53
-
#13 mondjuk nem akarom, hogy ellopják az autómat, vagy kifosszák a házat, meg a kertből elvigyék ami mozdítható
meg ez az egész fotózás annyira etikus, mintha nők szoknyája alá futóznának és abból csinálnának adatbázist, mondván az arca úgyse látszik
úgy lenne korrekt, ha a google egyenként mindenhová bekopogna, hogy hozzájárul-e az adatbázisba vételhez a tulaj
ha nem, akkor pedig tiltani kellene azokat a képeket -
liberty2 #12 És neked ugyan mi bajod van vele Des? Sérti a személyiségi jogaid? Minden rosszmájúságot nélkülözve kérdem: milyen negatív következményt tudsz elképzelni azért mert, ha valaki épp a te utcádra lesz kíváncsi és megnézni pont a te házad előtt készült 2 képet? Komolyan érdekel mert én nem tudok egyet sem felhozni és nem értem az ilyen hozzáállást. -
#11 az a szánalmas, hogy magánemberek értékeit, házát, autóját, stb. fotózza egy cég és publikálja a világhálón -
liberty2 #10 Akkor úgy tűnik sokan nem tudjátok, hogy mi ennek az egésznek az előzménye.
A Google autói valóban itt voltak már 2012-ben és elkezdtek fotózni. Azonban lakossági bejelentésekre az Ombudsman és az Adatvédelmi Hatóság megtiltotta az autók további fotózását és a képek megsemmisítését kérték. Erre felháborodva jött még több civil és céges megkeresés szintén feléjük, hogy ne nevettessék ki maguk és hagyják, hogy járjanak a Google autói. Ezeket az érdekeket egyeztették és most született meg az eredmény. Hogy mi az eredmény? Az, hogy dettó ugyanazt fogja a Google csinálni mint bárhol máshol a világban. Nem játszódhatnak rendszám táblák meg arcok? Könyörgöm, a Google alapból kiretusálja mindenki arcát és rendszám tábláját!!!!!!!!!!!! Szánalmas ami itthon folyt ez ügyben, egyszerűen szánalmas. -
hunwhite #9 Az én arcomat és rendszámomat is fotózhatják és látható is maradhat!!!!!!
Kapja be az összes nyomorék jogász! -
#8 Az eddigi google autók csak a térkép pontosításához járták az országot. Viszont abból sok minden fel is használható majd ehhez, max ki kell majd pótolni itt ott. -
caprocorno #7 Én nem értem az egészet. Tavaly már járták Szexárdot.... -
tomboy013 #6 Én tavaly Miskolcon is láttam ilyen bazi nagy kamerával felszerelt google autót. Meg is lepődtem. -
xido #5 hiszem ha látom végre,szarakodnak már vele egy életen át,azt hittem tavaly már azért fotózták Budapestet,mert akkor indulhat.. -
#4 -
#3 www.norc.hu -
#2 Pedig vagy 1 éve már láttam kamerás google autót a főváros külterületén -
liberty2 #1 Végre jönnek!!!! Minden ország nagy városaiban könyörögnek a Google-nek, hogy jöjjenek és fényképezzék őket le, mi meg nagy kegyesen megengedjük nekik? Nem éreztek valami furcsaságot benne?