Steve Ballmert bírálta a Microsoft egykori menedzsere

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem inkább az a gondom az MS-sel hogy minden szabványból, elképzelésbõl, irányvonalból rögtön igyekeznek legyártani a saját, semmivel sem kompatibilis, semmivel sem együttmûködõ verziójukat kvázi újra feltalálva azt. Amíg a konkurencia nem volt számottevõ, addig ez úgy-ahogy mûködött is.

A megerõsödõ konurencia mellett ez az attitûd hosszú távon el fogja szigetelni az ms-t és egy lassú hanyatlást indít el, és talán ez a kritika legfõbb alapja is.

Az nem úgy volt...

azért az iq kicsit erõs (és irreális is - azért elég sokan ismerik õt). mindamellett nem most kezdett el rossz irányba menni, ez az egresszív attitûd már régóta jelen van.

Szerintem ez több mint rejtett önreklám. Épeszû ember nem tartja Ballmert jó vezetõnek, csak elég nagy tehetetlenségû az MS ahhoz, hogy sokáig húzza vele. Személy szerint a kellõ IQ-ját is megkérdõjelezem.
Vagy kimondja azt, amit már sokan elõtte, de ha nem mond nagyokat és nem csinál köré médiahaknit, akkor nincs hírértéke.
Szóval hogy reklámozza az új könyvét mondott valami nagyot, amit lehoznak a hírportálok, és így mindenki megtudja hogy írt egy könyvet.

Hát ja! Szerintem is elég rossz irányt vett a cég. De õk tudják.