678
PC-re is jön a Resident Evil: Revelations!

  • Hoz_Hun
    #678
    Gondoltam updatelek egyet a topikon. :)

    Mostanra 150 órát öltem bele a Raid módba. 134/144 fegyver kiegészítőm van meg. A Ghost Ship farm már rutin, 50 szinten Ghost Normannal. Néha besokallok, de még nem untam meg. Hozzálinkeltem a RE.net-hez magamat, úgy hogy már ott is fenn vagyok.
    Ha valakinek tipp kell, vagy valamiféle segítség, szóljon. Mivel én Xbox360-on vagyok így ténylegesen csak azoknak tudok segíteni, akik szintén azon vannak, de információt, tippel tudok segíteni.
  • Hoz_Hun
    #677
    Tegnap végre meglett Hunk. Kicsit lomha karakternek tűnik, talán azért mert Jessicához vagyok hozzászokva. Viszont a kitérése extra jó. Szinte magától kitér minden elől. Mostmár csak Parker FBC ruhája hiányzik (10.000 ellenfél kinyírása) és "ninja" Keith (level 50).
  • Hoz_Hun
    #676
    Na, tegnap elértem a lvl47-et. Megvan a Ghost Ship is meg az összes Abyss pálya. Még hiányzik 7 darab "S" az Abyss pályák közül és akkor megvan Hunk. Most, hogy ilyen közel kerültem hozzá, már elkezdek kepeszteni érte. :)
  • redcapsinger
    #675
    Nem, PC-én, jaja, nem lenne rossz... :( Ahogy mondtam, a steam-en csak 1 'barátom' van, innen a fórumról, vele toltam egy csomót, de mostanában nem igazán érünk rá egyszerre, főleg, hogy 7közben csak meló után érek rá esténként, úgy meg nem az igazi arra a pár órácskára :) Bár most jön egy hét szabi, mondjuk abból 2 nap fesztiválozás :D

