Kié lesz a THQ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez nekem nem kikapcsolódás, inkább idegesítõ volt...
De persze ha neked ez kellett, hát akkor nincs mit tenni.
De persze ha neked ez kellett, hát akkor nincs mit tenni.
Való igaz, de nem a magyar piacon fog múlni. Egyébként meg, de csak karácsonyi Steam-akcióban.
Ez érdekes mert nem olyan rég még arról lehetett olvasni, hogy a Saints Row: The Third akkora eladást produkált hogy akár meg is menekülhet a cég. Minden esetre engem nem érint úgy igazán a dolog, az említett játékon kívül mással nem játszottam.
Meg is vetted?
Senkinek nem kell az a játék, amivel sokan játszanak, de kevesen veszik meg.
Senkinek nem kell az a játék, amivel sokan játszanak, de kevesen veszik meg.
Nekem például kell. Jó kikapcsolódás. Az igaz, hogy többször nem akarnám végigjátszani. Viszont a sztori nagyon érdekel.
Igazából semmi sincs a Darksiders-ben ami egy kicsit is megmozgatná az embert. AZ elsõ rész nem volt olyan rossz, de egyszer végigviszed aztán kutyának se kell már.
A második rész meg már borzalmas volt. Én 5 percig bírtam játszani de ez a folymatos hack 'n slash megállás nélkül, kinek kell ez?
A második rész meg már borzalmas volt. Én 5 percig bírtam játszani de ez a folymatos hack 'n slash megállás nélkül, kinek kell ez?
Csak ne az Uborka vegye meg a Vigil-t mert akkor a következõ rész címe már "Assassins Darksiders Creed 3" lesz. Igazából nagyon csalódott vagyok, hogy csõdbe ment a THQ. Én úgy érzem igazi klasszikus játékokat tettek le az asztalra.
Na vazz, pont a Darksiders nem kell senkinek? Szomorú leszek, ha nem lesz folytatás.
Hát igen, tegnap már az eredmény is megvolt.
Studios:
Sega bought Company of Heroes developer Relic for $26.6 million. Zenimax (Bethesda) bid $26.3 million.
Koch Media bought Saints Row developer Volition for $23 million. Ubisoft bid $5.4 million.
Ubisoft bought new studio THQ Montreal for $2.5 million. No other bids.
Darksiders developer Vigil did not find a buyer at this time.
Properties
Crysis developer Crytek purchased Homefront for $500,000. No other bids.
Koch Media purchased Metro property for $5.8 million. Ubisoft bid $5.175 million.
Ubisoft bought South Park rights for $3.2 million. No other bids.
Publisher Take 2 purchased new Evolve property for $11 million. Developer Turtle Rock Studios bid $250,000.
Read more at http://venturebeat.com/2013/01/23/thq-auction/#IGoDPmXJeLXEwCY3.99
Studios:
Sega bought Company of Heroes developer Relic for $26.6 million. Zenimax (Bethesda) bid $26.3 million.
Koch Media bought Saints Row developer Volition for $23 million. Ubisoft bid $5.4 million.
Ubisoft bought new studio THQ Montreal for $2.5 million. No other bids.
Darksiders developer Vigil did not find a buyer at this time.
Properties
Crysis developer Crytek purchased Homefront for $500,000. No other bids.
Koch Media purchased Metro property for $5.8 million. Ubisoft bid $5.175 million.
Ubisoft bought South Park rights for $3.2 million. No other bids.
Publisher Take 2 purchased new Evolve property for $11 million. Developer Turtle Rock Studios bid $250,000.
Read more at http://venturebeat.com/2013/01/23/thq-auction/#IGoDPmXJeLXEwCY3.99
TQ-et keszito csapat mar egy ideje hegeszti ezt a jatekot. Kickstarter project.
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
A Titan Questbõl hatalmas D3 konkurenciát tudnának faragni, de valamiért azt nem erõltetik... Csak komolyabb marketing kellett volna, meg egy random map generátor, és máris sikeresebb lehetett volna.