Dead Space 3 próbakör
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"És nem,nem konzolos találmány bármennyire is szeretné a tisztelt nagyérdemû vérpécés társulat oda terelni (Fahrenheit, mond valamit?)"
Ez kb olyan épületes baromság volt, mintha azt mondtad volna, hogy a COD széria teremtette meg az fps mûfajt. 😄
Fahrenheit...hogyne. Hosszú évekkel azt megelõzõen létezett qte.
Ez kb olyan épületes baromság volt, mintha azt mondtad volna, hogy a COD széria teremtette meg az fps mûfajt. 😄
Fahrenheit...hogyne. Hosszú évekkel azt megelõzõen létezett qte.
Én csak PC-n játszom, de engem abszolút nem zavar, az meg hogy ez lenne a legalja egy játéknak az egyenesen vicces. Ha a story nem fog meg úgy is kukázom a játékot. Ilyen apróságok miatt nem szaroznék le játékot az biztos. Aki ilyenekbõl problémát csinál annak tényleg nem sok élete lehet =)
A megfogalmazást, az író szókincsét, ill. szóhasználatát elnézve a cikket akár az óvodás unokahúgom is írhatta volna. SG-n nem csak a fórum szar, a hírezés is haldoklik.
Még ha a QTE lenne ebben a játékban a legnagyobb baj....😊
Apropó QTE sosem fogom felfogni mit visítoznak érte egyes vérpécések, némely játékban kifejezetten jó megoldás... És nem,nem konzolos találmány bármennyire is szeretné a tisztelt nagyérdemû vérpécés társulat oda terelni (Fahrenheit, mond valamit?)...😄
És nem egyáltalán nincs benne minden konzolos játékban.😊
Apropó QTE sosem fogom felfogni mit visítoznak érte egyes vérpécések, némely játékban kifejezetten jó megoldás... És nem,nem konzolos találmány bármennyire is szeretné a tisztelt nagyérdemû vérpécés társulat oda terelni (Fahrenheit, mond valamit?)...😄
És nem egyáltalán nincs benne minden konzolos játékban.😊
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Mainstream...
A QTE a legalja egy játékban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A QTE-k gyakorlatilag minden konzolos játékban benne vannak.
Megismétlõdik a Resident Evil sorozat hanyatlása ... horror helyett irány az akció és a QTE látványnövelõ (de 'játéknak' nem nevezhetõ) orgia ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Említek pár címet: CoD, Dragon Age, Dead Space, Mass Effect... Mi jut eszetekbe?...Nekem a kaptafa.
Nekem mind a 2 rész bejött,többször végig is vittem,csak az 1-nek az irányítása volt 1 kicsit gázabb,de ezt a 2-ben javították(igaz rámondhatjuk hogy Izsák csak tudó...khm mérnök,és nem katona).
I7 7700k, HyperX16GB ram (~2700 mhz :),Rx5700 8gb,120gb m2 win10(nem szeretem,de kell,nem megy minden w8.1 alatt) + 4 TB WD Red adat,Samsung 860 EVO 500GB játék.
A második rész azért lett anyagilag sikeresebb, mert az elsõ rész jó volt. Meglepetést okozott és kritikailag is sikeres lett. A hüle fejesek meg ebbõl azt a következtetést vonják le, hogy a 2. rész azért lett sikeresebb anyagilag, mert akciódúsabb volt és nem annyira horroros. Holott éppen a vélemények ezt rótták fel hátrányának az elõddel szemben. (Nekem mindkettõ nagyon tetszett, de az elsõ valóban jobb volt. Igaz ez betudható az újdonség erejének is 😉 )
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Kizárólag arról van szó hogy a váltással nagyobb tömegeket-szélesebb közönséget tudnak megfogni, ezért is fognak majd késõbb elmenni a CoD szintû agyonszkriptelt agyatlan lövölde stílus irányába-amennyiben lesz egy negyedik, vagy esetleg még több rész.
Mit nem értesz? Most is írják, korábban is, hogy bár nagyon jó volt az elsõ játék (nekem jobban tetszett, mint a 2.) mégsem hozott annyi bevételt, mint amire számítottak. " 2. részben már több volt az akció, kevesebb horror elem, sikeres lett a játék anyagilag is. Logikus következtetés, hogy ebbe az irányba mennek el. Nem mondom egyelõre, hogy sajnos, mert lehet nagyon jó lesz. De az elsõ rész sokkal nehezebb és izgalmasabb volt elsõre rögtön legnehezebb fokozaton, amikor úgy spórolt az ember, minden egyes darab lõszert. Második részben már HC-n se volt gond, bár azért izgalmas volt. Szóval így végiggondolva remélem beraknak egy jó nehéz fokozatot, nem örülnék egy COD szerû folyamatos darálásnak.
Teljesen igazad van. Legyen az ,hogy maximum ha ezt nyomod másképpen történik vagy nem tudom ,de az ,hogy akkor úszod meg? következõ az lesz ,hogy taps taps forog forog 8)
teljesen fölös. Pl Crysis 2-be is agyamra ment!
teljesen fölös. Pl Crysis 2-be is agyamra ment!
"És itt jönnek be a gombnyomogatós részek, a QTE elemek. Ilyenkor a felvillanó gombokat illetve irányokat kell a megfelelõ idõben lenyomni, hogy hõsünk megússza a helyzetet."
Ezt meg mégis mi a francért kellett belerakni a játékba? Miért? Már a Marvel Ultmate Alliance-ban is utáltam ezt az idõre gombnyomogatós szarságot....
A Dead Space egy horror játék-nem értem mért kellett errõl a vonalról letérni-ezzel tönkretették a sorozatot....szégyen...
Ezt meg mégis mi a francért kellett belerakni a játékba? Miért? Már a Marvel Ultmate Alliance-ban is utáltam ezt az idõre gombnyomogatós szarságot....
A Dead Space egy horror játék-nem értem mért kellett errõl a vonalról letérni-ezzel tönkretették a sorozatot....szégyen...