75
-
willcox #35 Ne magadból indulj ki
Iskolába (a kisegítőbe) te jársz. Egyszerű vagy, mint a vonatfütty.
Nyelvtanórán majd figyelj jobban, mert tragédia, ahogy írsz. -
willcox #34 Te sem láthattál még S3-at, vagy Note2-t, maximum képen. De hogy nem használtál, az egészen biztos. -
tomboy013 #33 júúúj de beoltottál a felsőfokú tudásoddal meg a közgazdász nejeddel haver te egy vérbeli vesztes vagy ez a helyzet Légyszíves írj már még valamit mert komolyan vicces vagy. Hogy szívathatnak téged a suliban te jó ég -
#32 Szájkarate az megy. Értelmes hozzászólás meg csak elvétve. A készülékekkel kapcsolatban csak annyit tennék hozzá, hogy remélem azért Samsung optimalizál valamelyest az energiagazdálkodáson is mert vicc, hogy manapság akinek pl S3-asa vagy Note2-ese van, gyakorlatilag egy tepsi méretű vezetékes (akku töltő lóg belőle) telefon büszke tulaja. Nokia kapcsán annyit, remélem nem ez a dizájn lesz amit a belinkelt képen látni... -
willcox #31 "Az unokatestvereim meg Miskolc mellett satorozo vad olahciganyok" - látszik, de én ezzel nem dicsekednék a helyedben.
"Anyam meg...ehhh...megyek aludni." - anyád ágyba parancsolt, igaz? -
willcox #30 Ha nem látod a hozzászólásaimat, akkor hogyan tudsz rá válaszolni, te nagyon ostoba? -
willcox #29 Te miért jársz ide 13 évesen a kisegítő iskolai tudásoddal?
A mi családunkban mindenkinek felsőfokú végzettsége van. Sugárzik belőled az iskolázatlanság és a butaság. -
#28 Az en felesegem meg ugyesz, fejbol tudja az osszes jogszabalyt.
Apukam meg sokkal erosebb, mint a tietek.
Az unokatestvereim meg Miskolc mellett satorozo vad olahciganyok, jegenyefa tetejebol rigo futyol rajok.
Anyam meg...ehhh...megyek aludni. -
#27 Mar ne is haragudj, de az en hozzaszolasaim meg latszanak az oldalon, te meg fasz vagy es nem tudod megvedeni a sajat allaspontodat, ugyhogy inkabb megprobalsz lelegyinteni. Nem akarlak elkeseriteni, de barmit betennek, hogy legalabb annyira nem ertek az egeszhez, mint te :D -
tomboy013 #26 Milyen vicces ez a willcox, hogy adja a művel felnőttet közbe csak egy kisgyerek =D A feleséged közgazdász =D Jah mindenki olyan hűde szép és művelt nálatok,de te idejársz okoskodni a "legnívósabb" oldalra az sg.hu-ra =D Hát öreg tényleg megnevettettél mára -
willcox #25 Úgy okoskodsz, hogy csak találgatsz. És persze kinyilatkoztatsz, hogy mi a jó és mi nem, meg mi az, ami felesleges. A helyedben inkább hallgatnék, már eddig is épp elég sületlenséget hordtál össze. -
zpe #24 Szép, hogy milyen mértékben vagytok képesek marni egymást a procik és az oprendszerek miatt .
Jön majd a Sailfish meg az Ubuntu és folytatódik a flame :) -
#23 Azt tudom, de te mondtad, hogy jo ha van 8 mag.
Ez is igaz, de en nem errol beszeltem. Amit leirtal az is csak azt igazolja, hogy szarul optimalizaljak ezeket a programokat.
4 mag 1.6 GHz-en sokkal-sokkal komolyabb alkalmazasokhoz is eleg kell hogy legyen.
Az meg mar regen rossz, ha ezt a 4 magot maximalis teljesitmenyen porgeti valami, amihez eleg fele vagy negyedekkora hardver is.
Jelenleg nem igazan van olyan program/alkalmazas droidra, amihez ne lenne eleg a 2 mag 1-1.2 GHz-en, kozepkategorias gpu-val.
Csucsjatekok kivetelevel. -
gosub #22 nokia mintha hajított kijelzős lenne, jobban elfér a nagy kamera. -
willcox #21 Ha megfelelő monitorozó programot használsz, akkor láthatod, hogy mikor mennyi mag, milyen sebességgel megy. A Note2-nek 4 magos a procija, ha semmi komolyat nem kell csinálnia, akkor csak 1 mag megy 200 MHz-en. Ha valami erőforrásigényes programot futtatsz, akkor megy mind a 4 mag, akár 1.6 GHz-en. Teljesen jól skálázódik. Igaz, hogy a Note2-ben egy komolyabb aksi van, de nem csupán attól van - most már híresen - jó üzemideje. -
willcox #20 A telefont telefonálásra használom, meg arra, hogy ha nem a gépeim előtt vagyok, akkor minden olyat el tudjak végezni rajta, amire szükségem lehet.
A magok számával kapcsolatos kérdésedet annak címezd, aki a telefont tervezte. Én nem készítője, hanem használója vagyok. -
#19 Lassan ott tartunk, hogy ezek a telefonok behozzak a par evvel ezelotti PC-ket szamitasi teljesitmenyben, csak hat nem igazan van olyan alkalmazas, ami kihasznalja a hardvert. Van am ertelme. -
#18 Te mire hasznalod egyebkent a telefont? Nem tudom elkepzelni, hogy jatszol rajta. Mi mashoz kellhet 2 magnal tobb jelenleg? Koltoi volt. :)
Minek 4 energiatakarekos mag, ha a 2 vagy a 4 magot is lehet ugy skalazni, hogy energiatakarekosan mukodjenek, amikor kell? -
willcox #17 Fogalmam sincs, hogy ki az az Emma. A feleségem közgazdász. Egyébként sok nő szeretne úgy kinézni az ő korában, mint amilyen a nejem.
