Jönnek a fizetős YouTube-csatornák
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Peldaul olyan, aki megnezne vmi sportesemenyt, amit meg a fizetos sportcsatornak sem kozvetitenek? Nem kell leragadni az echte ungarische betyar adoknal...De emlithetnem azokat, akiknek nincs tvjuk (pl nekem😛) vagy azokat akik olyan tvcsatornakat szeretnenek nezni, amik a vilag tulfelen leteznek.
Komolyan létezik olyan ütõdött aki stream-en tévézik?😊
Neee....
Sávszél pocsékolása az egész, szolgáltató helyében azonnal kirúgnám...
Neee....
Sávszél pocsékolása az egész, szolgáltató helyében azonnal kirúgnám...
Gondolom tévé helyett nézi streamen a mûsort, pláne ha olyan mûsor amit itthon nem nézhetsz egy csatornán sem.
De milyen stream-t nézel, áruld már el...
Komolyan, nem értem ezt a tecsõ kultúrát sem. Én egy-két klipet, illetve 1-2 HD tartalmat megnézek youitube-on egy hónapban.
Te mit nézel? Nyan Cat-ot tolod aztán újratöltöd, megint letolod vagy mi?
Komolyan, nem értem ezt a tecsõ kultúrát sem. Én egy-két klipet, illetve 1-2 HD tartalmat megnézek youitube-on egy hónapban.
Te mit nézel? Nyan Cat-ot tolod aztán újratöltöd, megint letolod vagy mi?
A youtube-nak is rengeteg kiszolgáló szervere van, és szerintem valamilyen módon megy az intelligens tartalomszolgáltatás, tehát a felkapottabb, vagy hivitaalos videókra több erõforrást, sávszélességet adnak, ami meg annyira nem menõ, arra sokszor keveset, vagyis abból vesznek el a többi javára.
Nem egyszer találkoztam már olyannal, hogy népszerû videót néztem én is full HD-ben, aztán egy sime 360-as másik videó meg alig akart betöltõdni.
Nem egyszer találkoztam már olyannal, hogy népszerû videót néztem én is full HD-ben, aztán egy sime 360-as másik videó meg alig akart betöltõdni.
Az adblock nem megoldas: sok oldal el sem indul, amig aktiv, sajnos pl. online sportcsatornak sem, koztuk a televiziok online streamjei sem.
http://gaborszantai.co.uk/
A gyakran vagy nemreg nezett videok cache-ben vannak. A regen nem nezettek pedig az alap tarolon. Viszont a betoltesnel a fo problema, hogy sok videot nem flash-el hanem nativ html5-os beagyazott videokent kuldenek. Ezeknek a lejatszasa a bongeszoknek meg nem nagyon megy gordulekenyen, tovabba sokkal kisebb az elo buffereles, tehat gyakrabban akadnak meg. A megoldas visszakapcsolni a flash + flv alapu lejatszasra. Ez egyelore azert is jo, mert kulon cache-elodik az flv es az mp4 file es az elobbit egyelore tobben hasznaljak.
Az új kinézet egy fos, nem használható jobban. Cserébe egy videó tagjeit sem tudom megnézni, hogy segítsen a keresésben.
Olyan érdekes, hogy ma "újítás" címén szinte sierül minden nagyobb forgalmú oldalt jól elrontani...
Olyan érdekes, hogy ma "újítás" címén szinte sierül minden nagyobb forgalmú oldalt jól elrontani...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gondolom a fizetõs csatorna prioritást élvezne így a kevésbé nézett videók is szépen jönnének. Ugye itt ingyé van, nem reklamálhatsz, ha viszont fizetsz, akkor már nekik is garantálni kell hogy Te el tudd érni a tartalmat.
http://android-forum.hu/
Ez nálam is így van. Errefelé a net forgalmának 90%-át rihanna meg hasonlók teszik ki. Azok HD-ben, egybol jonnek, ami engem érdekel, az szaggat 480p-n is.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Szokásom CC-zni, csak Juhtubnak is szokása néha meghalni 😄
Már reagáltam #12 de az se kizárt hogy egy új algoritmus van tesztelésben két hete #20. Elõtte miért nem volt problémám ?
