20
  • Aldo Moro
    A végképp eltörölni nekem nagyon tetszett.
    Talán csak a gagyi vígjátékok nem, meg az utolsó Terminator.
  • hypno
    Most képzeljétek el, ha Schwarzi még jó szinész is lenne.
  • Zombee
    Nekem személy szerint a Végképp eltörölni, a Hull a pelyhes és az Ítéletnap is tetszett. A Batman annyira nem, a többit nem láttam, kivéve a T3-at, de az valóban gyenge volt. Összességében pozitív a mérlege nálam, 1-2 gyenge film mindenkinek belefér.
  • Chocho
    Az első trailer és annak a pöcsnek a szereplése nem volt valami jó ómen, de most kezdek elbizonytalanodni. Egy biztos, megnézem a filmet.
  • IMYke2.0.0.0
    Érdekes. Nekem az összes felsorolt filmje megvolt, és bírtam őket. Még a Juniort is.
  • csuszi
    írd be megint, akkor hátha harapnak rá oszt lesz kommentáradat meg klikkolás ezerrel viki :D
  • nessboth
    Vagy Gáti vagy Reviczky szokta szinkronizálni, predator, terminator ezekben is Gáti hallható.
  • Zombee
    Neki nincs is rá szüksége :)
  • jawarider2
    Mintha a bemutató elején Svarci pisztolyában nem lenne töltény :)
  • cateran
    "Tavaly ősszel már elámultunk azon, hogy két scifi, a Looper és a Dredd mennyire lenyűgözte az újságírókat."
    A Loopert nem lattam, de az veszettul erdekelne, hogy a Dredden mi nyugozte le oket....
  • zetortraktor
    Igen. A True Lies-ig, bár abban, amit tíz évesen látott az ember jónak, az nem biztos, hogy ma is jó lenne számára először megnézve, de szerintem a 80-as években és utána egy ideig jókat csinált.

Utána viszont Junior, Eraser, Jingle Bells, Batman és Robin... Emlékszem, hogy milyen állat előzetese volt az End of Daysnek, hogy mennyire vártam, de az is közepes volt. Utána meg Sixth Day, Collateral Damages... Egyik sem igazán emlékezetes, azokból sokkal kevesebb duma vagy pillanat maradt meg, mint a régiekből. Ha ugyan megmaradt.

Nem véletlen, hogy a True Lies után a filmjeinek többsége bukta volt, a krítikusok is utálták őket, az IMDB is mindegyik 5 pont körüli, szóval a rajongók is. Bezzeg a régiek simán 7-es fölött kapnak.
  • zetortraktor
    Nem hozzáállás kérdés, max tetszésé. Hogy jön ide a hozzáállás? Miért lenne bajod egyébként a szinkronnal?
  • jawarider2
    "Remek kritikákat kapott az új Schwarzenegger-film"

Emlékeim szerint Swarci alapvetően jó filmeket csinál(t).
  • endrev
    Nekem semmi bajom nem volt a szinkronnal. Biztosan igénytelen vagyok.

Hozzáállás kérdése...
  • NovaTerra
    Nem is tudtam, hogy kötelező nekünk szinkronosan nézni.
  • kalapos01
    Gáti Oszkár Stallonének és Schwarzeneggernek is a fő szinkronhangja volt, míg nem váltottak ideiglenesen Gesztesire és Reviczkyre.

Úgyhogy tényleg fene trééé lesz nekünk. Facepalm.
  • fergusonpapa
    az nekem is feltünt.. ez elég tréé lesz nekünk
  • AZTA
    Stallone szinkronhangjával lesz?
  • kalapos01
    Remélem hamar jön a dvdrip, kötelező nézős.
  • jawarider2
    Erre megyek majd.