1175

Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
  • OptimusPrime
    Én úgy voltam vele, hogy a pilot-ot megnézem, sokat nem vártam a sorozattól, mikor Anikó is mondta magáról előtte a Fókuszban, hogy "magát fogja alakítani" - na b+, mondom, akkor picsogás garantálva, de végül is jól sült el, a karakterek jók, Gábort már az elején sajnáltam volna, ha végleg Erdélyben marad, jó karakter, Joe most az aggódó apa szerepében lett emberközelibb jócskán, a csajok kikészítenek, Zsófi-Rita duó meg a Vivi, mint nevető harmadik. Agyhúgykövet kapok tőlük, Kristóf nekem inkább visszás karakter, persze kell ilyen "jampi" is, de ezt a tegnapit az "Anikótaflhozb*szom" jelenet ez előtte minden renoméját, Lali meg hát, tényleg egy karakter, ezt a Hannát tudnám még úgy verni, hogy amíg mozog, kábé, aztán akkor lázadjon! :)
  • zotya10002
    Ugyan így vagyok vele én is!
  • Zenszkij
    Mikor kezdték hirdetni a sorozatot nagyon szidtam, meg is néztem az első pár részt, hogy röhögjek az ócska szinészi játékon, de valahogy nagyon átjött ez a pattogás, ma már ki nem hagynám. Szerintem jól felépítettek a karakterek, hatalmasakat lehet borulni. :D És jól lejön benne, hogy tényleg ennyire hülye egy két nő!
  • zotya10002
    Ja-ja! Na meg az a járás mozgás :~Dd
  • Zenszkij
    Lalin be lehet xarni, az a fej, na meg az az ótvar kabát! :D:D
  • kozi001
    Kell h Lalin röhögjek, mert Zsófi meg Rita eléggé idegesítő.
  • ToCsEk
    csóró lalin megint mit röhögtem xD
    szegénynek írhatnának valami jó dugást
  • zotya10002
    Én amúgy csípem ezt a sorozatot!

• bence301
    Sziasztok! :) Valaki esetleg tudna segíteni abban, hogy ez melyik Owl City & Carly Rae Jepsen Godd Time remix? :)

http://www.youtube.com/watch?v=uOKDdKIJnCk&list=UUE-9erGP69jPY-C94_F3EzQ&index=1
  • daver88
    Tegnap volt még egy baki, nem vettétek észre??

• OptimusPrime
    Ezt nem is figyeltem, de azért télen nem szokott az ember jobb esetben utcát fűteni, pláne nem úgy, hogy egyébként egy szál pólóban áll mindenki otthon. :)

Amúgy tényleg vicc, ebben a Ritában sincs semmi együttérzés, Regina jól megmondta neki, még egy ordas nagy pofont is le lehetett volna neki vágni, de annak az idegesítő Viviennek aztán pláne, annak a csjnak még a feje is torz minden megnyilvánulásával együtt, pfej.
  • zotya10002
    Pont nyitva volt az erkélyajtó!
  • kozi001
    Én a Ritáékat hánytam volna le a helyében!
  • OptimusPrime
    Na igen, ez most picit túl volt lőve, azért Anikónak jó torka van, a Margit híd budai hídfőjénél úgy ordibálni, hogy a harmadikon meghallják csukott ablakon át, na az a nem semmi! :)
  • ToCsEk
    anikó úgy meglepődött hányni is elfelejtett
  • pedobear
    Inkább ez:

• ToCsEk
    fasza,marci feje epic
  • LoSA

Bannerba? :)
  • kozi001
    Nem a wcbe kellett volna, hanem a kádba!
  • ToCsEk
    jól mondjátok, zsófika kussolhatna, minden részben ordibál
    promoban elején ki ordibált?:D anikó? meg terhes? minek rohant be wcbe hányni
  • kozi001
    Már fejfájásom lett ettől a Zsófitól pedig nem is vagyok nő!
  • OptimusPrime
    Ennek a Zsófinak ki lehetne tömni a száját valami két ordas nagy f*sszal, talán kevesebbet óbégatna meg még jól is állna neki, van akkora szája egyébként is. :)
  • kozi001
    Ez a Vivien azt hiszi, hogy bármelyik haverjánál "bankolhat"!

Hannáéknál meg gondolom addig tartana a nagy öröm, amíg meg nem jelennek a számlák...
  • ToCsEk
    anikó szerepe már nekem fáj
  • dieselG
    Nem nézek tv-t, már csak azért sem, mert külföldön élek, de a kérdésed alapján alapból tényleg önmagát adja, évek óta esküdt ellenségek vagyunk. :)
  • sanzik
    Múltkor volt velük riport a fókuszban,hogy ki milyen karakter,Lali azt mondta ő tök ilyen az életben is...
    De én ránézek a fejére és ilyenek is képzelem.
  • Dynamic
    Amikor háttérben megy a tv, néha bele-bele nézek, de szerintem ez a Lali gyerek az egyetlen egyedi karakter a sorozatban, a többinek se íze, se bűze. Főleg a legtöbb csajnak van tipikus null IQ-s jellegtelen buta arca és hanghordozása.
  • xido
    Lali nagyon jól játssza a gyépés belassult tenyérbemászó balfaszt..vagy alapból ilyen ez az amatőr-színész?:)
  • ToCsEk
    lali
  • ToCsEk
    már akinél, hüle is az aki ebből a szarból tanul valamit is :D
    röhögni jó másra nem
  • pedobear
    megy az agymosás a fiatalok körében...
  • Breki33
    s nagy pakoló :)
  • ToCsEk
    lalin besírtam XD
  • ToCsEk
  • ToCsEk
    marci hugát basszák ki a fenébe pls
  • kozi001
    A Marci gyerek ahelyett h hazavitte volna a csajt a kocsmából! :) Jobban járt volna.
  • ToCsEk
    micsoda drám volt, tanpintani lehetett a feszültséget :D
    lalin borultam :D legjobb arc
  • Mr Csé
    emberileg toppon vagy grat
  • kozi001
    Azt a ronda nagyorrú szöszit kellene kirakni inkább!
  • pedobear
    Éjjel-Nappal Judapest a rettekklubbon