93
Van második világháború topic, folytassátok ott, ha jól látom már eléggé eltértetetek a megadott témától.
  • ManoNegra
    Áhhá. Tehát ismét bebizonyosodott hogy a madzsari ilyen vérgőzös fasiszta fattyú. Köszönjük..
  • Sunsetjoy
    Bocsánat, nem zártam le egy vastagbetűs <b> makrót, azért lett full vastagbetü.
  • Sunsetjoy
    Nem[b] a témához csak a topikhoz. Ez befért volna mondjuk nagyjából elé, hogy miről szól az 1 órás film... így a vakvilágba topikot indítani körülírás nélkül?

"Erdélyi Péter filmrendező 2003-ban járt a Don-kanyarban és eredetileg azt tervezte, hogy a magyar hadsereg kálváriájáról forgat filmet az eredeti helyszínen. Ezt meg is tette és „Sírjaik a Donra néznek” című alkotása adásba is került.

A forgatás alatt azonban legnagyobb megdöbbenésére azzal szembesült, hogy a helyiekben finoman szólva is vegyes kép él a magyarokról: „Először megütötték a tanárnőt, rögtön a földre esett. Amikor a földön volt már, szuronnyal hasba szúrták. Ő így feküdt. A kislánya meg pontosan mellette. Feküdnünk kellett, nem volt szabad felállnunk. Miután hason szúrták, a vér sugárban ömlött így, felfelé. Erre az anyám eltakarta az arcomat, hogy ne lássam. Ne nézd Lenka, ne nézd… Erre kihúzta a magyar a szuronyt, majd az asszony copfját a kezükre csavarták, és valahová elvonszolták.” – mondta a láthatóan megrendült Jelena Zemjanszkih urivi nyugdíjas Erdélyinek.

[b]„Doni tükör” című filmjét, amiben a háború „másik arcát” kívánta bemutatni, nem volt hajlandó leadni a magyar állami televízió.
    "

(index.hu, Don-kanyar)
  • polluxware
    te véleményedet amúgy sztem ismerem:)
  • polluxware
    "célja a topitynak nincsen.. csak megnézi akit érdekel"

vitákat elkerülendő...

meglehet ezt érteni?
  • ManoNegra
    Végül megtaláltam, de inkább a véleményed érdekelt volna. Majd megnézem, és jól megmondom a sajátomat.
  • Narxis
    Mehetett volna egy töris topikba.
  • polluxware
    hátha így működik...;)

célja a topitynak nincsen.. csak megnézi akit érdekel

sztem meggymagköpdödés, és "hogyan maszturbáljunk helyesen" topikok között elfér
  • polluxware
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=k6oNxrC99Lg
  • ManoNegra
    Én is pont ezt szerettem volna kérni. Mi ez pontosan?
  • Garfield
    Valami magyarázat, megjegyzés, hogy akkor ez a topik most miről fog szólni, illetve mi a topiknyitó célja, na az nincs. Van helyette egy beágyazott videó, amit viszont beágyazva nem lehet lejátszani.

Eddig jó.
  • akyyy
  • polluxware