Már 2016-ban megjelenhetnek a sorozatgyártású robotautók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként az ilyen önvezetõ autót - ami mehet autópályán is, simán - már feltalálták. Úgy hívják, hogy taxi. Vagy sofõr, ha mondjuk A8L-rõl beszélünk. Mert ne legyenek illúzióink: ez a technika nem az új Dacia Logan-ben fog debütálni, hanem a 25MFt fölötti autókban.
Az meg van, hogy mi van az irasod alatt egy egysegnyire ? Vagy olyan tavolsagban mar elhomalyosul a tekintet es a tudat ?
Aztán a trendi szõke pics. hogy fogja megtalálni az autóját, miután ilyen ügyesen elbújt?
Van ott is minimum speed.
Lasd "Mississippi has a minimum speed of 30 mph on four-lane U.S. highways when no hazard exists"
Lasd "Mississippi has a minimum speed of 30 mph on four-lane U.S. highways when no hazard exists"
Az Egyesült Államokban? Sztem ott más szabályok vannak.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez nekem sokkal jobban bejön. Elég hietetlennek tûnik,de hát ez már kézenfogható dolog.
www.icewebhu
Ismerik ezek a KRESZ-t ? 😄
" A minimális sebesség
Autópályán, autóúton a minimális sebesség ha a látási és az útviszonyok lehetõvé teszik: 60 km/óra. Ez azt jelenti, hogy aki a jogszabályból adódóan vagy a saját erejébõl nem képes ilyen sebességgel haladni, annak tilos az autópályán, autóúton közlekedni. Pl: elromlott jármûvet vontatva (40 km/ó) a legelsõ lehetséges helyen, el kell hagyni ezeket az utakat! "
" A minimális sebesség
Autópályán, autóúton a minimális sebesség ha a látási és az útviszonyok lehetõvé teszik: 60 km/óra. Ez azt jelenti, hogy aki a jogszabályból adódóan vagy a saját erejébõl nem képes ilyen sebességgel haladni, annak tilos az autópályán, autóúton közlekedni. Pl: elromlott jármûvet vontatva (40 km/ó) a legelsõ lehetséges helyen, el kell hagyni ezeket az utakat! "
Ja de az nálunk vicces, mert az idióták nem képesek felfogni, hogyha kimennek litér felé az északi parton és ott rámennek a 8-asra senkivel nem fognak találkozni (+15km) 😄
Dugóban araszolásról van szó. Ez a vezetõ részérõl a legtöbb munkát igénylõ dolgok egyike. Magyarországon is rendszeresen van ilyen hétvégenként a Balatonra, illetve visszafelé tartó úton.
Egy amerikai nehez kamion nem megy sokkal tobbel. Tovabba arra szamitanak, hogy uj hardver nelkul minden evben emelheto a sebesseg, tehat eleg lesz a szoftvert frissiteni. Egyebkent 2020-ra mar 60-at josolnak, tehat a kamionsoforok mar kivalthatoak lesznek szoftverrel. Ez is valami...
Autópályán úgyis olyan gyakran halad az ember 30km/h-val...
"2016-ban lehetõség lesz arra, hogy megkezdõdjön a korlátozott sebességû, maximálisan 30 km/órás automata vezetés olyan útvonalakon, melyeken a bonyolultság csekély, azaz az autópályákon."
Höhöhö.
Azért ez elég csekély, mondhatni korlátozott használhatóságot jelent. Mennyi lesz a felára, 2 m Ft? Megéri!
<#nevetes1>#nevetes1>
Höhöhö.
Azért ez elég csekély, mondhatni korlátozott használhatóságot jelent. Mennyi lesz a felára, 2 m Ft? Megéri!
<#nevetes1>#nevetes1>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Autópályán 30-as max sebesség, az amerikába pont jó lesz! <#vigyor3>#vigyor3>
Alakul,a következõ lépés a robotkurva,a párok egymásnak veszik,hogy õk ezt a szexre kidobott idõt a monitor elõtt ülve mailek olvasásával,vagy szörföléssel tölthessék! Én be nem ülök egy számítógép által vezetett autóba...
A sírkövömön meg ez lesz:megölte egy bogár . 😛
A sírkövömön meg ez lesz:megölte egy bogár . 😛
Bérbe vehet? reklámfelület...
Szerintem egyszerûbb lenne kevesebb autóval menni és az is inkább környezet barát elektromos autó lenne, meg egy fejlettebb tömegközlekedés és már jobb is a helyzet. A robot autó szép meg jó, de haszontalan jelen helyzetben és csak több pénzt igényel a fenntartása.