97
  • jawarider2
    #97
    Kemény, hogy ez a kis gép még mindig üzemel.
  • frensys
    #96
    Gondolkozz kicsit miért is mosolyog..mert úgy sem hinnék el az igazságot, további jó homokba dugott fejet kívánok
  • Tetsuo
    #95
    Ez a video arra bizonyitek, hogy a politikusok jo szineszek. Mosoly nelkul, komolyan beszelt a zufokrol ugy, hogy szemben a riporterno szetrohogte magat. :)
  • Molnibalage
    #94
    :)
  • bvalek
    #93
    Nem rólad van szó, de az hogy magadra vetted, felér egy beismeréssel
  • frensys
    #92
    Utálom az ilyen homokba fejüket dugó, mindennapi begyepesedett hazugságokban élő életü embereket, legyenek is csak jól el magukba, azért vagytok ilyenek, mert erről szól az egész nagyhatalmi rendszer, hogy elhallgassák az emberek elől az igazságot és éljék a mindennapi buta életüket, így kontrollt tudnak gyakorolni az emberiség felett, mert ha kiderülne ez az hogy lehetne máshogy is pl. az energia(áram) és a nevetséges benzin területén, akkor megszűnnének az iparágak, nem lenne rájuk szükség, az egész csak pénz pénz pénz...és amíg ebbe a kordába tartanak minket, addíg nem tud az ember felemelkedni!
  • frensys
    #91
    Trollkodik az anyád picsája az, dugd a homokb a fejed kisapám, azt hidd azt hogy csak te létezel és idegenek és ufok nem, jól belédtömték az iskolában a sok faszságot amit tananyagnak hívnak, ezért is vagy ilyen begyöpösödött és hitetlen! Na pá
  • bvalek
    #90
    Az elején még azt is tagadta... olvasd csak vissza alulról fölfelé a beszélgetést, ha konkrétan foglalkoztam valamelyik elborult ötletével, pl. a történelmi Izrael létének tagadásával, akkor azt a témát utána már kerüli, és kitalál valami újat helyette. Ezért adtam fel, nincs értelme egyenként kielemezni minden marhaságot amit összehordott, mert folyton hozzáfantáziál újakat. Vagy összeesküvéselméletes honlapokról szedi, tök mindegy, akkor is fantazmagória. Egyszerüen trollkodik.
  • nextman
    #89
    Ertem, eloszor azt hittem, hogy Izrael tortenelmi letezeset, mint olyat tagadod.
    Viszont csak azt mondod, hogy nincs kulso irasos emlek az izraeli kiralysag letezeserol, arrol a par evtizedrol. Szerintem ez nem meglepo, epp azert, mert csak par evtizedrol van szo, es mert nem az akkori legfejlettebb teruletek egyiken tortent. Masreszt regeszeti bizonyitekok vannak, amiket viszont sokan vitatnak. Itt mar bejatszik az is, hogy mindket oldalon nem az igazsag felderitese hajtja a vitatkozo feleket, hanem a sajat onos erdekeik. Legalabbis szerintem.
  • fszrtkvltzttni
    #88
    Mert rövid idő alatt annyi szellemi fogyatékossal hozott össze a sors, hogy megfordult a fejemben, talán mégis az én készülékemben van a hiba. Soha nem lehet tudni!
  • Irasidus
    #87
    Miért eteted ezt a trollt? Felfogni úgy sem fogja amit írsz, csak még több hivatkozással és agyatlansággal szemeteli tele a netet. Róla úgy is mindenki tudja, hogy amit ír vagy linkel az komolytalan, szemét.
  • fszrtkvltzttni
    #86
    Akkor most szigorúan titkos vagy sem? Vagy ez az ultimate összezavarás?
  • mrzool
    #85
    Te mit szívsz? Ilyen nekem is kell...

    szenvednek az EMF és mikrohullámok túlhasználása miatt

    Túlhasználás? Mitől túl? Mi a normális használat? Mi a határérték, ki határozta meg?

