30
  • Molnibalage
    #30
    Itt azt látom, hogy blablabla...
  • Mat666
    #29
    Egy taknyos ötéves gyerek értelmi szintjén mozogsz azon kívül még értelmezni se tudod a leírt szöveget plusz még egy paraszt is vagy aki ha nincsenek érvei elkezd személyeskedni meg terelni ennyi vagy.
    Várom a következő fröcsögésed nem mint ha érdekelne bárkit is na pá.
  • Molnibalage
    #28
    Az ilyen videókkal érvelmi olyan, mintha a Meinkampf-fal érvelnél szociológiai vitában. Ne csodálkozz, ha hülyének néznek. Ez pont olyan, mint egy sötétzölddel az energetikáról vitázni. Parttalan, értelmetlen. Ugyanis hitre épül, hittel meg vitázni nem lehet, mert nincs alapja, nem kell semmit alátámasztani...

  • Molnibalage
    #27
    Ahhoz képes lépten nyomon azt olvasom ma minden fórumon, hogy "mocskos USA", stb. A japán és német kegyetlenkedéseket meg lassan csak városi legendának tekintik egyesek. Röhej...

    Tudod Magyarország felett is azért repültek, mert mi hadat üzentünk a jenkiknek, mikor a kutya nem kért meg rá... Szóval erre azt tudom mondani, aki cibálja az oroszlán bajszát az ne csodálkozonn, ha a falhoz keni...

    A győztesek írják a törikönyvet duma napjaink egyik legnagyobb kampószövege. Akkor hogyan lehet az, hogy ma nem tudok egy jóízüt köpni anélkül, hogy ne egy konteós/NWO hívőt találjon el aki szerint a történelem meg van hamisítva meg ezt a dumát nyomják. Ha "ők" írják, akkor hogyan van az, hogy folyamatosan egyesek minden követezmény nélkül hajtogathatják történelmi téveszméiket...? Egyáltalán honnan tudnak bármit, ha a "történelmet más írta"...? Valahol csodás, hogy az ezt hajtogatók szellemi szintje egy 14 évesét sem éri el miközben linkelik a "leleplező" videókat. Áh...
  • Tetsuo
    #26
    http://www.youtube.com/watch?v=9MMS6JUq-PA

  • Tetsuo
    #25
    Csak a magad neveben beszelj es ne ugy, hogy mi magyarok. ;)

    Abban viszont egyetertunk, hogy a gyoztesek irjak a tortenelmet.
    Vagyis fals minden "hivatalos uton" tamogatott tortenelemkonyv. Tobb igazsag van azon tortenelmtanarok es torteneszek eloadasiaban, akik maguk jartak utana a dolgoknak, amennyire tudtak, vagy oregek elbeszeleseiben, akik szemelyesen jelen voltak bizonyos esemenyeknel.

    A nemetek pedig nagyon durva cenzura es agymosas alatt nem valoszinu, hogy objektiv, vagy kozel valosagos tortenettel allnak elo mostanaban.
  • Tetsuo
    #24
    A baj a kettosmerce. A naci raketak aldozataiert uton-utfelen sirankoznak, az angolszasz meszarlast, ami bizony alattomosabb volt, ritkan hallani.
  • Molnibalage
    #23
    Majd, ha sikerül az USAAF részt értelmezni, akkor gyere vissza... Tudod a film a 8th USAAF-ról szól. Jé, csak nem Európában repültek? Egy kurva szót nem szóltam Japánról. Kettőt találhatsz, hogy miért...

    Ha már ennyire számolgatsz, akkor látogasd meg a keleti frontot és a német munkatáborokat. Azok legalább válogattak. Ha már ennyire finnyás vagy. Balfasz...
  • Mat666
    #22
    Le borulok előtted a tudásod meg semmisített .
    Azért ha meg engeded azt javaslom neked hogy próbálj meg alternatív forrásokból is tájékozódni különben mindig is beszűkült látókörű ember maradsz.

    "Öcsém ez nem vélemény. Tényekről vitatkoznk. Az egy tény, hogy az USAAF a kor szintjén igen pontosan próbált bombázni - nem humanitárius okokból - ezért csinálták nappal. Az is tény, hogy a V-1 és V-2 válogatás nélkül ment, szánszándékkal civilek ellen"

    Ami a tényeket illeti.
    A gonosz nácik meg a V-1 és V-2 megöltek mennyit 10ezer embert Kb.

