Készül az új Flashback?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem teljesen értem. Ha az eredetivel tudtál játszani akkor most mi lesz más? Megváltotatják az irányítást? Szerintem csak grafikailag turbózzák fel.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Egy metroidvania típusú,SHadow Complex-es irányítású cuccal simán lehet jó játék belõle.
PSN ID.: Beegabor
Nem vagyok benne biztos, hogy tetszik, kezdve azzal a lézercsíkkal, meg az egérrel(?) irányítós célzással... Az Abuse jut róla eszembe, ott meg nem kettõt kellet lõni képernyõnként... Plusz ezzel elveszik a játék egyik legnagyobb kihívása, a platformok közti mozgás harc közben. Ami az eredetiben egy idõzítõs "felmászok, megfordulok, guggolok, tûz", az itt "felnézek, lepuffantom".
Lehet, hogy az eredeti játékmenet ma már nehézkes lenne, de anélkül meg nem Flashback.
Lehet, hogy az eredeti játékmenet ma már nehézkes lenne, de anélkül meg nem Flashback.
'90-es evek elejen/kozepen mindig ezt nyomtam szamtech oran + Prehistorik 2-t 😊
i5-2400 II 8GB HyperX Fury 1600MHz II Sapphire 280X Vapor-X Tri-X OC 3GB II Chieftec CTG-750C II Sound Blaster X-Fi HD II ATH-M30X
úgy tûnik, hogy azért, mert remake lesz. csak mondom, van fent egy full HD felbontású verzió is a neten errõl a képrõl.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ha Origins, tehát valami elõzmény sztori, akkor miért néz ki úgy, mint egy remake az elsõ pályáról?
A Flashback el nagyon sokat jatszottam Amiga-n, nem bannam, ha lenne egy uj resz ami hasonloan stilusos lenne, mint a nagyöreg volt anno.