Egy szóval sem írtam azt, hogy a külső nem számít, hanem azt, hogy ami fontos (gyk: fontosABB) az a belső tartalom. Persze mindent a maga helyén kell kezelni. Egy alkalmi kapcsolatnál persze, hogy a külsőség a lényeg, mert nem a belső tartalmat keresi senki sem. De aki feleségnek buta szőkét választ, az nem sokáig lesz boldog.
PS: Ostobaságod valószínűleg az életkorodból származik, talán egyszer kinövöd. Egyébként szerintem még a fiam is idősebb nálad (csak a viszonyítás miatt). -
willcox #16 Az igazmondás nem lehet az erősséged. -
tomboy013 #15 Ezt a nejes dumát meg hagyjuk már, maximum Emma akiről szó lehet esetedben =D vagy ha még is van valakid, akkor az utolsó hozzászólásod alapján a szépség nem lehet az erőssége. Egyébként tudod kik mondják hogy a külső nem számít, a rohadt csúnya vagy ízléstelen emberek =D Azért ne vedd magadra =P -
tomboy013 #14 Persze te egy teljesen értékes és okos embernek tartod magad az eddigi hozzászólásaid alapján. Ez a baj az ilyen emberekkel mint te, próbálsz okosakat írogatni, de ne veszed észre a másra nézve lealacsonyító írásodat. Ez a butaság.
Mellesleg egy boltból kihozott friss S3-ról beszélek...
-
ZoliJ #13 Ahh, de miért kell egy telefonnak 5 colos kijelző.. visszasírom 2010-et. -
willcox #12 Nem tudom, hogy milyen S3-at láttál, de a nejemé biztosan nem csinálja. Androidon ugye divat a "romolás", lehet, hogy egy olyat láttál, amin gagyi rom volt. A nejemé gyári, és teljesen gördülékenyen megy.
Tok nem azért van a telefonjainkon, mert nem tetszene a hátulja, hanem azért, mert jól véd. Hogy kinek mi tetszik, az szubjektív, nekem a nokia nem tetszik, de nem ettől lesz jó vagy rossz egy telefon. A telefon nem ruha, vagy ékszer, ahol a kinézet a döntő, hanem a használhatóság, tudás. Ahogy mondani szokás, nem a külcsín a fontos, hanem a belbecs. Ez nem mellesleg emberekre is igaz. Azok az emberek, akik csak a külsőségekre adnak, a szememben értéktelenek.
PS: mindaddig, amíg az ifos vagy a winfos olyan szinten korlátozva van, mint ahogy jelenleg, addig nagyon felejtősek az _értelmes_ emberek számára. A hülyéknek persze minden üveggyöngy megfelel. -
tomboy013 #11 S3-at próbáltam: laggol. Tokot meg nem vennék telefonnak. Bár mondjuk ezekre lehet vennék mert elég randa hátuljuk van... Monjduk a droid addig úgyis felejtős még nem oldják meg a hirtelen lassulás/gyorsulás meg laggos dolgot. -
willcox #10 Nem felesleges az. Lesz 4 bika erős, meg 4 energiatakarékos mag. Ez így rendben is van, csak az aksi kicsike bele (szerintem). -
willcox #9 Note2-m van, az 4 magos, kenterbe veri az összes jelenlegit. A nejemnek S3 van, azon is jól fut az android. Mivel a telefonjaink tokban vannak, tökmindegy, hogy milyen a gyári hátlap.
PS: elég szar az izlésed. -
culas25hc #8 Látom senki nem értette meg mire jó a 8 mag. A komoly számítási feladatokra az is 4 magot fog használni, de kisebb teljesítményigény esetén a másik 4 mag működik, ezzel főleg az energiaszükségletet tudják csökkenteni, a teljesítmény növelés kevésbé játszik szerepet. -
tomboy013 #7 Reméljük 8 magon már normálisan fog futni a droid, meg csinálhatnának valami szép hátlapot az S4-nek. Bár teljesen mindegy mert nekem a kamera nagyon sokat számít egy telefonban, és a új Nokiának biztos hogy a nyomába se fog érni ennek a kamerája. Remélem valami 920-hoz hasonló szépségű telefont dob ki a Nokia ismét. Az a Design nálam magasan veri a többi telefon külsejét, de ez ugye szubjektív dolog =) -
#6 Tudom hogy a buziknak keszul, de attol meg felesleges bele a 8 mag. -
willcox #5 A kép majdnem olyan, ahogy a Note2 kinéz.
Az aksi nagyon halovány, max 1 napot fog bírni. -
willcox #4 Ne is cseréld le, nem neked készül. -
willcox #3 Az ifosod bazári, ráadásul elavult, ócska a menüje, te fikamatyi. -
#2 Ez minek, most komolyan? Galaxy S Advance-em hardveret sem hasznalja meg ki sok alkalmazas, S3-rol meg Note 2-rol ne is beszeljunk...8 mag...lol. -
Ferrer #1 Na itt az újabb androidos sznobtelefon, aminek viszont még mindig kínai bazári kinézete van :D