    Egyébként megvettem tegnap az előrendelői DLC-ket, azt hiszem, Signature Weapon Pack a neve, tartalmazza Jill Samurai Edge-ét, Parker, meg Jessica pisztolyát + mindegyikhez speckó skilleket fegyverenként. Jillnél például ilyen firepower növelő dolog van, de mivel ezek a cuccok level 1-esek, igazán csak kampányban jó vele menni. (Merthogy a kampányhoz/raid módhoz is használhatóak.) Bár a skillek a raid módban is átrakhatók másik fegyóra...
  • Hoz_Hun
    #674
    Véletlenül nem Xbox360-on játszol mi?
    Jó lenne együtt tolni.
  • Hoz_Hun
    #673
    Tegnap én is elértem a lvl. 42. Pedig nem akartam farmolni. Kifogtam egy Japán játékost, aki Trinity-re farmolta az Abyss Stage 1-t, én meg ki akartam próbálni egy új módszert (PC pisztoly full brust-tal, Jill vagy O’Brian). Kiderült a Japán srác is ezt használta és valami kegyetlen hatékony (csak neki volt Gluttony-ja, így neki nem fogyott el a lőszer belőle soha). Mondjuk hamar nyilvánvaló lett számomra, hogy ő egy profi játékos. Mindketten levittük a szintet 32-re és alig 4 perc alatt lesimáztuk az egész szintet Trinity-re. Masszívan mindig 3300xp és 75000!!! BP. Ez túl jó volt ahhoz, hogy kihagyjam, így kb egy órát toltuk. Ráadásul Abyss Trinity MINDIG ad ritka kiegészítőt jutalomként. Kaptam vagy 3 Bottomless Pouch (gránát újratermelődik), lett Charge Fire 2-m is (bepakoltam rögtön a magnumba).
    Gluttony-t nagyon jó lenne megszerezni...
  • Hoz_Hun
    #672
    Nálam a piszoly az alap. Csak egy két specifikus pályán cserélem le valami másra. Nekem fel van túrbózva, vagy 2000-t sebzek vele. Sok töltény olcsó lőszer. Stopping power, dazze. Én nagyon csípem a pisztolyt.
  • redcapsinger
    #671
    Fangs 1. szintű nekem is megvan, de még nem igazán használtam. Főleg a damage, fire rate, daze, bind, critical, autoshot, több tár, meg ami hunterek ellen van, skilleket használom. Fegyverek: Magnum, géppityú, mesterlövészpuska/shoti. Handgunt érdemes valamire használni? Raid mode-ben sose használtam, pedig egy csomó karakternél erre van bónusz... Túl gyengének tartom...
  • Hoz_Hun
    #670
    De ha az érdekelt mi mit csinál, akkor asszem ezeket.
    Cornucopia - 30 másodpercenként lőszert termel. Szintjétől függ, hogy mennyit és, hogy mibe tehető.
    Bottomless Pouch - 270 másodpercenként gránátot termel. Szintjétől függ, hogy milyet és hogy mibe tehető.
    Gluttony - amit az előző posztban írtam. Annyi külömbséggel, hogy van szintje, de az csak azt határozza meg melyik fegyverbe tehető.
    Fangs - lövésenként HP-t lop és tölt. 3 szintje van, (1,5-2,5-3,5%) tölt lövésenként.
    Ezek a legdurvább dolgok. Abyss triniti bonus és Ghost Ship-ről szerezhetők be leginkább. Nekem ezek közül csak a Fangs 1-ből van kettő darabom.
  • Hoz_Hun
    #669
    Hát nem tudom mi belőlük a legmagasabb. Azt sem hogy lehet rájuk szert tenni. Azt tudom, hogy van amelyik feltűnik a Store-ban ritkán, de van, ami ilyen Abyss trinity bonus-ért jár, vagy Ghost Ship end reward. A legnagyobb, amről hallottam, Cornucopia 4, Bottomless Pouch 6, Gluttony (ebből asszem nincs szint, ez azt csinálja, hogy bármelyik fegyveredhez használhatod az ÖSSZES lőszert, amid van, tehát, ha pl elfogy a pisztolyodból az ammo, akkor elkezdi (a pisztolyod) használni a gépfegyvered lőszerét), Fangs 3.
  • redcapsinger
    #668
    Azok a high end cuccok milyenek is? A legmagasabb szintűek?
  • Hoz_Hun
    #667
    Azt én is néztem és tegnap megpróbáltam egyet megvenni (végül mégse). Tényleg csak egy fegyverre ad ráadásul nem túl sok bónuszt. Én nem költök rá.
  • redcapsinger
    #666
    Hát erős a Melee-je, de a fegyverkezelése az elég gyenge...
    Amúgy a Store-ban vannak nekem ilyen nagyon drága fejlesztéseim, hogy Firepower nagyobb, stb... Olyan 200.000 BP körül vannak. Viszont a társam megvette, és szerinte csak 1 (!) fegyverre lehet ezt fölrakni, magyarán nem lehet másikra rárakni... Szóval csak a végén érdemes megvenni, amikor már a legmagasabb szintű fegyóim vannak?
  • Hoz_Hun
    #665
    Tegnap én is megvettem a Rachel Ooze-t. A Ghost Ship-nek vele fogok nekimenni. Először is regnerálódik, másrészt, nagyon erős a "késelése", ami itt hatalmas előny.
