Acer: túl bonyolult a Windows 8
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Marmint akkor valtal szokevennye amikor lefolytal anyad combjain ?
Megegyszer te kreten, a startmenu nem a win8 resze, tehat a peldad igen csak santa.
most komolyan te ennyire korlátolt vagy, hogy az egészbõl a startmenü jön le neked?öcsém neked az lenen a legjobb ha az egész életed újra kezdenéd méghozzá sperma formában talán másodszorra sikerül egy kis intelligenciát kifejlesztened addig is hagyjad az informatikát és menj legózni 😊
A kepzeletedben te kreten, van max ha hozzaheggeszted a win8-hoz. 😄
Tehat jo a win8 mert hozzalehet tenni startmenut. TE igen idiota a win7bol sis lehet heggesszteni egy Mac feluletet, vagy hozzalehet a PChez is ganyolni a Leopard OS-t, de senki nem peldalozik attol azzal, hogy az alapkoncepcio milyen jo amit az eredeti felulet nyujt. 😄
Na meg egyszer fuss neki, a makogasodnak.
sufnimegoldasok legalább ennek a fogalmával lennél tisztába de nem vagy nem baj kellenek az ilyen hülyék is mint te így kerek ez a világ 😄
Ezert vagy te egy bohoc, mert ilyenekkel takarozol, mert mar nem tudsz mit kezdeni a vergodeseddel.
Raadasul te pocs, a win8-ra raganyolt startmenu nem az OP resze, hanem masok altal keszitett shell, ha egyaltalan a bohoc leteddel tudod miaz.
Mar pedig az ilyen sufnimegoldasok nem igazan tesznek jot az op rendszernek es bizony sokszor tobb problemat okoznak ,mint segitenek.
Az h-online-nak sikerült az adatvesztést rendszeresen reprodukálnia ha direkt erre játszok bármelyik op-on ellehet ezt érni aranyapám........
ahelyett hogy itt dobálózol mindenféle jött ment cikkekkel próbáld ki de ne úgy hogy felteszed az pfú ez szar és törlöm mert ez nem használat okostóni 😄
Kurvara nem jobb, kurvara nem egyszerubb. Raadasul te meg mindig nem latsz ki a szemellenzo mogul. Ki nem szarja, le hogy 1 perces muvelet visszatenni a startmenut ? Ilyen erovel ratehet barki egy IOS vagy Mac skint is ket perc alatt, vagy win7re, win8 skint tenni.
Adatvesztes ? Az sem semmi, csak ne legyen a gepen meg egy op rendszer lol, mert a hulyegyerek megmondta, hogy az adatvesztes nem szamit. 😄
"A fast startup funkció keretében azonban a Windows 8 nem csak a rendszermagot, hanem a futás néhány más adatát is hibernálja, így a merevlemezes gyorsítótárat is, vele a FAT és NTFS fájlrendszert használó meghajtók memóriában lévõ státuszával. Visszatöltõdéskor a Windows 8 ezt a hibernált státuszt használja újra, nem olvas be újat közvetlenül a fájlrendszerbõl. Ez adatvesztéshez vezet abban az esetben, ha közben más operációs rendszer is hozzáfért a meghajtóhoz, ami több operációs rendszert tartalmazó gépek esetén könnyen elképzelhetõ.
Az h-online-nak sikerült az adatvesztést rendszeresen reprodukálnia, az alternatív operációs rendszerben létrehozott vagy módosított fájlokat a Windows 8 indulás után nem látta. Manuális, teljes újraindítás után az állományok megjelentek Windows alatt is, de többnyire olvashatatlanul, teljeskörû lemezellenõrzés után pedig néhány ilyen fájl eltûnt. A jelenség nem csak a párhuzamosan használt Linux-disztribúciók esetén merül feli, Windows 7 alapú PE-rendszer használata vagy USB-s helyreállító lemez használata nyomán is fellép."
ÉS GYORSABB JOBB és KÚRVÁRA nem bonyolultabb a gyenge elméjûeknek meg 1perces mûvelet startmenü vissza rak csempe felület kiiktat és ennyi full olyan mint a win7.