Itt elégé lassú a net(1-2 M😎 de a HD videók kevésbé akadoznak(mire ezt megírom simán meg is lehetne nézni) nálad lehetnek problémák.Amúgy a flash videók(.flv) kevesebbet foglalnak mint a .mp4-ek(HTML5) azoknál még lassabb lehet a buffer....
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Kíváncsiságból beteszteltem amit írsz, rákerestem néhány népszerû énekes videóira. Pillanatok alatt betöltött mind. Hm...
Aha, ez életszerû, a gugli egyenesen kívánja a régiókorlátozásokat. Nem a kiadók és a jogvédõk kényszerítik rá.... Te olvastad azokat a híreket amikor a bíróságra vitték ezt az egész ügyet? Ugyan ha jól emlékszem ott a guglinak adtak igazat, de mivel nem akarnak havonta bíróságra járni így engedtek a nyomásnak, ezért van régiókorlátozás, a guglinak egyáltalán nem ez lenne az érdeke, nekik az jó ha minél többen kockulnak a youtube-on.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Fura.. a netemmel nincs gond. Egy népszerû jútyúb videó HDben is hasít mint az álom, a másik kevésbé népszerû, de legalább régi meg alig akar beindulni, és többször megállt tölteni alacsony felbontásnál is. Mindezt kb 5 perc különbséggel. Csak nem az a megoldás hogy a népszerû tartalmakat több merevlemezre klónozzák hogy könnyebb legyen elérni, míg a többi alig nézettet pedig csak egy példányban tárolják?
futasd egy ccleanert te agyas 😄 A probléma nálad van, nem a utube-al.
Mai net csomagokkal hát tényleg sokat esznek a reklámok. 20-50kb kb egy. 😄
Inkább az szar mikor kiakad tõle a gép annyi van, de azt én is elitélem
Mai net csomagokkal hát tényleg sokat esznek a reklámok. 20-50kb kb egy. 😄
Inkább az szar mikor kiakad tõle a gép annyi van, de azt én is elitélem
www.icewebhu
Ha eloallna egy netflix szeru szolgaltatassal, amit viszont en is nezhetek itt az isten hata mogotti orszagban is, akkor rohogve kifizetem azt a par dollart. De ketlem, hogy igy lenne, a szabad internet elharcos guglija meglepo modon imadja a regiokorlatozasokat...
One Vision. One Purpose.
A Juhtub minõsége sztem azóta van lejtõn lefelé mióta átdolgozták a komment-rendszert aztán a lájk/diszlájk rendszer, designcsere persze hogy direktben, nehogy valaki a használhatóbb régi verziót használhassa, aztán a spam és reklámáradat.
Hamarosan még jobban lejtmenetbe kapcsol: negyede fizetõs, másik negyede meg szerzõi jogok miatt a te országodban nem elérhetõ, a maradék meg silány minõség...
Reklámokkal kapcsolatban pedig:
Régen minden reklámot engedtem én is hátha látok valami jót, aztán rájöttem hogy fölösleges a netem forgalmának 50%-át a reklám betöltésére használni, mert ha valami kell akkor rákeresek. Így alap az adblock.
A sebességgel kapcsolatban nekem is vannak néha gondjaim, pedig a netem jó. Sõt úgy mûködik néha igaz ritkán a juhtub hogy egyáltalán nem tölt... olyankor letöltõprogi, és az letölti normális sebességgel... na ilyenkor mi van? 😄
Hamarosan még jobban lejtmenetbe kapcsol: negyede fizetõs, másik negyede meg szerzõi jogok miatt a te országodban nem elérhetõ, a maradék meg silány minõség...
Reklámokkal kapcsolatban pedig:
Régen minden reklámot engedtem én is hátha látok valami jót, aztán rájöttem hogy fölösleges a netem forgalmának 50%-át a reklám betöltésére használni, mert ha valami kell akkor rákeresek. Így alap az adblock.