    Ja, ha esett már fangs (bizos, mert nekem is van kettő), azt tedd be, mert az is regenerál lövésenként. Ha neked van már Cornucopia és Bottomless Pouch (nekem nincs, ez valami high end cucc) azt is. Persze Brass Knuckles-t is. Ezek eszméletlen hasznos dolgok.
  • Hoz_Hun
    #664
    Dehogy! Próbáld ki! Érdemes. Egyrészt szórakoztató, másrészt tanulja az ember. Ne úgy menj be, hogy végigviszed. A cél legyen a leszálópálya. Hogy ott mi lesz azzal ne foglalkozz. Addig használj fel lőszert meg mindent, nyugodtan. Szokod a pályát. Így mikor élesben nekiálltok haverral, már tudni fogod mit hogyan. A pálya lényeg úgy is az, hogy a leszállóig, annyi lőszert és herb-et konzerválj, amennyit csak tudsz. Amúgy szerintem két lvl.42-43 már végig tudja csinálni a Ghost Shipet. Nálam a haver lvl. 48 volt én meg lvl.35 és majdnem végigvittük. A főboss előtt haltunk meg instant grab-bal.
  • redcapsinger
    #663
    Köszi az infót, de azt hiszem, így elolvasva talán még várok vele egy kicsit :)
  • Hoz_Hun
    #662
    Ghost Ship, legegyszerűbb útvonal (egyedül is elmehetsz odáig). Eleje egyszerű csak (lvl. 7-es szörnyek), az út az mint a Stage 1-en és az utolsó szobában kapsz egy kulcsot, vissza a lifthez (kulcs felhasznál), le az elárasztott részbe. Itt le kell úszni, oda ahol az a közbenső macskajáró van körbe (egy liftel és egy kontrolszobával). A hajó el van árasztva amúgy. Itt kb lvl. 25 szörnyek vannak, jön 2 Mayday szörny is. Itt még egy kulcs. Ússz vissza oda ahol lejöttél, de ezúttal menj a kaszinó felé. Itt megint könnyű lesz, mert olyan lvl.10-15 szintűek vannak csak, jön két Mayday, de ezek piték. Egy kulcs amit fel is használsz (maradt egy ha jól emlékszem). Be az átriumba (itt nincs senki) és fel a medencéhez. Itt kezd erősödni a mezőny. Olyan lvl.30-35 szörnyek vannak. Itt is van egy kulcs, ki kell nyírni mindenkit, kivéve azokat, akik visszafele újrateremnek a liftnél (egy Decoy vagy Stun gránát megteszi). Most elvileg van nálad két kulcs. Vissza az átriumba, a földszinten pedig le a Promedan-ba (-1 kulcs, maradt 1). Na itt trükközni kell! Itt már minden szörny lvl.45. De nem vészes, van egy egyszerű módszer! NE MENJ KI A LIFTBŐL! Jön egy csomó farkas, de bejönnek a liftbe ott késeld meg őket. Hullanak mint a legyek. Viszont jön egy Mayday kék ikonnal a motyogós fajtából. Azonban ELAKAD a nyitott liftajtóban. Állj az ajtó széléhez és késelj! Én lvl. 35-ös szintemmel olyan 3000-5000-et sebeztem rajta csapásonként. Egy-két perc alatt biztonságosan megkéselhető (ne dobj Decoyt, mert kimozdítja, nagyon ritkán egy farkas kitolja az ajtó mögül). Kapsz egy kulcsot, amit rögtön fel is használsz, de a lényeg, hogy maradt még 1 kulcsod. Ez fontos! Ugyan is a Promedánon ezután át kell rohanni! Át, kaput felemel, rögtön lerohansz, leugrasz, nem harcolsz, futás az ajtóhoz és felhasználod az utolsó kulcsodat. Csomó lőszert megkíméltél. Futás a lifthez és irány a Deck. Itt senki sincs (csak egy puffancs hal, ami ad egy herb-et). Irány a helipad. Mielőtt elindulna a csata, jobb oldalon a daru lábánál van egy 10000BP medál. Ha egyedül vagy óvatosan a korlátnál lassan menj oda és lőd ki (csak a helipad felöl látható). Ha ketten vagytok egyszerűbb, valaki addig nem megy fel a helipadra, míg a másik kilövi. Ha túl belépsz a leszállóra, autómatikusan elindul a csata.
    ...és kész. Jön a szörnyek tömege. Ha eddig túl sok lőszert használtál fel, akkor szopás, mert a végén késelés lesz, ami húzós a Mayday, Rachel Ooze és főbossoknál.
  • Hoz_Hun
    #661
    Haha, tegnap én is kipróbáltam és működött mint egy varázslat. Lvl.36-ról lvl.40-n lettem. Az arány nálam is kb az mint neked 10-ből úgy 2x sikerül végigvinnem sértetlenül. De egyre jobban megy. Az exp az kb fixen 2200-2800 között van a BP nálam átlagba 40000BP de úgy 35000-50000 között mozog, attól függően milyen a % lövésem. Így is sikerült minden fejlesztést megvennem. Én Jessicat használom és mesterlövész puskát. A magnumhoz túl drága a lőszer, így is kb 9000BP az újratöltés.
    Igen a maxumim szint 50 (nálunk játékosoknál). A szörnyeknél lvl. 60.