Nem eleg kattintani a startmenun, hanem neked az a jo, ha +1 beiktatott tevekenyseget kell elvegezned, ami regebben egyszerubb volt. 😄
Inkabb ez az elmaradottsag. 😛 Az is szep es jo, hogy belehet allitani, a desktopot nem "csempes" modba es a kereso funkcio a CTRL+F-re jon csak elo, de ezt magyarazd el, a kevesebb tapasztalattal rendelkezo usereknek, akik mondjuk most lettek felhasznalok.
Biztos egyszeru lesz nekik a kezeles, ami masnak aki mar tobb eve hasznal mast egy pofonegyszeru altalanos feladat.
Ezt az uzletstartegiat hivjak, marhasag modellnek. Es aki ennek tapsikol, azt meg merhetetlenul butanak.
Sok esetben az egyszeruseg a jobb megoldas, nem pedig bonyolitani valamit ami plusz cselekvest kivan egy megvalositasnal. Miert kell mondjuk 4szer kattintani, hogy elerj valamit, amikor azt 2bol is megoldhatod ?
Raadasul vizualis megerosites, mint volt az eredeti kornyezetben, startmenu stb az a kezdo usereknek is jobb tampontot biztosit.
A win8 nem hoz semmi olyan atuto ujitast a felhasznalok legtobbjenek, ami miatt erdemes hasznalni a win7 helyett, ezert nem is fogjak lecserelni addig, amig megtehetik.
Aztan az uj szoftverekkel ugy is le lesz eroltetve a nagykozonseg torkan, ismerven a trendet. De addig pontosan megmutatja az iranta mutatott erdektelenseget az elozo Windows rendeszerek vasarlasi adataival egybevetve.
Azt viszont már nekem sem veszi be a gyomrom, hogy mitõl is olyan bonyolult a Win8 használata. Talán az fekszi meg egyesek felfogóképességét, hogy lehet bezárni egy WinRT alkalamzást (fel kell vinni a kurzort a képernyõ tetejéhez, majd ha kéz ikonná vált, meg kell fogni és le kell húzni alulra, és voila, ismét a Start menüben... pardon, "képernyõn" vagyunk)? Hogy bal oldalon lehet váltani alkalmazást, hogy a start gombbal lehet váltogatni az asztal és a Start képernyõ (menü?!) között? Hogy a leállítás az max. 2 kattintás?! Ha ez valakinek bonyolult, akkor inkább adja el a gépét. :S
Jakuza: érdekes a cikk, én felváltva használok Win8-at és Win7-et már egy jó ideje, de sosem volt semmi bajom. Viszont oda fogok figyelni rá.
macleod: egyetértek, ezek a dedós hõbörgések nem valami étvágygerjesztõek. 😊 Nem is értem, mit kell folyton színészkedni az embereknek: ha nem jön be a Win8, nem kötelezõ használni, van kismillió meg egy alternatíva még házon belül is. Én sem megyek a WInXP topicba hõbörögni és sírni, hogy milyen elavult, primitív az a rendszer - ja, igen, mert van ennyi eszem. 😛
Interstate 95: és mond, ki nem tojja le, hogy neked nem jön be? Ezer és ezer ismerõsöm van, akinek bejön, most van itt pár elmaradott bennszülött, akinek meghaladja a képességeit a Win8 használata - áh, nem mérvadó. 😊 Utánad szabadon.
A Windows 8 ef-ó-es, mer\' nincs benne Start menü, mer\' csempés mint a WC, és meer\' csak én aztat mondtam!
http://arstechnica.com/information-technology/2012/10/gentlemen-start-your-benches-measuring-windows-8s-performance/
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nyugodtan alszom, mert legál... 1.5 perc alatt lett teljesen Win7 küllemû.
Ajándék Media Centert is kaptam, 20 mp alatt küldte MS a kódot.
XBOX Live accommal lépek be, nagyon kellemes ez az összehangolás a 2 rendszer között.
Minden megy amit eddig próbáltam, a GoG-nak hála a 20 éves játékok is...
Baromi gyorsan bootol és kapcsol ki, hálózati megosztás, hálózati mappák, driverek, videó vágás, tömörítés, hangszerkesztés, minden ok.
Párom imádja az ingyenes játékokat a store-ból...
Ennyi pénzért ajándék volt.
Segítsetek szidni, egyelõre elég kellemes csalódás, fõleg a suta RP után.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nagyon jó oprendszer volt a ME, csak azt nagyobb divat volt fikázni, mint most a ki-tudja-miért-szar 8-ast.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Meg a mobil platform lehetne egy jo erv, de ugy gondolom ahhoz meg keves egyelore a termek, hogy versenybe szalljon egy jol felepitett andoiddal.
