60
  • Interstate 95
    És még is ki nem szarja le hogy neked bejön ? Rád esik vagy 10 ember akinek meg nem jön be, két emberre pedig 20 -an vagyunk, ennyi. A másik meg, majd én eldöntöm hogy mit mondok, vagy mit nem.
  • syn7h37ic
    A win8-nak még kell minimum 3 év, mire jó lesz. De egyelőre azt a trendet követi a Microsoft, hogy minden második oprendszerük használható csak. Lásd: Win98 ok,
    millenium gáz. Winxp ok, Vista gáz. Win7 ok, win8 gáz. Win9 az jó lesz, borítékolhatóan.
  • sanyicks
    bonyolultnak nem bonyolult viszont idegesítő és szar. Az ami eddig 2 klikk volt, most 4 (vagy több) tehát összességben lassabban lehet dolgozni vele, hátráltat.
    Az érzést amit a használatakor szoktam érezni azt azzal tudnám hasonlítani amikor egy áruházban 4234234 emberre 1 pénztár van nyitva, csigatempóban dolgozik a pénztáros, és a kártyaterminálra is várni kell.
    Az iszonyatos kompatibilitási problémákról nem is beszélve. Ez nem működik, az nem működik, az egyik népszerű vírusirtó kékhalált okoz, és a többi.
  • soundsonic
    Gyorsabb? Nos nem..! Ez a fő ok amiért nem vettem upgrade-t. Lehet a kezdőképernyő gyorsan bejön csak ha átváltasz rögtön asztalra akkor észreveheted, hogy a vírusirtó, vga driver stb.. elég sokat tölt még, míg win7 alatt nálam ssd-vel azonnal használatra kész. Neten ugyan úgy meg tudom nézni néhány kattintással az időjárást stb..ja, és nem mutat állandóan online a fészen meg ilyenek, a modern ui-s skype betegségeiről meg ne is beszéljünk.. Amúgy tableten tuti jó, de asztali pc-n és lapin mazoizmus
  • macleod2012
    De akkor amire igazából pénzt is adnál( adtál ), az nem 80 ezer. De amúgy ha magamból indulok mindig ki, nekem itt az asztali, kb csak játék meg munka miatt, ha ezek nem lennének akkor pont elég lenne a tab. Hifi-t, monitort, egeret, billentyűt ugyanúgy rá tudom dugni, és ha kell valahova vinni, akkor abszolút nem foglal semmi helyet.
  • Meridian
    egy tabletban azért legyen benne a GPS, mert ha már tablet, akkor ne kelljen külön mégegy "tablet" méretű GPS is... (persze okostelefonokban van GPS, de az olcsóbbak szar lassúak és szarok, a jobbak meg drágábbak mint a linkelt laptop...
  • Meridian
    http://www.grando.hu/asus-x501a-xx119d-1534217178

de ennél jobbat is lehet találni, időnként akciókban, raktárkészlet kisöprésekor, de lusta vagyok keresgélni. Én 200K-ért vettem, amivel lehet rendesen játszani is akár. GW2-őt a shadow beállítás kivételével és normál sample-val fullban viszi.
    (HP ProBook 4740s)
  • macleod2012
    és itt a tab is, ha 80,000-hez kell számolni:
    http://www.olcsobbat.hu/termek/myaudio_708dcc_8gb-50c811e48e16d543430046d1/
  • macleod2012
    na muti, linket kérdek?
  • macleod2012
    csak divat szidni a windowst, ennyi
    anno 95 ben, "start menu? mi ez a sz*r?", most meg sírnak, hogy nincs
    vista?, aero?, ott is ment a fikázás, hogy mi ez? meg mennyi erőforrást zabál?, most kivették, mindenkinek hiányzik ...
    win7 ( igen, ott is ment a fikázás, trolléknál amnézia eléggé gyakori ), "jó, jó, de nincs benne semmi újítás, csak fizetős service pakk a vistához...", most újították, és akkor az ms-nek a k*rva anyját ...
    de végül is, akinek nem tetszik ne használja, aki meg jobban tudja, azt mi tartja vissza, hogy jobbat csináljon?
  • Meridian
    harmadáért tabletet? Mikor 80ezerért már simán lehet venni laptopot is, amivel nemcsak e-mailezni, meg böngészni lehet?

Milyen -gagyi- tablet az?
  • wraithLord
    Ja túl bonyolult. Lassan már a lemúrok is Windowst használnak - nemhogy egy igazi emberszabású majom -, de a Windows az embernek túl bonyolult. :D
  • Magiszter
    DP óta használom, nem váltanék vissza W7-re. Családnak feltettem, ők is vígan használják, 2 nap után már nem hívtak hogy mit hol találnak meg. :)

De nyilván én vagyok a kisebbség... vagy a hülye 1 bites user.
  • macleod2012
    "a Windows 8 az egyik oka annak a laptoppiacon tapasztalható gyenge eladási adatoknak". Talán a másik az, hogy akinek emailezni, meg facebookozni kell csak valami, az nem fog laptopot venni, hanem a harmadáért tabletet?
  • MagyaR
    Neked lehet bejön, de ha a többségnek nem, akkor az bizony kudarc a cég szempontjából.
  • Vaszilij Artyom
    Bonyolult?
    Szerintem meg egyszerűbb, csak másabb ennyi.
    Interaktívabb, gyorsabb, szebb -> Nekem bejön, és senki ne akarja megmondani, hogy márpedig milyen szar.
  • fecg21
    "borzalmas az uj rendszer"

Csak az a kérdés hogy mennyi idő kell ahhoz hogy az MS vezetősége(szűklátókörű barmok) rájöjjenek erre...
    Ismerjék el végre hogy kudarcot vallott a csempés szarjuk, várjuk a windows 9-et, vagyis a windows 7 továbbfejlesztett verzióját-kedves M$.....
  • Jakuza001
    Ez igy van.
    Nem veletlenul hasznaljak kevesen es ez nem a vaskalapossag, irtozas az ujtol, hiszen a szamitastechnikaban elok pont, hogy az ujra kaposak.
    A mobil eszkozokon ott a droid, az asztali gepeknel meg egyszeruen borzalmas az uj rendszer.
  • zord01
    Én nem is értem. (Illetve de, marketing). Egyik nap jön a hír, hogy minden korábbinál sikeresebb a W8, többet adtak el belőle időarányosan, mint akár a W7-ből, másnap meg kiderül, hogy a idő arányosan negyed annyian használják, mint a W7-et. Egyik nap siker, a másik nap kudarc.

Egyik nap jön a kamu marketing duma, másik nap meg meg kell magyarázni a kudarcot azoknak is, akik nem veszik be a maszlagot. Olyan ki*****tt idegesítő ez.

Amúgy én kipróbáltam a W8-at: borzalmas. Ingyen sem kéne. (Kb. 4800 forintért megvehettem volna, de nem kell, mert idegesítő. Stresszel a használata...)
  • Narxis
    tomcsa mond meg a frankót ennek a Wong-nak. A Windows 8 igazából jó, a userek rosszak, a usereket kellene lecserélni!!!