16
  • morden2
    #16
    "...a Disney-nél, volt valaki a cégnél, aki rájött, hogy geekeknek csak egy másik geek tud rendes filmet forgatni, olyan valaki, aki nemcsak a szakmához ért, de az alapanyaggal is tisztában van - és nem azért, mert a forgatás előtt elolvasott egy képregényfüzetet, hanem mer gyerekkorától kezdve ezeket olvasta..." Na meg lett fogalmazva a véleményem szépen :D
  • Atisz #15
    Uwe Bollnak kellene adni :)
  • nemcsakizé
    #14
    Miért nincs ezen a fórumon szerkesztés gomb, hasznos volna.
  • nemcsakizé
    #13
    Ha Szekeres Viktorka jobban értesülne a dolgokról akkor ezt is oda írhatta volna a cikbe.
  • nemcsakizé
    #12
    Chris Metzen is ott lesz és felügyeli a filmet szóval ha valami neki nem tetszik tuti hogy beleszól.
  • Etinger
    #11
    Igazából az sem számítana, ha egy percet sem játszott volna semmilyen játékkal, mert nyilván most majd megismerkedik az egésszel.. egyfelől.

    Másfelől meg Duncan Jones egy nagyon jó rendező, akinek igényesek a munkái, egyáltalán nem kell félteni, főleg akkor nem, ha kap egy jó forgatókönyvírót... és úgy tűnik kapott.

    Igazából nagyon örülök neki, hogy végül nem Raimi készítheti a filmet, Duncanben jobban bízom.
  • Etinger
    #10
    Azért egy 2 perces előzetest és egy egész filmet megalkotni ég és föld. Amúgy egészen biztos ezek a srácok is közreműködnek majd a film készítésében.
  • FL Zoli
    #9
    Szerintem az egész filmet azokra kellene bízni akik a W3 meg wowhoz csinálták a trailereket
  • Loverman
    #8
    te csak ilyen tudsz lenni... igenis fontos hogy gamer, esetleg geek, és nem egy olyan csávó aki életében nem indított még el játékot mert neki a szórakozás a keresztrejtvény
  • Stranger666
    #7
    jó lesz az 20 milliárdnak is. Mellesleg csak mert nem WOWozik, lehet hogy a warcraft3-mal tolta ha már a sct kijátszotta... én se wowozok, mégis tudom mi a a wc univerz feelingje. A blizz úgyse hagyja elkúrni.
    Cateran te szokás szerint kurva okos vagy egy általad utált kiadós hírnél. ez tetszik. Soha nem fogom megérteni, hogy az EA, az Ubysoft vagy a tököm tudja melyik kiadók közt mi a különbség... De te nyilvánvalóan a blizzardot tartod a legrosszabbnak. kár, hogy le van szarva a véleményed.
  • cateran
    #6
    Ja, igazad van..Hiszen ha nagy COD fan (fps), az kurva jol jon 1 olyan jatekbol keszult fimnel ami RTS/MMORPG....A Warcraft univerzumot ismerje, ne a jatekkiado tobbi jatekat..Ismerje a hangulatot, a szemelyisegeket, motivaciokat. De ha az SC-bol indul ki (ez a jobbik eset) mar koszonoviszonyban sem lesz Warcrafttal, ha meg a D3-bol..istenem....
  • cylonflatus
    #5
    Ezzel csak azt akarta kifejezni, hogy mennyire szeret játszani, hogy ő egy gamer lélek. Amit csináltok az szimpla kötekedés. Egy embert ennyi alapján megítélni? Gratulálok. ÍAmúgy meg örüljetek, hogy hozzá került a film, nem pedig egy Michael Bayhez, ne adj Isten Uwe Bollhoz!
  • cateran
    #4
    Annyira azert megsem..jol bemutatja, hogy a rendezonek lila fingja sincs az egeszrol. Mar az gaz, hogy a COD-ot a Bli$$-hez sorolja, de felsorolja a masik 2 nagy Bli$$ univerzum/jatek nevet (SC, Diablo) meg hogy mennyit jatszik veluk, ami dicseretes, csak kurvara nem erdekel senkit 1 Warcraft mozinal...
  • Ender Wiggin #3
    uwe boll majd megmondja neki.
  • Gabesz84
    #2
    COD-hoz annyi köze van, hogy egy kiadó. Activision-Blizzard.
    Bár ez egyébként irreleváns a film szempontjából.
  • morden2
    #1
    "mondta Duncan (leendő rendező) , majd hozzátette, hogy képes órákat tölteni a számítógép előtt és a billentyűzetet nyüstölni, sőt a Blizzad egyik őszinte rajongója. „Kedvelek minden Blizzarddal kapcsolatos dolgot. Alig tudom kivárni a Dibalo 3-at. Kijátszottam a Starcraft folytatását. Rengeteget játszom a Call of Duty: Black Ops-szal, egész este képes vagyok fennmaradni a játék kedvéért. Nappal dolgozom, az éjszaka azonban a játékoké.”"

    Érdekes az utolsó idézet mondat, pl a Call of dutyhoz nem sok köze van a blizzardnak, és pont nem sikerült megemlíteni, hogy játszott-e már a warcraft univerzumban játszódó játékkal, szóval nekem az jött le, hogy nem sok fogalma van egyenlőre az 50 milliárdos projektjéről a rendezőnek.