119
  • pedobear
    #119
  • RelakS
    #118
    Iron Sky megvan?

    Megjelennek az űr Zeppelinek, meg egyebek, rajtuk szép nagy horogkereszttel. Szerencsétlen indiai küldöttön meglátták a horogkeresztes gyűrűt, mindjárt gyanúsítgatták :)
  • wormwood777
    #117
    A félelemkeltő szimbólumokról meg csak annyit, hogy ember nem volt még aki megijedt egy zászlótól vagy kitűzőtől akármi van rajta max. megbotránkozik. Mellesleg aki így érez 99% hogy nincs is tisztában annak jelentésével. Minél tájékozatlanabb valaki annál egyszerűbb valamit nem megérteni és inkább elítélni.
  • wormwood777
    #116
    Ilyenkor kellene valami Anonymus csoportnak megbénítania ennek a szervezetnek az oldalát vagy valami. Nem tudom mit írtak ilyen név alatt, hogy zsidóztak, nem is érdekel, vagy igazuk volt valamiben vagy csak megsértettek csomó embert valami miatt alaptalanul, de aki ilyen formában szembe akar menni az internet szabadságával és cenzúrázni sőt büntetni akarja a felhasználókat a vélemény nyilvánításuk miatt (akár magvas gondolatok akár bődületes hülyeségek azok) annak meg kell mutatni, hogy épp műanyag evőeszközzel készül fát vágni, mert nincs az az Isten, hogy hagyjuk a dolgokat ebben az irányban elindulni. Az internet az utolsó (vagy éppen az első?) olyan felület ami abszolút szabad és cenzúramentes tud lenni, mindenki azt találhat rajta amit keres és azt tehet fel amit akar. Ennek a csoportosulásnak meg csak annyit üzennék, ha tehetném, hogy amit nem akarsz elolvasni, arra senki nem fog kényszeríteni, hogy olvasd el. Ha idegesít egy kommentelő véleménye, attól hogy feljelented, mindenfelé panaszkodsz attól lehet, hogy nem fogod ott látni a fórumon de attól még ott él az az ember és a véleménye csak még rosszabb lett rólad, amiatt ahogy felléptél. Ha pedig ez precedens lesz a jövőben és egyre több ember egyre több mindent nem mondhat ki online sem, akkor nem lesz nagyobb rend csak egyre több egyre idegesebb ember.
  • Vaszilij Artyom
    #115
    Ez valahogy így van
  • usersg
    #114
    Itt azért látni kell, hogy az ún. antiszemitizmust, éppen a zsidók szülik. Ha egy nép így viselkedik, akkor nem kell azon csodálkozni, hogy sokaknak szúrja majd a szemét. És nem, ez nem valami zsigeri gyűlölet ami velünk születik, hanem logikus következménye mindannak, ami történik.
    Az hogy mindig, mindenhol kivételeznek velünk, hogy mindig mindenhol valami áldozati szerepben tetszelegnek, önmagukat felsőbbrendűnek tartva elképesztő kettős mércét alkalmaznak szerte a világon, és hogy olyasmit követelnek meg mindenkitől amit ők maguk soha nem tartottak be, az nincs rendben. Most is mi van? Aki a zsidókra mond valamit, annak az adatait kizsarolják a twitterből. Az nem baj ha törökökre, németekre, angolokra, vagy magyarokra alkalmaznak egy nem túl hízelgő kifejezést, akkor sem baj ha zsidó teszi ezt (szokták is elég gyakran), de ha őket, az már probléma... Kérdezem én miért???? Ezzel ráadásul nem is oldanak meg semmit, mert ettől csak még jobban megutálja őket mindenki.
