Acer: túl bonyolult a Windows 8
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
harmadáért tabletet? Mikor 80ezerért már simán lehet venni laptopot is, amivel nemcsak e-mailezni, meg böngészni lehet?
Milyen -gagyi- tablet az?
Milyen -gagyi- tablet az?
http://www.taxierden.hu
Ja túl bonyolult. Lassan már a lemúrok is Windowst használnak - nemhogy egy igazi emberszabású majom -, de a Windows az embernek túl bonyolult. 😄
DP óta használom, nem váltanék vissza W7-re. Családnak feltettem, õk is vígan használják, 2 nap után már nem hívtak hogy mit hol találnak meg. 😊
De nyilván én vagyok a kisebbség... vagy a hülye 1 bites user.
De nyilván én vagyok a kisebbség... vagy a hülye 1 bites user.
"a Windows 8 az egyik oka annak a laptoppiacon tapasztalható gyenge eladási adatoknak". Talán a másik az, hogy akinek emailezni, meg facebookozni kell csak valami, az nem fog laptopot venni, hanem a harmadáért tabletet?
Neked lehet bejön, de ha a többségnek nem, akkor az bizony kudarc a cég szempontjából.
Bonyolult?
Szerintem meg egyszerûbb, csak másabb ennyi.
Interaktívabb, gyorsabb, szebb -> Nekem bejön, és senki ne akarja megmondani, hogy márpedig milyen szar.
Szerintem meg egyszerûbb, csak másabb ennyi.
Interaktívabb, gyorsabb, szebb -> Nekem bejön, és senki ne akarja megmondani, hogy márpedig milyen szar.
"borzalmas az uj rendszer"
Csak az a kérdés hogy mennyi idõ kell ahhoz hogy az MS vezetõsége(szûklátókörû barmok) rájöjjenek erre...
Ismerjék el végre hogy kudarcot vallott a csempés szarjuk, várjuk a windows 9-et, vagyis a windows 7 továbbfejlesztett verzióját-kedves M$.....
Csak az a kérdés hogy mennyi idõ kell ahhoz hogy az MS vezetõsége(szûklátókörû barmok) rájöjjenek erre...
Ismerjék el végre hogy kudarcot vallott a csempés szarjuk, várjuk a windows 9-et, vagyis a windows 7 továbbfejlesztett verzióját-kedves M$.....
Ez igy van.
Nem veletlenul hasznaljak kevesen es ez nem a vaskalapossag, irtozas az ujtol, hiszen a szamitastechnikaban elok pont, hogy az ujra kaposak.
A mobil eszkozokon ott a droid, az asztali gepeknel meg egyszeruen borzalmas az uj rendszer.
Nem veletlenul hasznaljak kevesen es ez nem a vaskalapossag, irtozas az ujtol, hiszen a szamitastechnikaban elok pont, hogy az ujra kaposak.
A mobil eszkozokon ott a droid, az asztali gepeknel meg egyszeruen borzalmas az uj rendszer.
Én nem is értem. (Illetve de, marketing). Egyik nap jön a hír, hogy minden korábbinál sikeresebb a W8, többet adtak el belõle idõarányosan, mint akár a W7-bõl, másnap meg kiderül, hogy a idõ arányosan negyed annyian használják, mint a W7-et. Egyik nap siker, a másik nap kudarc.
Egyik nap jön a kamu marketing duma, másik nap meg meg kell magyarázni a kudarcot azoknak is, akik nem veszik be a maszlagot. Olyan ki*****tt idegesítõ ez.
Amúgy én kipróbáltam a W8-at: borzalmas. Ingyen sem kéne. (Kb. 4800 forintért megvehettem volna, de nem kell, mert idegesítõ. Stresszel a használata...)
Egyik nap jön a kamu marketing duma, másik nap meg meg kell magyarázni a kudarcot azoknak is, akik nem veszik be a maszlagot. Olyan ki*****tt idegesítõ ez.
Amúgy én kipróbáltam a W8-at: borzalmas. Ingyen sem kéne. (Kb. 4800 forintért megvehettem volna, de nem kell, mert idegesítõ. Stresszel a használata...)
← ElőzőOldal 2 / 2