    És a hős és ja de morálisan felsőbb rendű usa aki szerinted annyira megválogatja a célpontot Tokió elleni gyújtóbomba támadásnál kb 200ezer embert ölt meg és a válogatás mesterei az atombomba bevetésével természetesen ügyelve célpont fontosságára ismét elhamvasztottak pár százezer embert plusz utóhatások által meghalt kitudja hány ember.
    De ez nem számít mert a hozzád hasonlók ezt is meg magyarázzák ne hogy a világ képük meg sérüljön.
    A lényeg mint mindig az amcsik a jó fiuk mindegy hogy hány országot támadnak meg és hány embert ölnek meg és mindenki aki mást mond az idióta ugye így van ez akarod mondani.

  • Molnibalage
    #21
    Ajánlom neked az NWO topikot. A magadfajta önjelölt megávolt ottan gyülekeznek.
  • Molnibalage
    #20
    Öcsém ez nem vélemény. Tényekről vitatkoznk. Az egy tény, hogy az USAAF a kor szintjén igen pontosan próbált bombázni - nem humanitárius okokból - ezért csinálták nappal. Az is tény, hogy a V-1 és V-2 válogatás nélkül ment, szánszándékkal civilek ellen.

    Talán a sok 0 kvalitású idiótának odáig kellene eljutni, hogy tényeket megkölönböztet a véleményektől. Nehogy már én legyek mindenki tanárbácsija, mert szegény huszonplusz éves korára is segghülye...
  • Mat666
    #19
    Komoly a színvonalad neked minden ki balfasz aki nem a te véleményeden van.
    Akkor ezzel vitatkozz a te drágalátos usa-ád az elmúlt 50 évben több millió embert gyilkolt le nem csak gonosz nácikat Japánokat Vietnámit Dél amerikait arabot és a sor megy tovább.. és persze mindig ők a jó fiuk.
    Ja persze igen nemes célokért szabadság demokrácia emberi jogok hogy mit ért ez alatt az usa szerintem már az utolsó arab is megértette.

    Ami az amerikaiakat illeti remélem egyszer majd meg tapasztalják amikor majd valaki hozzájuk viszi el a szabadságot demokráciát emberi jogokat napalmmal okos bombákkal és orvosi pontosságú találatokkal (ami csak néha meggy "mellé"de az járulékos veszteség így szeretik ezt mondani).
    Ami meg téged illet gyerek remélem azon a napon te is ott leszel hogy érezd milyen fasza amikor felszabadítanak na szevasz kölyök.


    http://www.youtube.com/watch?v=TcbsqPOqCP0
  • GaborT28
    #18
    Ismerem és nagyon jó film.
  • Molnibalage
    #17
    A németek egyik háború alkotása Sztálingrádról készült, 1993-ban mutatták be.
  • GaborT28
    #16
    1. Tegye fel a kezét, aki előbb csinálna filmet a doni áttörésről a szovjetek szemszögéből! Senki?...
    2. Ha mi(magyarok) lennénk olyan helyzetben, mint az amcsik, még nagyobb lenne a pofánk mint most, amikor azt hisszük körülöttünk forog a világ és mi szerves része vagyunk az EUnak.(pl)
    3. Érdekes, hogy mindig azt támadjuk, aki "vitte valamire" (mind1 milyen eszközöket bevetve)...de még sincs a béka segge alatt, mint mi; akik még a saját politikusainkban,szomszédainkban,munkáltatóinkban sem bízunk.
    Tudom, hogy most megfogtok itt kövezni;de talán gondolkodni kellene; hogy mi mit tennénk hasonló hatalmi helyzetben.Talán belegondolni is szörnyű...
  • Molnibalage
    #15
    Aboszúl értelembe nanám te balfasz, hiszen a teljes indított mennyiség alig néhány ezer tonna robbaóanyagot jelentett. A V-1 kb. 25%-a ért célba, a V-2-nek így fejből nem tudom. Csak éppen az alkalmazás miatt a robbanóanyagra vetítve többet öltek meg.

    A USAAAF nem válogatás nélkül bombázott, akkor nem kellett volna radar és sok más dolog. A V-1 és V-2 meg az volt. Ha már ennyire moralizálni akarsz te gyökér..
  • Molnibalage
    #14
    Tízezer feletti volt csak Londonban asszem. Bombamennyiségre arányosan számolva a V-1 és a V-2 sanszosan gyilkosabb volt, a V-2 föleg, hiszen semm sem figyelmeztett arra hogy jön.