    az Ember egy halom, Föld körül keringőszemetet halmozott fel

    Jah, az ember az kisbetű. Egyébként ez mit zavar téged?

    még mindig atomfegyverekkel finomítja a gyilkolási technikáit

    Még mindig? Ahhoz képest jó 68 éve haltak meg emberek utoljára atomfegyver puszításától...

    az Ember kivágja az összes öreg fát és bokrot (sokmillió levéllel)

    Az összeset? Nálunk van az utcában elég sok még... De a köpésre lévő többszáz hektáros park is elég zöld.

    Jelenleg 25%-kal kevesebb oxigén van a bolygón, mint 100 évvel ezelőtt

    Ez nettó ostobaság, téged könnyebb utolérni, mint a hazug sánta kutyát! Egyes források szerint ~2-3%-kal csökkent az oxigénszint, ami azért elég messze van a 25%-tól, különösen annak fényében, hogy a földtörténet során állandóan változott az atmoszféra összetétele.

    Na sebaj, etettelek eleget, kicsi házitroll, most mehetsz büfizni aztán alvás.
  • frensys
    #84
    !!!
  • fszrtkvltzttni
    #83
    Az írásod egy aranybánya, de ez a drágakő benne:
    "Jelenleg 25%-kal kevesebb oxigén van a bolygón, mint 100 évvel ezelőtt (megnézheted a Google-ban, menj rá a National Geographic oldalára az információért)."
    Néztem, de nem találtam. Az viszont érdekelne, hogy a hiányzó 300000 milliárd tonna oxigénnel mi történt?
  • frensys
    #82
    Van közötte azt akartam írni, éredekes ez a fórum, mert minden más fórumon tudod szerkeszteni az írásod ha akarod utólag még pár percig csak itt nem
  • frensys
    #81
    Így van, olvasgasd, van köze sok érdekes dolog..
  • Papichulo
    #80
    "amit 1997-ben Főnix fölött készítettek"

    Phoenix, AZ! :)

