1175
Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
-
#134 Én úgy voltam vele, hogy a pilot-ot megnézem, sokat nem vártam a sorozattól, mikor Anikó is mondta magáról előtte a Fókuszban, hogy "magát fogja alakítani" - na b+, mondom, akkor picsogás garantálva, de végül is jól sült el, a karakterek jók, Gábort már az elején sajnáltam volna, ha végleg Erdélyben marad, jó karakter, Joe most az aggódó apa szerepében lett emberközelibb jócskán, a csajok kikészítenek, Zsófi-Rita duó meg a Vivi, mint nevető harmadik. Agyhúgykövet kapok tőlük, Kristóf nekem inkább visszás karakter, persze kell ilyen "jampi" is, de ezt a tegnapit az "Anikótaflhozb*szom" jelenet ez előtte minden renoméját, Lali meg hát, tényleg egy karakter, ezt a Hannát tudnám még úgy verni, hogy amíg mozog, kábé, aztán akkor lázadjon! :) -
#133 Ugyan így vagyok vele én is! -
Zenszkij #132 Mikor kezdték hirdetni a sorozatot nagyon szidtam, meg is néztem az első pár részt, hogy röhögjek az ócska szinészi játékon, de valahogy nagyon átjött ez a pattogás, ma már ki nem hagynám. Szerintem jól felépítettek a karakterek, hatalmasakat lehet borulni. :D És jól lejön benne, hogy tényleg ennyire hülye egy két nő! -
#131 Ja-ja! Na meg az a járás mozgás :~Dd -
Zenszkij #130 Lalin be lehet xarni, az a fej, na meg az az ótvar kabát! :D:D -
kozi001 #129 Kell h Lalin röhögjek, mert Zsófi meg Rita eléggé idegesítő. -
#128 csóró lalin megint mit röhögtem xD
szegénynek írhatnának valami jó dugást -
#127 Én amúgy csípem ezt a sorozatot!
-
bence301 #126 Sziasztok! :) Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy ez melyik Owl City & Carly Rae Jepsen Godd Time remix? :)
http://www.youtube.com/watch?v=uOKDdKIJnCk&list=UUE-9erGP69jPY-C94_F3EzQ&index=1 -
#125 Tegnap volt még egy baki, nem vettétek észre??
-
#124 Ezt nem is figyeltem, de azért télen nem szokott az ember jobb esetben utcát fűteni, pláne nem úgy, hogy egyébként egy szál pólóban áll mindenki otthon. :)
Amúgy tényleg vicc, ebben a Ritában sincs semmi együttérzés, Regina jól megmondta neki, még egy ordas nagy pofont is le lehetett volna neki vágni, de annak az idegesítő Viviennek aztán pláne, annak a csjnak még a feje is torz minden megnyilvánulásával együtt, pfej. -
#123 Pont nyitva volt az erkélyajtó! -
kozi001 #122 Én a Ritáékat hánytam volna le a helyében! -
#121 Na igen, ez most picit túl volt lőve, azért Anikónak jó torka van, a Margit híd budai hídfőjénél úgy ordibálni, hogy a harmadikon meghallják csukott ablakon át, na az a nem semmi! :) -
#120 anikó úgy meglepődött hányni is elfelejtett -
#119 Inkább ez:
-
#118 fasza,marci feje epic -
Bannerba? :) -
kozi001 #116 Nem a wcbe kellett volna, hanem a kádba! -
#115 jól mondjátok, zsófika kussolhatna, minden részben ordibál
promoban elején ki ordibált?:D anikó? meg terhes? minek rohant be wcbe hányni -
kozi001 #114 Már fejfájásom lett ettől a Zsófitól pedig nem is vagyok nő! -
#113 Ennek a Zsófinak ki lehetne tömni a száját valami két ordas nagy f*sszal, talán kevesebbet óbégatna meg még jól is állna neki, van akkora szája egyébként is. :) -
kozi001 #112 Ez a Vivien azt hiszi, hogy bármelyik haverjánál "bankolhat"!
Hannáéknál meg gondolom addig tartana a nagy öröm, amíg meg nem jelennek a számlák... -
#111 anikó szerepe már nekem fáj -
dieselG #110 Nem nézek tv-t, már csak azért sem, mert külföldön élek, de a kérdésed alapján alapból tényleg önmagát adja, évek óta esküdt ellenségek vagyunk. :) -
#109 Múltkor volt velük riport a fókuszban,hogy ki milyen karakter,Lali azt mondta ő tök ilyen az életben is...
De én ránézek a fejére és ilyenek is képzelem. -
#108 Amikor háttérben megy a tv, néha bele-bele nézek, de szerintem ez a Lali gyerek az egyetlen egyedi karakter a sorozatban, a többinek se íze, se bűze. Főleg a legtöbb csajnak van tipikus null IQ-s jellegtelen buta arca és hanghordozása. -
xido #107 Lali nagyon jól játssza a gyépés belassult tenyérbemászó balfaszt..vagy alapból ilyen ez az amatőr-színész?:) -
#106 lali -
#105 már akinél, hüle is az aki ebből a szarból tanul valamit is :D
röhögni jó másra nem -
#104 megy az agymosás a fiatalok körében... -
#103 s nagy pakoló :) -
#102 lalin besírtam XD -
#101 -
#100 marci hugát basszák ki a fenébe pls -
kozi001 #99 A Marci gyerek ahelyett h hazavitte volna a csajt a kocsmából! :) Jobban járt volna. -
#98 micsoda drám volt, tanpintani lehetett a feszültséget :D
lalin borultam :D legjobb arc -
#97 emberileg toppon vagy grat -
kozi001 #96 Azt a ronda nagyorrú szöszit kellene kirakni inkább! -
#95 Éjjel-Nappal Judapest a rettekklubbon