    Az sincs rendben, hogy előveszik az antiszemita kártyát, ha valaki izraelt bírálja, ezzel elodázva a válaszadás kötelességét minden fontos kérdésben.
    Az igazi rasszista nép éppen maga a zsidóság, aki mindenkit gyűlöl saját magán kívül. Ennek eredménye az is, amit ma művelnek a világban. Nem kell hát csodálkozni azon, ami történik.
  • willcox
    #113
    Nem kell. Miért kéne? Még a parlamentben és az állami ünnepek rendezvényein is felvonultatják az összes történelmi zászlót. Az egy dolog, hogy vannak egyesek, akik hat ágú kék csillagosat szeretnének látni. De hát azok jobban tennék, ha oda utaznának _végleg_, ahol ezt a zászlót aggatják ki. Oda, ahova a pondró dánielpéter is tervezi. Mehetnének velük azok is, akik ronwerbertől kérnek tanácsot. Összenő, ami összetartozik.
  • Sippie
    #112
    eléggé gáz is, hogy néhány rettegő miatt szégyellni kell a történelmi zászlónkat.
  • sparrow35
    #111
    Egy komment mindenek felett.
  • taaz
    #110
    LOL. Zsaroljuk a szolgáltatot . Ez jön le az egészből nekem. Amúgy meg mi van ha kiszolgáltatja az adataikat ezeknek az Emberkéknek????..... főleg ha okosan csinálták akkor úgymond nem létező személyek. Akkor mi van???? Lesznek majd máshol más néven . Fel vannak háborodva. Az teljesen jogos dolog, de egy kusba tartott réteg is fel van háborodva h miket csinál a drága szeretett állama a közel-keleten meg a világban. De lehet h a bejegyzésem lehet nem is ehhez szol hanem máshoz. :D
  • willcox
    #109
    Így van, aki nem hiszi, olvassa el a talmudot, amit egyébként tanítanak a rabbiképzőben. A talmud tiszta fajelmélet, mégpedig a legrosszabb, amit valaha kitaláltak. Ehhez képest a náci fajelmélet (ezt a finnektől lopták) kismiska.
  • willcox
    #108
    Hindu jelkép. Ha jártál olyan helyen, ahol a hindu vallás a domináns, ott lépten-nyomon láthatod. Amikor arra jártam, a szálloda neve után egy hatalmas horogkereszt volt. De az összes templomuk (nem olyanok, mint a keresztény templomok) is tele van vele.
    A náci horogkereszt és a hindu jelkép között annyi a különbség, hogy a horogkereszt a csúcsán áll, a jelkép pedig a lapján (45 fokkal el van forgatva).
    A nácik sok régi jelképet használtak, ilyen például a római birodalmi sas is.
  • fszrtkvltzttni
    #107
    Ahogy itthon az árpádsávos lobogó is jóval régebbi jelkép. Az mégis félelmet kellt.
  • Vaszilij Artyom
    #106
    Horogkereszt hogy jön ide?
    Több tízezer éves jelkép keletek... Szarásig van az összes épület velük, meg minden 3. tetovéláson is az van, mivel a forgó napot ábrázolja.
  • Sippie
    #105
    a finn swastikának semmi köze a német horogkereszthez. Már 1918-ban használták a finnek a légierőnél, szóval érdekes lenne ha félelmet keltene.
  • sanyicks
    #104
    tévedés, a zsidónál rasszistább nép nem nagyon, sok normálisnak nevezett zsidó családban szép nagy balhé lehet ha mondjuk a gyerek gójjal jön össze.
  • Vaszilij Artyom
    #103
    HisF8