    Ghost Ship: Igen, nincs sehol lőszer, gyógynövény és majdnem az egész hajó nyitott, egyben van. A vége az a Deck-en van kint a leszállópályán. Ha felmész rá autómatikusan indulnak a szörnyhullámok és onnantól már nem lehet hova menni. Különböző útvonalak vannak és kulcsokkal lehet közlekedni. Illetve vannak puffancshalak, ők ezúttal nem fegyvert adnak, hanem lőszert. Amúgy ha a Ghost Shipen meghalsz akkor nincs semmilyen fegyver vagy fejlesztés. Csak az utólsó Boss után dobálja szét a helipadon egybe a sok ütős cuccot.
    Én Soloban 35. szinten elmentem a Deckig, csak ott a lvl. 60-as szörnyek szétszednek. Úgy mint a Stage 20-on több hullámban szörnyek tömege jön. Haverral elvittük a utolsó előtti hullámig (itt persze ő harcolt végig, mert 35. szinten én gyakorlatilag nem sebeztem a 60-as szörnyeket, csak csalogattam őket). Nem emlékszem a sorrendre, de az első hullám az pajzsos szörnyek+Hunterek, aztán Ooze-k, aztán 3-4 Mayday egyszerre, farkasok, 3-4 kőszörny egyszerre, 2-3 Rachel Ooze egyszerre aztán a főboss és utána halak meg nagy puffancs hal. De lehet kihagytam valamit. Ez mind-mind 60 szintű szörny.
    Ahhoz, hogy a végére érj, nem kell az egész hajót bejárni.
  • redcapsinger
    #660
    Kösz, kipróbáltam,és bejött :) Igaz, csak 1x sikerült megcsinálnom sértetlenül (a 10 próbálkozásból). De egy kicsit unalmas így egymásután annyiszor :) Most 42 lettem, 50. szint de messze van még :(
    Olyan 6-7 végigrohanás kell ezen a stage-en 1 szintlépéshez kábé, főleg ha nem sértetlenül viszed végig. Viszont BP-t azt eszméletlenül sokat ad így is. Lady Hunk-kal mentem, felturbóztam a Magnumot (van ilyen, hogy Dehumanizer 3 /DLC-s/ -> a humanoid monsztákat 24 %-al jobban sebzi, cserébe másokat 30-al kevesebbel, viszont itt főleg ilyenek vannak), csak azt használtam, meg B.O.W. decoy-t.