    Bombák Németországra a bombázóhadjárat alatt. Britek szemléletével is - éjszaka a háború elején kis túlzással vakon dolgolzak, néha a németek azt sem tudták megállapítani, hogy mit akartak támadni - is bombamennyiségre lehet számolni fajlagos áldozatokat, ha valakinek ez a perverziátsa van. Persze Drzeda miatt akkor statiszika hiba van, hogy ihaj.

    A V-1 és V-2 lehetett volna hatásos. Ha az összse V-1 és V-2 a csatorna parti zsúfolt kikötőket érte volna, az mát a szórással is jelentős kárt okozhatott volna. A háborút nem fordítja meg, de ha csak egy-két lőszerraktárat vagy lőszerszállítót találnak el a zsúfolt kikötőkben, akkor ihaj...

    Egy példa a kimenetlre.
  • Vaszilij Artyom
    #13
    V1 meg V2 1 dologra volt jó, a félelem fokozására.

    Célozni nem lehetett vele, alig rombolt, de félelemben tartotta a lakosságot. Nudli halálos áldozata volt
  • sanyicks
    #12
    balfaszkám, a jenkik szoktak a demokráciáról és a saját humánusságukról ódákat zengeni ennek fényében kell nézni(persze neked nem megy hiszen ha a szent usádról valaki csúnyát mond az olyan mintha rád mondta volna :D költözz már át oda ha annyira imádod). Egyébként a v2 és v1 kb csak ijesztgetésre, félelemkeltésre volt jó, mert áldozata alig volt a szőnyegbombázásokhoz képest.
  • Molnibalage
    #11
    A jenki bombázások nappal történtek. A kor hadviselési szellemének megfelelt. Ha már ennyire péniszméricskélés, a V-2 és V-1 az mi volt te balfasz...?
  • Molnibalage
    #10
    Ja.
  • galocza
    #9
    azt hittem, nem kell idézőjelbe tennema hősi-t, így is átmegy. na mind1, tehát katonai halott amcsi részről.
  • Tetsuo
    #8
    Na ja, de ezek hosi halottnak nevezik azt is, aki Afganisztanban, Irakban vagy barhol hal meg... zsoldoskent, cion kicsiny berencekent.

    Oliver Stone mondta, addig USA-ban nem lehet a 2. VH-rol igaz filmet forgatni, amig Hollywoodot zsidok iranyitjak. Es milyen k*szott igaza van.
    Hozzateszem, hogy Europaban meg addig, amig a holokauszt tabu.
  • NovaTerra
    #7
    Tényleg annyira meglepő, hogy amerikai rendező, amerikai színésszel, amerikaiaknak szóló filmben az amerikai katonákat mutatja be?
    Németek se csinálnak az ő "hőseikről" filmet, mert egyszerűen kerülik a témát, mert nem kicsit szégyellik, legalábbis hivatalosan, amiket véghez vittek a harmincas évek elejétől '45-ig.
  • Vaszilij Artyom
    #6
    Hát a Pacific az eléggé csak egyszer nézős volt az Elit alakulathoz képest...
  • galocza
    #5
    (tippeljetek, hány amerikai halt hősi halált a 2. vhábban. én nem tudtam. megtudtam. nem hittem el. aki amúgy nem tudja, tippel nekem, s nem téved csak egy nagyságrendet, kap tőlem egy virtuális sört.)
  • galocza
    #4
    Molnár László hadnagyról pl mikor készít filmet spielberg és hanks?
  • Mat666
    #3
    " légierős hős katonáiról fog szólni "

    Ja igazi hősök voltak ahogy szőnyegbombázással válogatás nélkül gyilkoltak le százezreket de hát azok gonosz náci nők gyerekek öregek voltak úgyhogy megérdemelték.
    A lényeg hogy majd újra izgulhatunk a hős amcsi pilótákért könnyes szemmel ahogy kockáztatja az életét hogy lebombázzon védtelen civileket de nem baj jól fog kinézni meg hát az "amcsik a jó fiuk"
  • kissssss
    #2
    Steven Spielberg ismét II. világháborús minisorozatot készít

    Az elit alakulat és A hős alakulat után újabb I. világháborús minisorozat fog készülni az HBO-ra,


  • Gauge
    #1
    Jó lenne, ha németekről is csinálnának egyet. Az jobban érdekelne, mint ez a sok amerikai hős, belőlük, már túl sok van.