1175
![](\'http://kepkezelo.com/images/qaylt63l1fazdi3aslm.jpg\')
Éjjel-Nappal Budapest az RTL-KLUB új reality müsora
-
Meg azt, hogy menjél kifele :D -
biztos mondta a volt felesége a csávónak hogy noooormális vagy? -
kozi001 #292 Biztos pisztolyt tartottak a fejéhez... -
-
Én nem bírom elviselni a reklámokat, úgyhogy felveszem minden nap aztán amikor vége a résznek akkor megnézem :D -
Hát az lesz, mert ez vicc, hogy több mint óra alatt nem tudom megnézni a 45 perces műsoridő felét. Torrenttel is az a baj, hogy másnapra kerül fel, aztán csúszok vele mindig, amikor meg tv-ben tudnám nézni, akkor meg nem vágom az előzményeket. -
Múltkor délben próbáltam nézni, akkor is fos volt.
Semmi baj nincs a Silverlighttal, jobb, mint a flash. Az RTL szerverei nem érnek egy kalap szart sem. -
kozi001 #287 Egyrészt sztem mindenki most próbálja nézni. Másrészt a silverlight sztem gáz... -
én is már órák óta próbálom nézni, de nem jó -
Nézhetetlen fos az rtlmost. Torrentről húzd le a részeket. Bár a mai még nincs fent, ha jól látom. -
De miért ilyen mocskos retek hulladék szar ez az rtl most? 40 perce próbálom nézni, de 10 percnél nem járok még a műsorban. 15 mp-t lejátszik, 1,5 percet bufferel. Nem igaz, hogy nem tudnak értelmes megoldást kitalálni erre, a legnagyobb kereskedelmi csatorna könyörgöm... -
Lali a ValóVilág 4-ben :DD
lehet vótmá, akkor bocsi :D -
Holnap Joe vagy kinyír mindenkit, ha megtudja, vagy öngyilkos lesz :D -
Én ezt már múltkor észrevettem... Hogy pl Rita szerepe tényleg eléggé zsibbasztó, fárasztó tud lenni (néha), ám szerintem tökéletesen játssza ezt a szerepet!! Nagyon jól alakítja ezt a hisztis, idegbeteg csajt. Joe karaktere is kifejezetten pozitív, Kristóf meg hatalmas arc. Amióta van Éjjel-Nappal Budapest, azóta nem nézem a Barátok Közt-t! :) -
Igen -igen ! Meló után majdnem 1-óra kikapcs!
-
gyerekek, ez a sorozat tök jó így esténként agyzsibbasztásnak, de a mai rész jó volt. JÓ volt. dramaturgiailag, színészileg (és nem csak idézőjelben!), mindenhogy. az utolsó Kristóf-Rita jelenet különösen tetszett, jó volt a szám is alatta. eddig ilyet még nem láttam magyar sorozatban, a mai részben már minőségről is beszélhettünk. -
Na, a "Te normális vagy?!" már a második percben el volt lőve! :D -
Megnézem azt is. Majd kiscit visszanézem a videót, ha az is ebben van amiben ez volt :))
Egyébként telefonomon van egy zenefelismerő program, vagy 5-8 másodpercnyi hangból megkeresi, ha fent van youtubon, akkor kidobja a linket :) cím alapján meg már tudsz a mixekből válogatni:)) -
-
Képzelt beteg az RTL Klub sztárja
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/kepzelt-beteg-az-rtl-klub-sztarja-2188249 -
Komoly! Bírom az ilyen zenéket!
Esetleg az a szám ami előtte ment amikor Lalival még beszélgetett Zsófi nincs meg?
Telhetetlen vok mi?
-
Hallod, ez az lesz!! Nagyon király vagy! Hogy találtad meg?! :) -
Mintha ez lenne, bár originalnak írja, olyat nem találtam youtubon, csak ezt a verziót..pár másodpercet belehallgattam, nekem hasonlít..
Link. -
De volt, fel is írtam magamnak! :)
Az elején volt Marci-Hanna között, meg talán még egyszer, de nem volt belőle 8, mint ahogy szokott! :) -
:-DD Dolgoztok rajta látom! -
Akkor először próbáld már megkeresni a z 55. részben, a 30:50-nél azt a vokálos számot! ;) -
Ha megtalálod hol volt, megpróbálom megkeresni. ( sony telom az esetek 90%ban felismeri, hátha.. ) -
Soundhound-al és Shazammal is próbáltam, egyikkel sem jártam sikerrel. :( -
Bladzs #266 Van egy Shazam nevű app androidra, de szerintem IOSre is van, plusz neten is van több zenefelismerő progi. Azokkal hamar meg lehet találni. -
Amúgy úgylátom hétfőn borul a második bili :D -
Jól emlékszem, hogy nem volt "normális vagy?" :D -
XD -
karajjj #262 szerintem dzsónak megvolt az év beszólása, mikor ment belerúgott a porszívóba és ráordított, hogy "ezis porszívó" -
csak az agresszió :D -
Na majd azt is lecsekkolom :~)
1~2 zenét már megtaláltam. -
Még egy jó zene volt egyszer... Amikor Balázs bement a Zsófihoz a fürdőszobába, és a telefonjáról mutatott egy zenét. Csak már azt sem tudom, hogy hanyadik rész volt az. :( -
OKszi! :) -
Amúgy engem is érdekelne a zene..!
Ha megvan írj!Én is keresem. :~) -
Köszi, hátha tudok segíteni! :) -
Inkább a "te miről beszélsz?" és a "takarodjál" :D