Amugy pedig a mobil platform igenyeit keverni egy statikus desktop piaci elvarasoknak, egyszeruen hibas dontesnek latom. Az atjarhatosagot figyelembe veve kellett volna egy-egy OP rendszert kesziteni, persze az MS annyira nem felhasznalobarat es inkabb a profitot tartja csak szem elott.
Igy emiatt most a desktop platform kapott egy a gepen kevesbe hasznalhato OP rendszert mint az elobbi volt ezert ugy gondolja felesleges a valtas, mig a mobil oldalon olyan eros a konkurencia, hogy nem tud labdaba rugni.
Adatvesztéshez is vezethet a két operációs rendszert felváltva használók számára a Windows 8 "fast startup" (gyors indulás) funkciója.
Szoval meseld el nekem miben jobb, mint a windows 7, csak mert en nem lattam semmi extrat amiben jobb lenne, ellenben egy csomo idegesito es lassito funkciot fedeztem fel benne.
Átlag user kérdése nagyjából 2 hét használat után:
"Hogyan lehet szabályosan leállítani?"
Másik, tapasztaltabb user:
"A képnézegetõ miért indul olyan lassan és miért csak alt+F4 -el lehet kilépni?"
(nyilván elsõnél az alt+F4 szóba se jön ...fõkapcs oszt jó'van)
De persze mindenddigivárakozástfelülmûlóûbersiker, meg eladásicsucsuka stb.stb.😄
Ezekrõl az egyfejû MS márketingesekrõl ez jut eszembe:
http://www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ez a csinálj jobbat meg a legdedósabb védekezés.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Amúgy ha nagyon Windows 8 hatást akarok elérni Windows 7 -en, CD -rõl feltelepítem az Express Gate -t mert az alaplapom támogatja. Két sec alatt bejön egy mini operációs rendszer, és még szebb is mint a csempés mûsor.
Visszatérve az elejére, nem vagyok biztos abban hogy az oly népszerû rendszereket mint az XP, vagy a Windows 7 annyira szidták volna mint ahogy leírod. Olyan viszont elõfordult hogy ezen rendszereknek a megelõzõ koncepciója nem volt olyan jó, a Windows 8 esetében viszont már maga a koncepció is hibás. Én úgy gondolom a dolgokat nem árt még néhányszor átgondolni mielõtt kiposztoljuk, nem faék tetszik / nem tetszikrõl van szó, se nem Windows utálatról. Persze értem hogy bármit ami akad fel kell használni védekezésre, de ez azért már sok volt.
millenium gáz. Winxp ok, Vista gáz. Win7 ok, win8 gáz. Win9 az jó lesz, borítékolhatóan.
Az érzést amit a használatakor szoktam érezni azt azzal tudnám hasonlítani amikor egy áruházban 4234234 emberre 1 pénztár van nyitva, csigatempóban dolgozik a pénztáros, és a kártyaterminálra is várni kell.
Az iszonyatos kompatibilitási problémákról nem is beszélve. Ez nem mûködik, az nem mûködik, az egyik népszerû vírusirtó kékhalált okoz, és a többi.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
http://www.taxierden.hu
de ennél jobbat is lehet találni, idõnként akciókban, raktárkészlet kisöprésekor, de lusta vagyok keresgélni. Én 200K-ért vettem, amivel lehet rendesen játszani is akár. GW2-õt a shadow beállítás kivételével és normál sample-val fullban viszi.
(HP ProBook 4740s)
http://www.taxierden.hu
http://www.olcsobbat.hu/termek/myaudio_708dcc_8gb-50c811e48e16d543430046d1/
anno 95 ben, "start menu? mi ez a sz*r?", most meg sírnak, hogy nincs
vista?, aero?, ott is ment a fikázás, hogy mi ez? meg mennyi erõforrást zabál?, most kivették, mindenkinek hiányzik ...
win7 ( igen, ott is ment a fikázás, trolléknál amnézia eléggé gyakori ), "jó, jó, de nincs benne semmi újítás, csak fizetõs service pakk a vistához...", most újították, és akkor az ms-nek a k*rva anyját ...
de végül is, akinek nem tetszik ne használja, aki meg jobban tudja, azt mi tartja vissza, hogy jobbat csináljon?