678
PC-re is jön a Resident Evil: Revelations!

• Fpocok
    Szerintem meg nem. Igenis örülni kell, hogy kukába vágják a 4-5-6-orc részeket...
  • DarkSector
    Erről van szó, sok a duma...ugyanezt hallottuk mikor a RE6 meg DMC fejlesztéseket mások kezébe adták.
  • Shep
    Nem reboot kell hanem feljavított 2. rész :)
  • tutituti
    legyen jó,legyen jó,legyen jó!

az a baj annyiszor hallottunk ilyet és ...

De bízom benne!
  • DarkSector
    Ettől félek a Capcom féle Reboot szótól...
  • wedge31
    Wesker is back...
  • Rayden02
    Csak a klasszikus fejtörők legyenek megint!
  • Fpocok
    REMÉLEM IGAZ LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Rayden02
    Rebootolják a Resident Evil-sorozatot?
  • mester1987
    Sajnos az életszínvonaluk tükrözni azt; miért nem látni a napot a szmogtól. Ha ez fejlettebb életszínvonal akkor...
  • IMYke2.0.0.0
    A cikk - gémsztáros szint - idióta: "Enyhe túlárazást érzek az Erőben..."

Csak Japánban lesz kapható. A Japán gazdaság cirka 10x jobban teljesít, mint a miénk. A Japán életszínvonal kábé 20x magasabb, mint a miénk...
  • DarkSector
    Hát elvileg az ORC-ben is vannak, csak valahogy nem olyanok...úgy mint a L4D. ilyen szaladgáló valamik.
  • wedge31
    6-ba vannak vagy nem?
  • DarkSector
    Hát a 4. rész óta nincsenek, már hozzászoktam. :D
    Jobb mint a géppisztolyos katonák. :D
  • wedge31
    Jah, a sima zombik már nem elég félelmetesek ugy tünik.
  • Fpocok
    Azzal nincs gond. Nekem az tűnt fel, hogy nincsenek is rendes zombik? Ezeket a monsztákat nem tudom hova tenni...
  • DarkSector
    Uh ettől csúnyábbra számítottam. :D
  • Fpocok
  • Shep
    Hát lehet a csaj élő és minden vágyadat teljesíti, sőt mellé még tökéletesen süt, főz, mos, takarít, értelmesen elbeszélget veled, vagy adamantiumból van az óra :D
  • grebber
    LOL 97000FT ezek mire gondolnak!
  • Fpocok
    Külsőre szépen néz ki. Kíváncsi lennék a minőségére.
  • Rayden02
    Japán gyűjtői kiadás:

Forrás:gémsztár
  • DarkSector
    Bár ezt nem fogják kiküszöbölni, mert ez nem egy bug. :)
  • mester1987
    Ha olyan lesz az zsír lesz még ha nem is lehet benne futás közben lőni, bár ezt már biztos kiküszöbölik.
  • DarkSector
    Arra tippelek mint a resident 5-nél irányításban, már csak azért is mert ez a RE5 kapcsán készült.
  • DarkSector
    Ja egyezünk ki holtversenyben, de holtversenyen bellül a 2 a jobb. :P
  • mester1987
    Fasza!!!
  • Fpocok
    Nem.
    Habár a 2. rész váltotta meg a világom, a technológia csúcsot a CV érte el.
  • Fpocok
    Akkor holtverseny.
  • jarlaxxe
    Én ugy tudom, hogy fps nézetben is lehet tolni azt meg nem lehet elrontani. Elvileg...
  • wedge31
    Rendben lesz a dolog ugy néz ki legalábbis a graf meg a játékmenetet tekintve. Az irányitás meg majd kiderül.
  • DarkSector
    Hát nem RE5 de jah korrekt, nem olyan kicsi febontású. :)
  • wedge31
    Brutálisan jól néz ki ahhoz képest miböl portolják.
  • DarkSector
    Képek a portból.
  • mester1987
    Resident Evil 4 volt az etalon nálam :D
    Emlékszem, hogy törött kézzel és billentyűzeten toltam végig...visszagondolva nem volt egyszerű :D
  • DarkSector
    A 2. rész első nekifutásra a 4 történettel kb 20-30 óra volt simán ha éppen nem bénáztál sokat e feladatokkal.
    Gyorsan kitanulva a játékot, nekem 50+ végigjátszás után asszem az A történetet sikerült megcsinálni 1:28:xx alatt, de akkor aztán mentés nélkül és semmit nem csináltam csak elfutottam minden ellenség mellett átvezetőket elnyomtam.
  • DarkSector
    A 2.rész a csúcs de mindegy. :D
  • tutituti
    jaja, emu nem játszik :))
  • Shep
    Jó most emulátor nem számít :)
  • Fpocok
    Hát én végigtoltam PCn... semmi gond nem volt vele :D