Most már tényleg lesz Warcraft-mozifilm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"...a Disney-nél, volt valaki a cégnél, aki rájött, hogy geekeknek csak egy másik geek tud rendes filmet forgatni, olyan valaki, aki nemcsak a szakmához ért, de az alapanyaggal is tisztában van - és nem azért, mert a forgatás elõtt elolvasott egy képregényfüzetet, hanem mer gyerekkorától kezdve ezeket olvasta..." Na meg lett fogalmazva a véleményem szépen 😄
Uwe Bollnak kellene adni 😊
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Miért nincs ezen a fórumon szerkesztés gomb, hasznos volna.
Ha Szekeres Viktorka jobban értesülne a dolgokról akkor ezt is oda írhatta volna a cikbe.
Chris Metzen is ott lesz és felügyeli a filmet szóval ha valami neki nem tetszik tuti hogy beleszól.
Igazából az sem számítana, ha egy percet sem játszott volna semmilyen játékkal, mert nyilván most majd megismerkedik az egésszel.. egyfelõl.
Másfelõl meg Duncan Jones egy nagyon jó rendezõ, akinek igényesek a munkái, egyáltalán nem kell félteni, fõleg akkor nem, ha kap egy jó forgatókönyvírót... és úgy tûnik kapott.
Igazából nagyon örülök neki, hogy végül nem Raimi készítheti a filmet, Duncanben jobban bízom.
Másfelõl meg Duncan Jones egy nagyon jó rendezõ, akinek igényesek a munkái, egyáltalán nem kell félteni, fõleg akkor nem, ha kap egy jó forgatókönyvírót... és úgy tûnik kapott.
Igazából nagyon örülök neki, hogy végül nem Raimi készítheti a filmet, Duncanben jobban bízom.
Azért egy 2 perces elõzetest és egy egész filmet megalkotni ég és föld. Amúgy egészen biztos ezek a srácok is közremûködnek majd a film készítésében.
Szerintem az egész filmet azokra kellene bízni akik a W3 meg wowhoz csinálták a trailereket
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
te csak ilyen tudsz lenni... igenis fontos hogy gamer, esetleg geek, és nem egy olyan csávó aki életében nem indított még el játékot mert neki a szórakozás a keresztrejtvény
jó lesz az 20 milliárdnak is. Mellesleg csak mert nem WOWozik, lehet hogy a warcraft3-mal tolta ha már a sct kijátszotta... én se wowozok, mégis tudom mi a a wc univerz feelingje. A blizz úgyse hagyja elkúrni.
Cateran te szokás szerint kurva okos vagy egy általad utált kiadós hírnél. ez tetszik. Soha nem fogom megérteni, hogy az EA, az Ubysoft vagy a tököm tudja melyik kiadók közt mi a különbség... De te nyilvánvalóan a blizzardot tartod a legrosszabbnak. kár, hogy le van szarva a véleményed.
Cateran te szokás szerint kurva okos vagy egy általad utált kiadós hírnél. ez tetszik. Soha nem fogom megérteni, hogy az EA, az Ubysoft vagy a tököm tudja melyik kiadók közt mi a különbség... De te nyilvánvalóan a blizzardot tartod a legrosszabbnak. kár, hogy le van szarva a véleményed.
Ja, igazad van..Hiszen ha nagy COD fan (fps), az kurva jol jon 1 olyan jatekbol keszult fimnel ami RTS/MMORPG....A Warcraft univerzumot ismerje, ne a jatekkiado tobbi jatekat..Ismerje a hangulatot, a szemelyisegeket, motivaciokat. De ha az SC-bol indul ki (ez a jobbik eset) mar koszonoviszonyban sem lesz Warcrafttal, ha meg a D3-bol..istenem....
Ezzel csak azt akarta kifejezni, hogy mennyire szeret játszani, hogy õ egy gamer lélek. Amit csináltok az szimpla kötekedés. Egy embert ennyi alapján megítélni? Gratulálok. ÍAmúgy meg örüljetek, hogy hozzá került a film, nem pedig egy Michael Bayhez, ne adj Isten Uwe Bollhoz!
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Annyira azert megsem..jol bemutatja, hogy a rendezonek lila fingja sincs az egeszrol. Mar az gaz, hogy a COD-ot a Bli$$-hez sorolja, de felsorolja a masik 2 nagy Bli$$ univerzum/jatek nevet (SC, Diablo) meg hogy mennyit jatszik veluk, ami dicseretes, csak kurvara nem erdekel senkit 1 Warcraft mozinal...
uwe boll majd megmondja neki.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
COD-hoz annyi köze van, hogy egy kiadó. Activision-Blizzard.
Bár ez egyébként irreleváns a film szempontjából.
Bár ez egyébként irreleváns a film szempontjából.
"mondta Duncan (leendõ rendezõ) , majd hozzátette, hogy képes órákat tölteni a számítógép elõtt és a billentyûzetet nyüstölni, sõt a Blizzad egyik õszinte rajongója. „Kedvelek minden Blizzarddal kapcsolatos dolgot. Alig tudom kivárni a Dibalo 3-at. Kijátszottam a Starcraft folytatását. Rengeteget játszom a Call of Duty: Black Ops-szal, egész este képes vagyok fennmaradni a játék kedvéért. Nappal dolgozom, az éjszaka azonban a játékoké.”"
Érdekes az utolsó idézet mondat, pl a Call of dutyhoz nem sok köze van a blizzardnak, és pont nem sikerült megemlíteni, hogy játszott-e már a warcraft univerzumban játszódó játékkal, szóval nekem az jött le, hogy nem sok fogalma van egyenlõre az 50 milliárdos projektjérõl a rendezõnek.
Érdekes az utolsó idézet mondat, pl a Call of dutyhoz nem sok köze van a blizzardnak, és pont nem sikerült megemlíteni, hogy játszott-e már a warcraft univerzumban játszódó játékkal, szóval nekem az jött le, hogy nem sok fogalma van egyenlõre az 50 milliárdos projektjérõl a rendezõnek.