    Te még sötétebb vagy mint a segglyukam baszdmeg...
    Tipikus hülyegyerek aki meg akarja mondani a frankót, ami alapból egy faszság. A zsidók pont annyira kirekesztők mint akárki más, csak annyi a különbség, hogy izrael 2013-ban egy konkrét országot tart körbe falazva és folyamatosan támadja, ja a segélyhajókról már ne is beszéljünk kedves dísz zsidó.
  • ManoNegra
    #102
    Azért ott talán még (?) nem tartunk. De érdekes amit felhoztál, a benes-dekrétum, kollektíven ítéli el a magyarokat és németeket, de ez nem probléma, hisz bűnösök vagyunk kollektívan... Ez ellen nem emel kifogást az EU de még HisF8 "kollega" sem. Ugyanúgy kollektívan ítél el, és ostoroz bennünket a saját mindenkori kormányunk, és különböző hazai és nemzetközi érdekkörök, ami megint csak teljesen rendben van gondolom. Hiszen minden egyes magyar ott volt és maga engedte rá a gázcsapot a *****k-ra. Kutatni a történelemnek ezt a bizonyos pontját természetesen akárkinek nem szabad, mert relativizálásért bizony börtönbe lehet kerülni!

    Gondolom ez gyűlölet, és nézzek szembe vele!
  • fszrtkvltzttni
    #101
    Miért, hogy utána börtönbe lehessen küldeni?
  • fszrtkvltzttni
    #100
    Szépen összemossa a kritizálást, a nem kedvelést, az előítéletet és a gyűlöletet, illetve ezek tárgyát.
    Nem kedvelem a zsidókat, gyűlölni viszont csak egyes embereket gyűlölök. Miért nem lehet ezt megérteni? Miért kell belém magyarázni, hogy én akkor gyűlölök minden zsidót? Mert HisF8 ezt teszi. A cigányokkal ugyan ez a helyzet. Azért nem gyűlölöm a cigányságot, mert képes vagyok rá, hogy felfogjam, hogy ezek nem alkotnak egységes csoportot, ezért a kollektív elítélésük nem helyes. Az a baj, hogy a belterjes "arisztokrata" csökevényes agyának ez már túl összetett gondolat, ezért rasszista fasz vagyok. Persze a Benes dekrétumok azok EU konfortak.
  • fszrtkvltzttni
    #99
    Mért lennék rasszista attól, mert kritikát fogalmazok meg, vagy mert összehasonlítok dolgokat? Ha így van, akkor te vagy itt a legnagyobb rasszista, aki saját népét gyűlöli. Ostoba vagy, arrogáns, tudatlan, és még büszke is. Díszpéldánya az ostoba értelmiséginek. Gondolom ha bólogatsz az antiszemitázásra, akkor jobb pozícióba kerülsz az életben.
  • caius marius
    #98
    Onnantól kezdve hülyeség, hogy általánosít és úgy tálalja az antiszemitizmust, mint egyfajta hungarikumot. Az "éltem ám Belgiumban" című hsz-e, pedig nem hagy kétséget tájékozatlanságáról.
    Egy jól felépített hazugság, akár éveket is átível. Továbbmegyek! Ha ez egyfajta önigazolás, akkor egy egész életet.
  • ManoNegra
    #97
    Azt aztán tudod-e, hogy nemcsak az az antiszemita aki a zsidókat utálja? Mert drága HisF8 az arabokat se tartja sokra. Akik mellesleg előbb szemiták, mint az európai askenácik...
  • ManoNegra
    #96
    Ja. Itt még mentették a szegény zsidókat, máshol meg a dédpapi SS tiszt vót...
  • caius marius
    #95
    Mint pl. ez: #62.
    Vagy ezek:#45, #47.
  • ManoNegra
    #94
    Ha annyira szeretnéd. Egyébként elgondolkodtam ezen, én nem a zsidókat utálom, hanem a saját fajtámat részesítem előnyben. Igaz, ez bizonyára elég hogy rasszistának minősítsenek egyesek, de had ne érdekeljen. Aki meg magyarozik, mivel jobb mint a zsidózók? Mint az állítólag arisztokrata HisF8, aki annyira gyűlöli a magyarokat, hogy már-már kátrányt büfög föl?
  • Vol Jin
    #93
    Gondolod, hogy azért hazudott volna valamit privátban, hogy hosszú hónapokkal később legyen megalapozott egy olyan helyzetben, amiről nem is tudta, hogy lesz?