    Forras: http://adamysalmyra.gportal.hu/gindex.php?pg=35137526
    Aranybanya! :)
  • frensys
    #79
    Először is: a média kontroll alatt áll – minden új hír bizonyos hírcsatornákból érkezik, mint pl.: AP, UPI stb., és a Titkos Szövetség kiadta a parancsot, hogy semmilyen hírt ne adjanak le az ufókról (amelyek valójában IFO-k – mivel ezek már régóta azonosítottak – azonosított repülő tárgyak – a ford.). Így a csoportunk szándékosan visszaforgatta a másfél órás (106 perces) filmet, amit 1997-ben Főnix fölött készítettek. Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni… azt sem, hogy a korrupt vezetők kiadták a parancsot, hogy a megtévesztés érdekében tölcséreket dobjanak ki ejtőernyőkkel a megszokott területeken… És a mindenkori vezetés a teljes eseményt (az ufóészlelést) kigúnyolja (ahogyan azt már megmondta, sajnálja a dolgot). Tehát egy esemény után soha ne számíts arra, hogy a médiából a teljes igazságot fogod megtudni.
    A Föld eléggé szenved az Ember által okozott szennyeződés, az ózonréteg kilyukasztása, a nagyobb tengerekben felhalmozott szemét miatt, a rovarok és a madarak szenvednek az EMF és mikrohullámok túlhasználása miatt, az Ember továbbra is gyilkolja tengerekben élő érző, magasabb életformákat (delfineket, bálnákat), az Ember egy halom, Föld körül keringőszemetet halmozott fel, az Ember még mindig atomfegyverekkel finomítja a gyilkolási technikáit, az Ember folytatja a mások fölötti zsarnokoskodással való pénzszerzést. A bolygó és a mások az Ember általi semmibe vétele egy folyamatos, irányíthatatlan állapotban mutatkozik meg – az Ember kivágja az összes öreg fát és bokrot (sokmillió levéllel), hogy parkolóhelyeket vagy 20 szintes lakásokat hozzon létre… Jelenleg 25%-kal kevesebb oxigén van a bolygón, mint 100 évvel ezelőtt (megnézheted a Google-ban, menj rá a National Geographic oldalára az információért). Ezzel az aránnyal mit gondolhatnak a befektetők, vajon mi lesz a levegővétellel, amikor erre költik a pénzüket? Megjegyzés: Mindent egybevéve, az Ember megmaradása az összes békeszerető idegennek valamiféle érdekeltsége, és ezeknek nem az az érdekük, hogy megtámadják a Földet és rárontsanak az emberekre. Komolyabb tervük van, genetikailag helyrehozni az emberi DNS-t, és átalakítani a Buta Emberből Tudatos Emberré. Alapjában véve négy alapcsoport van a Földön, amelyek versengenek a hatalomért. Az Ember egy szellemi lény, ez az oka annak, hogy a Tanács megpróbálja védelmezni és fejleszteni ezt a szellemi potenciált, és ez az oka annak, hogy a Szakadárok és a Káosz-csoport (Kr.e., A Titkos Szövetség) megpróbálják lebutított állapotban és csapdában tartani e bolygón. Ha egy szellem nem fejlődik és nem használja ki a képességeit, nem tud a magasabb birodalmakba emelkedni, ahol az alacsonyabbakat irányíthatja. A szellemeket nem lehet megölni, de be lehet csapni, csapdába lehet ejteni, és ez a szánalmas helyzet jelenleg itt a Földön. Most már tudod, hogyan kerültetek ebbe a helyzetbe
  • fszrtkvltzttni
    #78
    Never give up the fight! And don't believe in law of gravity!
  • fszrtkvltzttni
    #77
    Ez alap. Azért hagyják, mert ha eltüntetnék, akkor azzal magukat lepleznék le. De ugye nem gondolod komolyan, hogy az idegenek ennyire ostobák! Tehát pont azzal leplezik le magukat, hogy nem csinálnak semmit. De ha ez nem elég meggyőző, itt egy másik indirekt bizonyítás:
    Tegyük fel, hogy frensys-nek nincs igaza. Ha a munkahipotézisünk helyes lenne, akkor már régen elmegyógyintézetben kezelnék tévképzetei miatt, és nem írná itt a hülyeségeit. De tény, hogy itt írja a hülyeségeit, ami azt bizonyítja, hogy a munkahipotézis helytelen volt, tehát frensys-nek igaza van!
  • Papichulo
    #76
    Deal, te kis Jesse James! ;)
  • mrzool
    #75
    Csak az emberek elől szépen eltitkolják és ellehetetlenítik a témát

    Titkolnak és ellehetetlenítenek? Ahhoz képest egy 7 éves reggel jól tudod hirdetni az igét, köszönjük előre is, hogy felnyitod nekünk, átlagembereknek a szemünket!:)
  • frensys
    #74
    Neked is további fejed a homokba dugott mindennapokat, és halajd tovább a sok birkával a törvények általi életben!
  • Papichulo
    #73
    "neked minden összeesküvés elmélet mi?"

    A te kijelenteseid kozul? Igen! Ja nem, genmodositott vetomagok vannak. Nem is ertem, hogy azt hogyan talalhattad el :)

    "Csak az emberek elől szépen eltitkolják és ellehetetlenítik a témát,"

    Akkor te honnan tudsz rola? Ha annyira hatalmasak, annyira mindent uralnak ezek a szervezetek/kormanyok/osszeeskuvok/stb... akkor miert nem tudtak megakadalyozni ezeknek a hireknek az elterjedeset? De tudod mit? Ne is valaszolj! Szeretnek tovabb elni ebben a kis racionalias, pragmatikus valosagomban es nem idegbetegge valni, majd a tarsadalom szelere sodrodni ilyen hulyesegekkel es teljeseggel megalapozatlan informaciokkal oruletbe kergetve magam ;)

