1175

Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
  • ToCsEk
    jesszus ez mi ultra gagyi rész volt...
    zsófika meg kristóf sztory már szánalom
    anikót meg kajak kirakják hétfőn lol
  • ToCsEk
    kíváncsi leszek lali csaja menny ideig tart ki :/
  • matyi0323
    Szerintem nem, mert ha nem a teljes számot használod fel, például 3 másodperccel rövidebb, vagy valami mix, akkor már nem kell jogdíj. Tudtommal..
  • Darthmushroom
    melyk száma az? nekem nem ugrott be :D
  • ki mas
    Ne nézzen már senki TV-t!
  • kozi001
    A VV-ben Dexter betéteket nyomtak állandóan.
  • Bullitt
    És tényleg. Kíváncsi vagyok kapott-e az EA jogdíjat ezért :D Valaki nagy ME fan lehet a zenefelelősek között.
  • goldmember
    Ennél nagyobb istentelen faszságot még nem láttam.
  • kozi001
    Jön fel pedig:

http://www.est.hu/cikk/103243/javitott_az_ejjel-nappal_budapest
  • Ironman2
    kérdezett valaki? kuss!
  • TDC Geronimo
    mass effect zenét nyomatják állandóan :D
  • pedobear
    ne nézzétek már ezt a szart!
  • McCartman
    bármelyikét
  • McCartman
    Igazság, amit visszaolvashatsz pár hszszel lentebb.
    Egészen biztosan tévedsz kisbarátom, ezek szerint te vagy korlátolt és csökött.
    Miért, te mi vagy, van bármi közöd a mai magyar felsőoktatáshoz vagy csak a levegőbe beszélsz?
    Én speciel joghallgató.

Igen, bölcsész söpredék, ízlelgesd csak.
    Tudom, látom, tapasztalom miféle semmirekellő, naplopó tömeg üdüli végig a szabad bölcsész, egyiptológus etc. büfészakok valamelyikét.
    Pár szakon kívül aminek lehet is létjogosultsága két lyukas garast nem ér az egész kar, csak a pénzt emészti az állami normatívából.
  • sanzik
    Amúgy volt eddig olyan rész mikor nem volt este buli?
    Mondjuk én már nem ez a korosztály vagyok,de annak idején örültem,hogy ha minden hétvégén eljutottam zsibbadni valahova és akkor még nem ilyen árak voltak...
    Ezeknek honnan a facomból van ennyi pénzük erre???
    Lali is nem csinál semmit,múltkor fel vett valami hitelt is...
    Marci csak a falat festegeti ahelyett,hogy megfarkalta volna jó pénzért a 2 öreglányt a múltkor.
    Jó,mondjuk van aki dolgozik,de akkor se tudom elképzelni,hogy ez így megy...
    És olyan lendülettel mennek minden nap buliba mintha 1 hónapja nem szórakoztak volna.

Amúgy igaz agyzsibasztó értéktelen műsor...teljesen jól bele illik a valóvilágos,győzikés sorba.
    Én szeretem nézni csak ugye nem mindegy mit vesz le belőle az ember mondanivalónak,meg milyen szemmel nézi....
  • kozi001
    Ma is alkottak az inverz listával. :)
  • TomDantes
    Miféle igazság? Hogy ostoba vagy és bunkó? Ez egészen biztos hogy igaz. Bölcsész söpredék? Mert te mi vagy? Könyvet fogtál már egyáltalán a kezedben? Tudod, amivel a konyhaasztal lábát szoktátok kitámasztani...na arra gondolok.
  • bence007
    Inkább maradjunk a műsornál. Ez például vicces volt: http://www.tevekozosseg.com/2013/02/ejjel-nappal-budapest-bagolyvadaszat.html
  • McCartman
    Személyesen? Látszik, ennyire vagy képes.
    Add ki magadból, ha fáj az igazság.
  • pedobear
    Mikor megy már csődbe ez a mocskos zsiddó szar?

1 percet se néztem!
  • TomDantes
    Bölcsész söpredék? A jóédesanyádpicsáját azt.
  • McCartman
    Ennyit érnek kb..
  • kozi001
    A bölcsészt nem tudom, de szerintem úgy a legjobb végigtolni az egyetemet ha ilyen Hök meg koleszos szervezetekről tudomást se veszel.
  • McCartman
    Igen, a bölcsész naplopó söpredék már csak ilyen.
    Nem csak itt, mindenhol, abszolút felesleges az egész kar.
  • Ironman2
    ennek mi köze a müsorhoz?
  • pedobear
    Ezt a listát Orbánék, és a bagázsuk készítették, ők is hozták nyilvánosságra, mert úgy kívánta az érdekük, hogy kicsináljanak egy érdekcsoportot. Azokat, akik a diákokat védték (elvileg), akik a diákok érdekeit képviselték, mindenáron ki kellett csinálni, hogy magukra maradjanak, ezáltal nyugodtan nevetségessé tehessék őket. Ez volt a cél, hogy a diákok magukra maradjanak.
    Micsoda zsenialitás, kérem szépen. És mindenki be is nyalta a sztorit, és szörnyülködnek, de azt se tudják, hogy manipulálva vannak. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/szex-miatt-listaztak-adiakokat-2175733
  • ToCsEk
    kamu megrendezett az is nem?:D
  • bence007
    Megverték az Éjjel – Nappal Budapest szereplőjét
  • Ironman2
    Anikó elájult a forgatáson
  • bence007
    A mai adásból: VV Anikó meztelenül a barátnőjével
  • McCartman
    Mert homár.
    Amúgy látni lehet a gesztusain, mozgásán, hallani a hanglejtésén hogy búza, vagy legalábbis az ellenkező kapura is játszik.
  • ToCsEk
    marci de buta hát mirét utasította el őket?:D óóó jókis milfek nah meg zsozsetta
  • ToCsEk
    :_D

lali meg a görényei nagy arc pedig :D
    de azok a kidobók se voltak semmik, amúgy azt hittem lesz meleg a csapatban helyette lazán beraktak egy lezbi csajt avagy bit
  • Zenszkij
    HOGY EZ 1 mekkora rakás kaksi
  • kozi001
    Én is néztem. Nekem bejövős.
  • matyi0323
    Nekem tetszett, bár érdekes.
    Bírom az ilyen agyzsibbasztó való világ, mónika show jellegű szarokat.
    Arra hogy 1 órára csak úgy bambuljak este fáradtan, arra tökéletesek.
    Kíváncsi leszek később milyen lesz, bír így, hogy 12-es este 7kor, nem túl sok izgit várok tőle.
  • ToCsEk
    csak én néztem? szokásos történet, nem lesz benne semmi érdekes?
  • FL Zoli
    "A realitynek tűnő fikciós szériát komolyan veszi a csatorna..." Olyan lesz mint a gyanú árnyékában, amit mikor először láttam sokkot kaptam..

Mónika show 2.0
  • kozi001
    Ja egyébként ha vki nem szereti a való világokat az szurkolhat. :)

Ha ez bejön, nem lesz többet Való Világ
  • kozi001
    Kb. én is Anikóra leszek kiváncsi!

RTL2-m nincsen. Majd remélem lesz vmi stream!

Aki fent van fb-n.