    Amúgy meg nem beszél hülyeségeket, csak ez más népekre is igaz. Mindegyik előítéletes valamilyen másik népcsoporttal szemben.
  • caius marius
    #92
    Mondani ilyet bármikor lehet...
    De attól független is hülyeséget beszél.
  • Vol Jin
    #91
    Tényleg miért szégyelled?
    Mond ki, hogy utálod a zsidókat.
  • Vol Jin
    #90
    Tényleg az. Privátban váltottam néhány üzenetet vele régebben és akkor is ezt mondta.
  • willcox
    #89
    "Én egy nem buta magyar főnemesi leszármazott vagyok (tehát azon kevesek egyike, aki genetikailag is rendelkezik magyarsággal, és nem csak egy germán-szláv keverék, mint a 80%, bár igaz, hogy van sok német felmenőm is, sajnos zsidó nincs)." - a megnyilvánulásaid alapján inkább vagy egy taknyosorrú tetűhintás, mint magyar főnemesi leszármazott. Mellesleg az sem titok, hogy sok gazdag zsidó vásárolt magának nemesi rangot. De te még nemes sem vagy. Egy magyar nemes soha nem használna olyan becsmérlő szavakat a nemzete ellen, mint te. De az is lehet, hogy csak egy többnek látszani akaró kis hazug vagy, aki az ismeretek hiányától szenved.
  • ManoNegra
    #88
    Mert nem vagyok fajgyűlölő? Mert a színfalak mögé próbálok nézni, és inkább csak azt (a gyűlölet nem is jó szó, mert az csak engem mardos , nem azt akire irányul) vetem meg, aki ezt szítja, majd a hasznát is learatja?
  • Vol Jin
    #87
    Egyébként tényleg miért csináltok úgy zsidózás közben, mintha nem lennétek fajgyűlölők?

    Én őszinte leszek. Én csak a cigányokat rühellem. Egyébként tök multi-kulti vagyok. Ti miért nem tudjátok felvállalni?
  • Vol Jin
    #86
    Ebben igazad van. Gyakorlatilag az összes ismerősöm nyíltan vagy burkoltan utálja a zsidókat. Kivéve a zsidók. Persze a legtöbb óvatosan zsidóellenes. Tudja, hogy ez nem szép dolog, ezért nem veri nagydobra, hogy nem szereti a zsidókat. De ha belegondolsz, ez mindenhol így van a többi nemzetre nézve.

    Mondjuk a lengyeleket komáljuk, de ezen kívül? Mondjuk a németekkel jól kijövünk. Na de a francia az nem fürdik és csigát zabál, a digók kiabálnak, mint a cigányok, meg ugyanolyan lopósak, a román az szőröstalpú, a ruszki az bunkó, az amcsi meg tahó, az angol idióta, a spanyolok cigányok, stb.

    Szerinted máshol nem élnek hasonló az előítéletek? Persze ezeket mindig udvariasan eldugdossa az ember, mert tudja, hogy nem helyes.
  • Vol Jin
    #85
    Nem, tényleg tényleg arisztokrata családból való.

    Amúgy a zsidózás tényleg megaszánalom. Az ortodox zsidókat lenézem, mert fajgyűlölők, de az átlagzsidó az mintapolgár.
  • Vol Jin
    #84
    Szerinted miért nem úgy nézünk ki, mint egy azerbajdzsáni? Mert a honfoglaló magyar kisebbség elkeveredett a többségi szláv és germán népekkel.
  • Vol Jin
    #83
    Nagyon sötétnek kell lenni, hogy ne vegye észre az ember.
    Én itt könnyesre sírom magam.
  • Vol Jin
    #82
    Ha a MÁV-ot perelik, akkor annak az lesz a vége, hogy nem váltottak menetjegyet, és nekik kell fizetni pótdíjat. :-)
  • Vol Jin
    #81
    "Rohadjak meg ha értem. Leirhatom, hogy germánok, leírhatom, hogy ruszkik. Nincs gond ha japózok, nincs gond ha ferdeszeműzök. De azt, hogy zsidó meg azt, hogy cigány nem irhatom le. Mondja meg már nekem valaki, hogy miben különb ez a két nép a többitől?"

    Leírhatod nyugodtan, hogy zsidó meg azt is, hogy cigány.

    Akkor megy a vernyákolás, ha azt írod, hogy dögöljön meg az összes rohadt zsidó, meg büdös cigány.
  • Vol Jin
    #80
    Hát téged felültettek a szekérre. Ez a gyerek annyira zsidó, mint aki már óvodás korában hittlerbajuszkát rajzolt a nyuszinak a kifestőkönyvbe. :-)

    Nem igaz, hogy nem vágjátok a paródiát. :-D