    En komolyan nem hittem el idaig, hogy vannak olyan hiszekeny es a valosagtol teljes mertekben elrugaszkodott emberek mint te. Szerintem ne kinozzuk egymast, szemmel lathatoan mindketten szanalommal tekintunk a masikra es sohasem fogjuk tudni meggyozni egymast...a kulonbseg csak annyi, hogy rad az egesz tarsadalom es az orvosi szakma is ugy tekint ahogy en! Persze te erre buszke vagy es a sajat elmeleteig igazolasat latod benne. En csak egy bolondot. De mondom, kellemes varakozast - ami erzesem szerint egy gumiszobaban leszadalva fog bekovetkezni reszedrol ;)
  • fszrtkvltzttni
    #72
    Furcsa, hogy azzal köszönsz el, hogy nincs mit reagálnod, mert meg se próbáltál érdemben reagálni. Abban viszont van valami ironikus, amikor az olyanok mint te a fantazmagória szót használják. De biztos igazad van, mert TE a mélyen tisztelt Egyházadnak köszönhetően, látod az egy és oszthatatlan objektív igazságot, míg énnekem csak látomásaim vannak. Lehet, hogy leírom. Hubbardnak is csak összejött, lehet még vallást alapítani. A konteó jelentésével viszont hadilábon állsz, mert semmilyen összeesküvést nem vázoltam fel. Lehet, hogy mégis neked vannak rémálmaid?
  • frensys
    #71
    neked minden összeesküvés elmélet mi? Szánalmas vagy, a chemtrails csíkok is azok? A Haarp is az? A génmódosított vetőmagok és ételek is azok?? Te ismétlem csak élsz a buta médiahazugságokban és képtelen vagy felébredni! Ezek tények, nem összeesküvés elméletek! Csak az emberek elől szépen eltitkolják és ellehetetlenítik a témát, hogy folytatódhasson a média butítása a mindennapokban!
  • fszrtkvltzttni
    #70
    Itt egy másik bizonyíték, ezt is nézd meg feltétlenül!

    De ha már itt tartunk, ezt is. (Már linkeltem, de nem lehet elégszer.)
  • bvalek
    #69
    Ezek szerint csinálhatsz bármit, elég a halálod előtt meggyónnod, de az se árt, ha isten fia feszül melletted. Ez kb. mindent elmond az általad imádott vallásodról.

    A te fantazmagóriád csakis rólad mond el valamit...

    A többire már nincs is mit reagálni, menthetetlen konteóhívö vagy... ezennel befejeztem...
  • fszrtkvltzttni
    #68
    Képzeld el, hogy az emberek nagy része nem hisz a "darwinocska elmélet"-ben, mégse lázad. Nagyon sok embernek "tágult ki" a tudata, mégis ugyanúgy robotol. Meg se lehet különböztetni a "darwinocska hívőktől". Egyszóval: EPICFAIL!
  • fszrtkvltzttni
    #67
    Amit izraeli királyságnak neveznek, az még a római birodalom megjelenése előtt volt. Még az előtt, mielőtt megépítették volna azt a templomot aminek a falmaradványa a sirató fal. Ez Dávid és Salamon király ideje volt. Se ez előtt, se ez után nem volt egységes országa a zsidóknak, egészen a jelen korig. Ennek a területe nagyjából megegyezhetett a mai Izrael területével + Ciszjordánia és Szíria valamekkora része. Pontos adat nincs, mert írásos feljegyzés csak annyi van amennyi a szent szövegekben szerepel. Pontos dátum sincs, csak annyi, hogy valamikor ie. 1000 körül-től néhány tíz évig tartott. Ezt az időpontot onnan lehet tudni, hogy az ez előtt és ez után történekről már van más írásos dokumentum, ami alapján egészen jól be lehet határolni ezt az időszakot.
  • Papichulo
    #66
    Whoa! Erre mast nem tudok mondani... whoa! Szemmel lathatoan te vagy az a felnotas, aki bevesz minden szanalmas osszeeskuves-elmeletet es aki kizarolag alufolia sisakban hajlando aludni, hogy a verszomjas CIA/NWO/UFO/stb... nehogy szexualis kiserleteket vegezzen a kis testen :)

