol,orgazmusod tamad,akkor komoly elvonasi tunetekkel rendelkezhettel. :D
Lehet a hitelezett zsomle utan ez a latvany volt szamodra a mennyorszag ? :D -
#72 Mi van beindult a nyálelválasztásod? Ha szépen és szorgalmasan dolgozol egyszer még te is vehetsz magadnak capuccinot, addig kénytelen vagy anyukádtól kapott pénzre támaszkodni. Ne add fel! Sikerülni fog! -
#71 Lefenykepezted a szomszed kajajat ? :D De jo neked. :DDDD
Es akkor mi van ellenben rinya matyi a hitel miatt sirtal, mikozben azt bizonygatod, hogy Asrock a csucstermek jobb mint minden mas es fasza hasznalt Apple es xbox ami a hitel melle dukal. :D Hahahaha . A zsomle nem volt hasznalt ? :D -
#70 Ezt neked küldöm. Jól esett - hitelt nem adtak ár de egye fene.
-
#69 Hol írtam ezeket? -
#68 Nem hat ugyanugy erolkodtel vele mint az Applevel, de az meg csak nem is egy csucstermek. :D
Raadasul meg utana rinyaltal, hogy atbasztak vele. :DDDDD Te mekkora bohoc vagy. :D -
#67 Már megint miről beszélsz? Mese habbal soha el nem hangzó monddatokrol! Seholnem irtam hogy csucstermek (bar ugye 60e forintos lapja is van), csak annyit hogy ar/teljesitmenyben nagyon jo! Mivel a vilag 3. Legnagyobb alaplap gyartoja, igy gondolom mas is megvan elegedve vele nem csak en. 200-ert meg soha nem vetem apple termeket, csak a masik hulyenek reagaltam az ipad1 szerintem 150 korul volt iphonet meg 110 korul vettem tmobiletol ha erdekel. (mindazonaltal adtam volna értE 200- at is ha annyit kernek erte) -
#66 Nem azt irtad te gyoker hogy hasznaltat vettel ?
Te szerencsetlen meg az Asrock reklamozasodat, hogy csucstermek. :D
Ott rinyal hogy sok a hitelt nem tudja rendesen torleszteni, itt meg teszi a nagyot, mikozben asrockot vasarol es hasznalt ipadot. :DDDD
Nem kicsit vannak itt ellentmondasok. Vajon honnan tudhattam en ezt ? Leirja, hogy nem igaz, most meg beismeri, hogy ez megis csak megtortent es van 3 hitele. :D
Ilyen szerencsetlen hulyekbol elnek a nagy bankok es cegek es en beloletek.
Hozd a kamatot :DDDDD -
#65 Köszi, megtettem! Azért most tervezek venni egy másik lakást is, gond ha veszek fel rá hitelt? Csak mert fogok pont úgy ahogy minden okos ember csinálja! -
#64 Meg is érdemled . Vegyél kétszázezrekért Apple terméket mellette. -
#63 Arról meg végképp nem sirok hogy szar az élet - miért tenném? -
#62 Narumon én vagyok szóval Papinak hiába írsz olyanokat amiket nekem szeretnél de erölködhetsz. By the way az xboxot az ipadot és az iphonet is kp-re vettem, mint korábban is leírtam már, soha nem veszek fogyasztási terméket hitelre. Valamit a hitellel is nagyon benéztél, soha nem sirtam miatta, miért tenném? Nekem dolgozik. Jah a kocsikon sincs hitel... Szomorú mi? -
Papichulo #61 "Tehat nem sikeres Mel Gibson aki hiresseg is egyben"
Ki mondta, hogy nem sikeres? Ki beszelt itt - rajtad kivul - hiressegekrol?
Jol nyomod... :) -
#60 Tehat nem sikeres Mel Gibson aki hiresseg is egyben. :D
Ertem en a fura logikad. Vagy elmentel sajat magad iranyaba, ahogy a facebookos faszsagoddal narumonkam ? -
#59 3 hitelem van ha érdekel - lakásonként 1, de az egyik mindjárt lejár, de hogy jön ez ide? -
Papichulo #58 "Matrmint hogy jon ide a a hiresseg es a vulgaris beszed ?"
A "hires ember" kifejezest te hoztad fel eloszor az #54-ben... senki mas nem emlitette azelott ;)
"mikozben usztok az adosagban"
Usznek az adossagban? Szerintem nem. De bizonyitsd be!
"de akkor ne sirdogalj masik forumtopicokban, hogy szar az elet es magas a hitel."
Sohasem csinaltam ilyet. Bizonyitsd be!
-
#57 why apple is the greatest computer -
#56 Matrmint hogy jon ide a a hiresseg es a vulgaris beszed ? Nem tudom, te biztos megtudod magyarazani. :D
Ellenben ide az jon, hogy te alias narumon xboxot vettel es apple termeket, mikozben usztok az adosagban. Persze ez a te dolgod, de akkor ne sirdogalj masik forumtopicokban, hogy szar az elet es magas a hitel.
Hanem probald hasznalni az eszed, ami neked szemmel lathatoan nem megy es addig nyujtozkodj, amig a takarod er. -
Papichulo #55 Mel Gibson mint intelligens ember? Mondjuk hozzad kepest ketsegtelenul... ;)
"te melyik keszuleket vetted meg hitelre az xboxot vagy az ipadot ?"
Egyiket sem, mindkettot keszpenzert vettem... de hogyan jon ez most ide? -
#54 Persze hogy nem es te valoszinuleg beletartozol a hires emberek kategoriajaba. :D Jah nem, te egy senki vagy. De hogy bebizonyitsuk, hogy milyen kretenseget allitasz a sikeres emberekrol, akikre nem jellemzo az ordenare stilus.
"You look like a fucking pig in heat, and if you get raped by a pack of niggers, it will be your fault."
Na kitalalod ki mondta ? :D Gondolom nem kicsit sikeresebb mint te. :D
DE visszaterve az eredeti temahoz, te melyik keszuleket vetted meg hitelre az xboxot vagy az ipadot ? :D
-
Papichulo #53 Ja igen, a sikeres es intelligens emberekre az ordenare stilus es a profanitasok sem jellemzoek ;) -
#52 Tenyleg ? :D "ma több mint 30e forint értékben vettem vinyleket"
Szal kuss. :D Amugy milyen a hitel a zsomlere ? :DDD
-
Papichulo #51 "azt is megtehetnem hogy teged meg az altodat kilora felvasaroljalak"
A sikeres es intelligens emberekre altalaban az jellemzo, hogy sohasem kerkednek az anyagi javaikkal... ;) -
#50 Nem en nem veszek magamnak, pedig azt is megtehetnem hogy teged meg az altodat kilora felvasaroljalak es nem vinyl aron ket hitel felvetele kozben. -
Papichulo #49 "Jut eszembe mennyiert is vetted az ipadot es hol ?"
Te is veszel egyet magadnak? :) -
#48 A ket hitel kozott ? :D -
#47 Az egyest anno a 220 voltban vettem nem tudom már pontosan mennyi volt, a kettest most vettem nemrég használtan.