10
  • sandor8206
    Tényleg csak érdekességként vetem fel, mert már unalmas ez a állandó box office ajnározás.
    Szóval csak kérdem, mert nincs kedvem most kiszámolni, de nem lehet, hogy ugyanannyian kíváncsiak Tarantinóra a világon és Magyarországon is mint 10-15 éve? Csak hát az infláció
  • Skynet85
    Picit egyetértek, nem rossz film, de Tarantinotól többet vártam volna, végig elég lapos néhol erőltetett, a vége pedig előre látható volt, és értelmetlen is, már ami a végkifejlettett illeti.
  • tar86
    A fehér ember agyvelejének szétfreccsentésében jó ez a film, azonkívül semmi másban másban! Szinkronja csapnivaló, feliratozva tűrhető! Éljen Obama szerű idiótaság! Egyszer nézhető! Az Oszkár pedig mehet a kukába!
  • willcox
    Nem rossz film a Django Unchained, de nem is kiugróan jó. A színészi alakítások nagyon jók.
    Tarantinonak vannak jobb filmjei is, de a Django Unchained is akár többször is nézhető.
  • Vaszilij Artyom
    Hmm eltűnt a kommentem pedig nem is szidtam a filmet :-O
  • Zombee
    Tarantino azon ritka filmesek egyike, aki azt csinál, amit akar. Fogja a saját forgatókönyvét, és leforgatja a filmjét a saját elképzelése szerint azokkal a színészekkel, akikkel ő akarja. Megteheti, mert jó filmeket csinál. Emellett az utolsó igazi filmesek egyike. A legtöbb forgatókönyvíró, rendező csak melós, elvégzi a neki kiosztott feladatot, sokuknak igényük sincs arra, hogy elmeséljék azt, ami a fejükben van. Ez pocsék filmek mellett is dicséretes lenne.
    Hamarosan mi is megnézzük.
  • GaborT28
    Tarantino ismét alkotott!
  • cstommy
    Az egyik legjobb Tarantino film, nem hittem hogy a ponyvaregény és a becstelen brigantik után még látok jó filmet :D
  • johnsilver
    Nagyon jónak néz ki. Majd meglessük.
  • NovaTerra
    Amellett, hogy Tarantino jó filmeket csinál,a közönség egyre szélesebb rétege kedveli és ismeri. Ráadásul ma már kelő marketing is van filmjei mögött.
    Nem hiába úgy reklámozzák ezt is, hogy Tarantino új filmje. Nem pedig színészeket kezdenek felsorolni, ahogy szokás legtöbbször.