6
  • paraszgyerek
    Nekem inkább az a gondom az MS-sel hogy minden szabványból, elképzelésből, irányvonalból rögtön igyekeznek legyártani a saját, semmivel sem kompatibilis, semmivel sem együttműködő verziójukat kvázi újra feltalálva azt. Amíg a konkurencia nem volt számottevő, addig ez úgy-ahogy működött is.

A megerősödő konurencia mellett ez az attitűd hosszú távon el fogja szigetelni az ms-t és egy lassú hanyatlást indít el, és talán ez a kritika legfőbb alapja is.
  • lapaleves
    azért az iq kicsit erős (és irreális is - azért elég sokan ismerik őt). mindamellett nem most kezdett el rossz irányba menni, ez az egresszív attitűd már régóta jelen van.
  • endrev
    Szerintem ez több mint rejtett önreklám. Épeszű ember nem tartja Ballmert jó vezetőnek, csak elég nagy tehetetlenségű az MS ahhoz, hogy sokáig húzza vele. Személy szerint a kellő IQ-ját is megkérdőjelezem.
  • asgh
    Vagy kimondja azt, amit már sokan előtte, de ha nem mond nagyokat és nem csinál köré médiahaknit, akkor nincs hírértéke.
  • Cat #2
    Szóval hogy reklámozza az új könyvét mondott valami nagyot, amit lehoznak a hírportálok, és így mindenki megtudja hogy írt egy könyvet.
  • zord01
    Hát ja! Szerintem is elég rossz irányt vett a cég. De ők tudják.