A sebességgel kapcsolatban nekem is vannak néha gondjaim, pedig a netem jó. Sõt úgy mûködik néha igaz ritkán a juhtub hogy egyáltalán nem tölt... olyankor letöltõprogi, és az letölti normális sebességgel... na ilyenkor mi van? 😄
Tehát agyhalott vagyok. Akkor nézzük mit tehetünk az ügy érdekében... <#ravasz1>#ravasz1>
(A Vimeo -nál érdekes módon nem tapasztalok problémát.)
A netem sebessége tökéletes, a kedvedért bemértem gyorsan. Töröltem a böngészési adataimat is hátha az okozza a problémát, a probléma változatlan. Akkor maradt még egy lehetõség hogy rákeresek a hibára, és voilá nem hogy a megoldást, de még több agyhalottat találtam.
Agyhalottak csak hogy egyet említsek közülük, de több oldalon is említik a problémát az utóbbi két hétben. Ezzel a viselkedéssel szerintem nem épp leszel hosszú életû a fórumon.
(A Vimeo -nál érdekes módon nem tapasztalok problémát.)
A netem sebessége tökéletes, a kedvedért bemértem gyorsan. Töröltem a böngészési adataimat is hátha az okozza a problémát, a probléma változatlan. Akkor maradt még egy lehetõség hogy rákeresek a hibára, és voilá nem hogy a megoldást, de még több agyhalottat találtam.
Agyhalottak csak hogy egyet említsek közülük, de több oldalon is említik a problémát az utóbbi két hétben. Ezzel a viselkedéssel szerintem nem épp leszel hosszú életû a fórumon.
Akkor a neted szar te agyhalott és nem a google szolgáltatásai mivel nekem fullhd-ben megy minden 15 mbit es nettel.
lassan már a carameldansen for 10 hours-t is torrentezni kell<#bohoc>#bohoc><#bohoc>#bohoc>
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
Kapják be a fa**omat ! <#levele>#levele> Egye jobban szét van kúrva az egész, két hete pedig már videókat is alig tudok nézni rajta mert olyan lassan tölt be, azt még fizessek is érte ? No comment...
Meg a Google autókon:
autója hamarosan elindul, térkép és forgalmi adatok letöltése folyamatban, addig is tekintse meg ajánlatainkat...
autója hamarosan elindul, térkép és forgalmi adatok letöltése folyamatban, addig is tekintse meg ajánlatainkat...
De szép is lesz, mikor Androidon hívás fogadása elõtt meg kell majd nézni egy-egy reklámot! <#rinya>#rinya>
adblock az..
Sok magazin meg hiába fizet több tucat szerkesztõt, vagy utube-on hiába van nem egy jó tartalom : Neked minden ingyéééén kell. Ha már csak annyi a dolgod hogy megnéz 1 felugró ablakot(utube) hogy elviselj néhány reklámot, ami nem mellesleg lehet épp érdekelne a jó tartalomért az már vicc.
Persze a hirdetéslapok(600000 egy lapon, pl nso,vagy iwiw,myvip) kivételek. Õk már csak pénzéhesek.
Aztán jön a nyafogás hogy sehol sincs semmi jó. Sok a marha,de csak akkor érti meg a legtöbbje mikor õ is ebben utazik.
Sok magazin meg hiába fizet több tucat szerkesztõt, vagy utube-on hiába van nem egy jó tartalom : Neked minden ingyéééén kell. Ha már csak annyi a dolgod hogy megnéz 1 felugró ablakot(utube) hogy elviselj néhány reklámot, ami nem mellesleg lehet épp érdekelne a jó tartalomért az már vicc.
Persze a hirdetéslapok(600000 egy lapon, pl nso,vagy iwiw,myvip) kivételek. Õk már csak pénzéhesek.
Aztán jön a nyafogás hogy sehol sincs semmi jó. Sok a marha,de csak akkor érti meg a legtöbbje mikor õ is ebben utazik.
www.icewebhu
A kommentelésért is elkérhetnének valamennyit, és a sok sérültet legalább valamennyire távolabb tartaná
Emancipate yourself from mental slavement!
Én fizetnék tartalomért, hogy ne lássak reklámokat.
http://gaborszantai.co.uk/
hoty képzelllik? nem tudják hogy a fiatalok szerint alanyi jogon jár minden ingyér?