    Egyébként a maximum szint az 50.? A Ghost Ship-en milyen szintű szörnyek vannak? Olyan 30. szint körül már nekifutottunk a társammal, de hamar feladtuk :) Semmi utánpótlás, szörnyek tömkelege... Ez végülis a pályák összességének végigvitele mentés nélkül?
  • Hoz_Hun
    #659
    Hú azt én is farmoltam, mert nagyon gyors. Csak már marhára unom Stage 2-t.
    A Huntereket én is utálom.
    Amúgy ITT a vidó a farmról. A "No damage" bónusz kicsit kétes szerintem, de a nélkül is szép summa. :)
  • redcapsinger
    #658
    Lehet én is teszek egy próbát vele... Ha van még ilyen tipped, nyugodtan jöhet :)
    Amúgy én (mi) sokat a trench stage 2. pályáján farmoltam/tunk sokat, amikor volt a viziszörnyes re.net event, na ott 2-3 óra alatt kb. vagy 5 szintet biztos léptem, ha jól emlékszem, csak már kezdett kicsit unalmas lenni az a pálya, de legalább fejből tudom, mikor milyen ellenfél jön ott, na meg mi a hatásos fegyó ellene.

    Egyébként csak én utálom annyira azokat a nyamvadt halakat meg a Huntereket? :D
  • Hoz_Hun
    #657
    Köszi az összefoglalót. Lady Hunkot megvettem, tényleg frankó kis karakter, Rachel Ooze karakter nincs meg, de gondolkodom rajta, mer jópofa karakternek tűnik. :)
    Találtam egy jó videót a youtube-on, ahol az Abyss Stage 1 farmját ajánlják. Vissza kell állítani a szintet 31-re, az első szobában mindenkit ki kell írtani, az összes többi mellett elfutni, egész az utolsó szobáig. A "kőszörnyeknél" Decoyt dobni és az utolsó szobában is Decoy-okat dobálni közben lőni őket, míg el nem fogynak. 2-3 perc alatt teljesíthető 2500-2800 EXP és kb 50000BP, ami szerintem nagyon jó. Ezt fogom majd este kipróbálni. :)
  • redcapsinger
    #656
    Hát engem is régen nyűgözött le így RE játék mostanában, mint ez :) A campaign-t már harmadszorra nyomom végig + new game módban (hogy meglegyen az összes acsi), ezek közül már az infernal is megvolt, ajándékba kaptam is egy kifogyhatatlan rakétavetőt :)
    A Raid-et én se tudom megunni, én már 41. szintű vagyok, az abyss szint negyedénél tartok, még hiányzik Jill kalóz rucija, Parker FBC-s kosztümje, Norman és Hunk. Mondjuk ketten nyomatva fejlődtünk sokat, + figyelni kell a residentevil.net-en az eventeket, mire ad + xp-ket (pl. milyen szörnyek kinyírására ad több xp-t, mikor van store akció - olcsóbbak a cuccok, stb.). Bár az utóbbi napokban egyedül nyomom, mert ritkán érünk rá egyszerre a sráccal, mondjuk meg is látszik, alig tudok fejlődni :D.
    Most azt csinálom, hogy az elejétől kezdve megpróbálom a pályákon a trinity bonust megcsinálni (egyszerre legyen meg mindhárom), hát azért még ilyen fegyókkal se egyszerű.
    Ja, és a két DLC-s karakter közül tudom ajánlani Lady Hunkot, iszonyatosan jó a magnumkezelésben, gyorsan tölt, gyorsan lő. Amúgy meg ugye Jessica a legjobb (és nem csak a búvár cucca miatt :D)
    Rachael Oozeban meg nagyot csalódtam, pedig azt jobban vártam, csak a melee-ben jó, igaz abban nagyon. Meg folyton rinyál :D


  • Hoz_Hun
    #655
    Remélem tolja még más is a játékot. :)
    Igaz én már szinte csak Raid módban játszok, ez valahogy nagyon megragadott, nem gondoltam volna. Jelenleg lvl.36 vagyok, de már most valami kegyetlen nehezen fejlődök (mi lesz később?). Úgy hogy fel kell túrjam a netet valami hatásos, gyors XP farm után. Nem mellesleg BP-re is szükségem van, mert már nagyon drágák a fejlesztések.
    A Chasm és a Trench fokozatot mind kitoltam S-re. Jelenleg az Abyss 14 szintjén vagyok, de ez már durván nehéz lvl.35-36-on mert nagyon sokkal van a szintem felett. Viszont beugrottam a Ghost Shipre próbaképpen. Jelenleg úgy vagyok, hogy el tudom vinni a Deck-ig, a végső csata színhelyéig Solo-ban, ami azért szerintem nem rossz teljesítmény lvl.36-on. Itt persze az első hullám szétszed, mivel durva szörnyek tömkelege jön és mind lvl.60-as. Ide eljutni sem piskóta és mivel nincsenek a pályán lőszerek és herb-ek csak a saját készletére támaszkodhat az ember fia/lánya. Persze mostanra megtanultam trükközni ezzel. Ugye pl. Reachel regenerálódik, és már esett a Fang 1, ami lövésenként kicsit tölt az életerőn. Be lehet tenni a fegyverekbe hogy lőszer essen meg Herb a szörnyekből. Később úgy láttam még durvább kiegészítőkkel lehet felnyomni a fegyvereket. De hát jelenleg lvl.36-on nincs High End felszerelésem, ráadásul a fegyvereim is max ilyen szintűek, hiába van az eszköztáramban lvl.42 fegyverek is, azokat még nem használhatom. Amúgy ez egy jó farm hely, csak nem az én szintemen. Kb fél óra mire a Deck-re jutok, kb 2000-3000XP jár érte és úgy 20000-30000BP. Plusz a 10000BP-s csillag a Deck-en (a jobboldali daru lábánál, a helikopter leszállóról lőhető ki, csak óvatosan kell felmenni a szélén, mert automatikusan indul az end fight, ha túl bemegyünk).
    Szóval kell egy jó farm hely.
  • Voltan
    #654
    Valóban, köszi, az első fejezetben még nem volt valamiért, a második, havas pályán már igen.
    Thx!
  • Fpocok
    #653
    Elvileg bal egér gomb.
  • Hoz_Hun
    #652
    Én Xboxon játszom. Gondolom az ütésgombra gondolsz, ami csak akkor jön fel, ha az ellenfél bekábul.
  • Voltan
    #651
    Hogy lehet billentyűzet irányítással közelharcolni (ütni, rúgni) - kontrollerrel van ilyen, de a bill kiosztásbannnem találom.

