1175
![](\'http://kepkezelo.com/images/qaylt63l1fazdi3aslm.jpg\')
Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
-
jesszus ez mi ultra gagyi rész volt...
zsófika meg kristóf sztory már szánalom
anikót meg kajak kirakják hétfőn lol -
kíváncsi leszek lali csaja menny ideig tart ki :/ -
Szerintem nem, mert ha nem a teljes számot használod fel, például 3 másodperccel rövidebb, vagy valami mix, akkor már nem kell jogdíj. Tudtommal.. -
melyk száma az? nekem nem ugrott be :D -
ki mas #90 Ne nézzen már senki TV-t! -
kozi001 #89 A VV-ben Dexter betéteket nyomtak állandóan. -
Bullitt #88 És tényleg. Kíváncsi vagyok kapott-e az EA jogdíjat ezért :D Valaki nagy ME fan lehet a zenefelelősek között. -
goldmember #87 Ennél nagyobb istentelen faszságot még nem láttam. -
kozi001 #86 Jön fel pedig:
http://www.est.hu/cikk/103243/javitott_az_ejjel-nappal_budapest -
Ironman2 #85 kérdezett valaki? kuss! -
mass effect zenét nyomatják állandóan :D -
ne nézzétek már ezt a szart! -
McCartman #82 bármelyikét -
McCartman #81 Igazság, amit visszaolvashatsz pár hszszel lentebb.
Egészen biztosan tévedsz kisbarátom, ezek szerint te vagy korlátolt és csökött.
Miért, te mi vagy, van bármi közöd a mai magyar felsőoktatáshoz vagy csak a levegőbe beszélsz?
Én speciel joghallgató.
Igen, bölcsész söpredék, ízlelgesd csak.
Tudom, látom, tapasztalom miféle semmirekellő, naplopó tömeg üdüli végig a szabad bölcsész, egyiptológus etc. büfészakok valamelyikét.
Pár szakon kívül aminek lehet is létjogosultsága két lyukas garast nem ér az egész kar, csak a pénzt emészti az állami normatívából. -
Amúgy volt eddig olyan rész mikor nem volt este buli?
Mondjuk én már nem ez a korosztály vagyok,de annak idején örültem,hogy ha minden hétvégén eljutottam zsibbadni valahova és akkor még nem ilyen árak voltak...
Ezeknek honnan a facomból van ennyi pénzük erre???
Lali is nem csinál semmit,múltkor fel vett valami hitelt is...
Marci csak a falat festegeti ahelyett,hogy megfarkalta volna jó pénzért a 2 öreglányt a múltkor.
Jó,mondjuk van aki dolgozik,de akkor se tudom elképzelni,hogy ez így megy...
És olyan lendülettel mennek minden nap buliba mintha 1 hónapja nem szórakoztak volna.
Amúgy igaz agyzsibasztó értéktelen műsor...teljesen jól bele illik a valóvilágos,győzikés sorba.
Én szeretem nézni csak ugye nem mindegy mit vesz le belőle az ember mondanivalónak,meg milyen szemmel nézi.... -
kozi001 #79 Ma is alkottak az inverz listával. :) -
TomDantes #78 Miféle igazság? Hogy ostoba vagy és bunkó? Ez egészen biztos hogy igaz. Bölcsész söpredék? Mert te mi vagy? Könyvet fogtál már egyáltalán a kezedben? Tudod, amivel a konyhaasztal lábát szoktátok kitámasztani...na arra gondolok. -
Inkább maradjunk a műsornál. Ez például vicces volt: http://www.tevekozosseg.com/2013/02/ejjel-nappal-budapest-bagolyvadaszat.html -
McCartman #76 Személyesen? Látszik, ennyire vagy képes.
Add ki magadból, ha fáj az igazság. -
Mikor megy már csődbe ez a mocskos zsiddó szar?
1 percet se néztem! -
TomDantes #74 Bölcsész söpredék? A jóédesanyádpicsáját azt. -
McCartman #73 Ennyit érnek kb.. -
kozi001 #72 A bölcsészt nem tudom, de szerintem úgy a legjobb végigtolni az egyetemet ha ilyen Hök meg koleszos szervezetekről tudomást se veszel. -
McCartman #71 Igen, a bölcsész naplopó söpredék már csak ilyen.
Nem csak itt, mindenhol, abszolút felesleges az egész kar. -
Ironman2 #70 ennek mi köze a müsorhoz? -
Ezt a listát Orbánék, és a bagázsuk készítették, ők is hozták nyilvánosságra, mert úgy kívánta az érdekük, hogy kicsináljanak egy érdekcsoportot. Azokat, akik a diákokat védték (elvileg), akik a diákok érdekeit képviselték, mindenáron ki kellett csinálni, hogy magukra maradjanak, ezáltal nyugodtan nevetségessé tehessék őket. Ez volt a cél, hogy a diákok magukra maradjanak.
Micsoda zsenialitás, kérem szépen. És mindenki be is nyalta a sztorit, és szörnyülködnek, de azt se tudják, hogy manipulálva vannak. http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/szex-miatt-listaztak-adiakokat-2175733 -
kamu megrendezett az is nem?:D -
Megverték az Éjjel – Nappal Budapest szereplőjét -
Ironman2 #66 Anikó elájult a forgatáson -
A mai adásból: VV Anikó meztelenül a barátnőjével -
McCartman #64 Mert homár.
Amúgy látni lehet a gesztusain, mozgásán, hallani a hanglejtésén hogy búza, vagy legalábbis az ellenkező kapura is játszik. -
marci de buta hát mirét utasította el őket?:D óóó jókis milfek nah meg zsozsetta -
:_D
lali meg a görényei nagy arc pedig :D
de azok a kidobók se voltak semmik, amúgy azt hittem lesz meleg a csapatban helyette lazán beraktak egy lezbi csajtavagy bit
-
Zenszkij #61 HOGY EZ 1 mekkora rakás kaksi -
kozi001 #60 Én is néztem. Nekem bejövős. -
Nekem tetszett, bár érdekes.
Bírom az ilyen agyzsibbasztó való világ, mónika show jellegű szarokat.
Arra hogy 1 órára csak úgy bambuljak este fáradtan, arra tökéletesek.
Kíváncsi leszek később milyen lesz, bír így, hogy 12-es este 7kor, nem túl sok izgit várok tőle. -
csak én néztem? szokásos történet, nem lesz benne semmi érdekes? -
FL Zoli #57 "A realitynek tűnő fikciós szériát komolyan veszi a csatorna..." Olyan lesz mint a gyanú árnyékában, amit mikor először láttam sokkot kaptam..
Mónika show 2.0 -
kozi001 #56 Ja egyébként ha vki nem szereti a való világokat az szurkolhat. :)
Ha ez bejön, nem lesz többet Való Világ -
kozi001 #55 Kb. én is Anikóra leszek kiváncsi!
RTL2-m nincsen. Majd remélem lesz vmi stream!
Aki fent van fb-n.