    Meg mindig remenykedem azert benne, hogy csak trollkodsz... bar akkor meg en voltam a hulye, hogy teged etettelek. Ha nem ez a helyzet, akkor viszont kellemes varakozast es folyamatos rettegest!
  • fszrtkvltzttni
    #65
    Majd elfeledkeztem a latorról, de még jó hogy szóba hoztad. Ezek szerint csinálhatsz bármit, elég a halálod előtt meggyónnod, de az se árt, ha isten fia feszül melletted. Ez kb. mindent elmond az általad imádott vallásodról. (Egyébként ez nem vágykeresztség, csak megjegyzem.)

    Bináris gondolkodású hülye vagy, ha azt hiszed létezik univerzális jóság. Ugyanis az, hogy mit hiszel jónak, elsősorban az általad elérhető információktól függ. Csak a vallási fanatikusok hiszik az ellenkezőjét azt, hogy a jó és a rossz élesen elhatárolható. Aki ezt nem érti, az nem értem mit szerencsétlenkedik relativitáselmélettel.

    Annak is oka volt, hogy az egyiptomiak nem jegyeztek föl dolgokat. De az nem ok, hogy "csak" néhány tíz évig virágzott egy szomszédos ország. Főleg úgy, hogy kereskedtek is velük. Az áruforgalmat pedig alaposan följegyezték. Azt pedig, hogy virágzott, azt nem én képzelem bele.

    "Egy egyháznak nincsenek felekezetei (ez sokat elmond a tájékozottságodról)" Ez a te tájékozatlanságodról mond el mindent. Értem én, hogy hülye vagy, de miért érzed azt, hogy reklámoznod kell?
  • pasi29uk
    #64
    Szóval ott tartottunk, hogy: Tízedik évét kezdi a Marson az Opportunity űrszonda
    Isten éltesse soká! Még 10X ennyit!
  • frensys
    #63
    Tudod azt mondták anno a föld lapos és hülyének nézték aki azt mondta nem,aztán jéééé.....és még több száz kutatás és tudomány dől meg naponta amik kiszivárognak,einstein elméletét is megdöntötték már,csak nem merik bevallani a média előtt,és az ember se úgy alakult ki ahogy teletomték a fejed az iskolában,ezer sebből vérzik..!Tájékozódj mielött valakit leugatsz!
  • frensys
    #62
    Igen komolyan,azért mert ti a homokba dugjátok a fejeteket és csak élitek a mindennapi buta életeteket,eközben történnek adolgok a földön amiről fogalmatok sincs!Kikéne nyitni a szemeteket és nem a média butításának és hazugságának bedölni!Az ufo-k és idegenek létezése tény,az amerikai és orosz kormány kapcsolatba áll velük már az 50-es évektől.Szerinted anno törzseink kihez imátkoztak kiket neveztek istennek? AZ idegeneket a földönívülieket akik látogattak minket! Számtalan barlangrajz,számtalan írás és kép és piramis rajz maradt fenn erről amin ábrázolnak idegen lényeket és idegen objektumokat...ébredj már fel és ne azt baszogasd aki végre kinyitja a szemed,vagy aludj tovább csipkerózsika álmába,meg is érdemled azt az életet amit élsz.
  • Papichulo
    #61
    Te mindezt komolyan gondolod? Fizet neked valaki ezert, hogy hulyet csinalj magadbol?

    Mondd, hogy csak trollkodni akarsz es akkor legalabb megnyugszom!
  • frensys
    #60
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • frensys
    #59
    http://www.youtube.com/watch?v=6OZ9WLq17D8
  • frensys
    #58
    2!