    Help pls!

  • Hoz_Hun
    #650
    Haha, milyen jó cosplay. Szívesen "kinyitnám" ezt a karaktert. :)
  • zsombor94
    #649
    Sziasztok! Csináltam egy rövid kis bemutatót/ismertetőt a játékhoz, ha van kedvetek nézzétek meg, köszönöm előre is.

  • Hoz_Hun
    #648
    Hunkot? Az kemény. Ahoz azt hiszem az Abyss fokozatot kell S-en végigcsinálni. Nem gyenge válalkozás. Hajrá! :)

    Én tegnap fejeztem be a Trench fokozatot, így az én célom (Jessica buvár ruhában) teljesült. Elég kemény volt, mert level 24-en vittem. Szerencsére nagyon jó társal, nélküle nem ment volna. Most már tényleg csak szórakozásból tolom. Vicces, hogy a Chasm fokozat most milyen egyszerűnek tűni.
  • haxoror
    #647
    Ugyan az trench-en is, csak sokkal több a buffolt szörny.

    chasm = relaxált "residentes"
    trench = akciófilm
    abyss = szopóállarc pl az első pályán jön a kőszörnyből kettő hehe

    Trench-en igazán csak az utolsó 2 pályától kezdődik a szopás, végig vittem a játékot normálon plusz chasm egyetlen halál nélkül, hát a trench főgenyánál bepótoltam az elmaradt halálokat rendesen :D

    Mindegy, kell az "S" minden pályán mert unlockolni akarom Hunkot :P
  • redcapsinger
    #646
    Sőt, még magammal is találkoztam... Hát a Mayday csávót nem úgy hívták az egyik pályán, mint engem? :D
  • redcapsinger
    #645
    Na, Chasm pályák letudva, köszönhetően fórumbeli társamnak :)
    MEGVAN JESSICA!!! :D
    Azért az utolsó Chasm szint nem gyenge, három Mayday monszta, aztán az a sziklaszörny, pár szörnyike, + hogy ne unotkazzunk a végére, a főfőboss... Már rendesen véreztem a végén, de meglett...
    Egyébként a trench fokozaton ugyanazok a pályák vannak, csak erősebb szörnyekkel?
  • Myselor
    #644
    értem én,csak marhára nincs kedvemm ehhez a szarhoz:) alig lehet elférni annyira szűk kis szar helyeken kell jönni,és ömlenek közben a többi szörnyek is most ennek mi értelme?am ugyanez a bossfight van eljátszva a 6ban is,ugyanígy a palackokkal.szánalmasnak tartom,de legalább ott tudtál mozogni :) most ez nem kihívás,megtudom csinálni,de valahogy nincs kedvem mert szar
  • Hoz_Hun
    #643
    Helyesbitek, nem bossok, hanem sima szörnyek névvel.
  • Hoz_Hun
    #642
    Megcsináltam Chris Sailor egyenruháját. 100.000 damage egy lövéssel. Mondjuk tök könnyű, csak kell hozzá egy rakétavető...
    Én most level 24-en vagyok, trench fokozat 18. Stage (ajánlott szintje 30). Nagyon nehéz ilyen szinten, társ nélkül nem is menne, csak jóval magasabb szinten.
  • Hoz_Hun
    #641
    Pedig az még csak egy kis izelítő a boss fightokból. Raid módban, van hogy abból egyszerre három jön. Vagy 2x2 egymás után. Az majdnem már alapszörny.
  • Hoz_Hun
    #640
    Az azt jelenti, hogy wanted-es a pálya. Azaz vannak rajta nevesített bossok. Amit korábban is írtam, hogy a friendsek közül, meg a játékostársak közül adja be hozzá a nevet. Azokért valami extra dolog jár.
  • redcapsinger
    #639
    Na, így már társsal azért sokkal könnyebb és élvezetesebb a Raid mód... Egyedül nekivágni a későbbi szinteken, hááát... Eléggé odavág. De már megvan Raymond is, nagyon szereti a Magnumot :) Egyébként tudja valaki, hogy a sárga körvonalú fekete háromszög felkiáltójellel a pálya képénél az mit jelent? Főboss is van? Mert például olyannál nincs is, amelynél tuti volt 1 legalább...