Drámai képet mutat Peking

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

adam first
Szimplán a jó minõségû száraz fa égetésével nincs is semmi probléma, gondolj csak a tiszta fa hamura, régen pl. falun azzal tisztítottak. A probléma, ott volt/van, hogy a sok marha a gumin keresztül,a mûanyagig minden szart eléget.

"Nem ugyanaz, az egyiken van egy kis + brightness"

Felesleges okoskodás.
Belfast is ilyesmivel küzdött, de átálltak gázra a széntüzelés helyett.
Ez nem környezetvédelmi, hanem várostervezési probléma. Pedig a hülye is láthatta, hogy ez lesz belõle. Néhány presztízsberuházással kevesebb, és a pénzt az infrastruktúrára költeni.
Tinman
Hõszivattyú.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nekem is rögtön a blade runner és a ghost in the shell nyitó képsora ugrott be :)

Te gonosz!<#eplus2>

Amógy pont anyira tehetnek a szennyezésrõl mint mi annak idelyén amikor a gáz csak álom volt és mindenki szenet meg fát égetett.
Õk most értek el odáig, nem tehetnek róla hogy nincs gáz mindenhol.
Az a vicc hogy nyomorban az ország 90 % -a, de azért gombamód szaporodnak a magasságban csúcsokat döntõ felhõkarcolók, a "megmutatom én a világnak ki vagyok" féle monumentális beruházások, közbe meg belefulladnak a saját szarukba. Nagy múltra visszatekintõ nemzet, de valahogy még is mindenben egy lépéssel hátrébb vannak. Ezt a pazarlást a legtöbb fejlett állam már belátta, vagy kezdi belátni hogy felesleges folytatni, és a pénzt inkább a környezet tudatosságra érdemes fordítani. Nem baj az ha valaki fel akar vágni a világnak, de legalább legyen meg a kontraszt.

Tinman
"Jó hír, hogy a széndioxiddal ellentétben a korom csupán néhány napot tölt a levegõben"

Plusz jó hír, hogy az a pár száz millió kínai szépen megköti a tüdejében. Helyes. Fulladjanak bele a saját mocskukba -.-

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nálam is kicsit másabb a két kép, mégha ugyan az is, mert ahogy lentebb írták a betekintési szög egy kicsit fakítja az egyiket.
Volt már már volt ilyen Angliában. Késõbb USA-ban.
csak azt kell kideríteni, melyik melyik :)
smv
Kép1:
http://www.sg.hu/kep/2013_01/peking1.jpg
Kép2:
http://www.sg.hu/kep/2013_01/peking1.jpg

Starcraft + Diablo III - esemve

"Annyit egy monitor nem tud torzítani, hogy másnak lássa"

dehogynem... monitortól függ, én szoptam már be ilyet
Nem tud másmilyen lenni a két kép, mert a linkjük ugyanaz!
Annyit egy monitor nem tud torzítani, hogy másnak lássa. Szemmel is látszik, hogy a két kép ugyanaz! A #4-ben ott van az a kép, aminek a cikkben kellett volna lennie.
Laza
A TFT betekintési szög varázsa :)
Inkább úgy nézd meg a két képet külön-külön, hogy a képernyõnek ugyanazon részén helyezkedik el :)

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Itt látszik milyen hülyék a zöldek, ide hiába raksz napelemeket...

Nagyjabol ugy nez ki, mint a blade runner-ben es a legtobb pesszimista scifiben az agyonszennyezett, lakhatatlan Fold kepe. Lassan tenyleg eljutunk ahhoz, hogy mindenkinek zartkoros oxigenellato rendszerrel kell jarkalnia az utcan. (jellemzoen az urruhakban van ilyen) Bar legalabb most meg csak 1 varos ilyen es ha tartosan ilyen marad, esetleg romlik, akkor talan hamarabb eszbekapnak a politikusok is es a Fold tobbi resze megussza.

ps: A korom kepes huteni es melegiteni is. Az, hogy melyiket, az attol fugg, hogy mekkora magassagban tartozkodik. Mindenesetre a koromszennyezes egyszerre okozhat helyi melegedest es a nuklearis tel neven ismert jelenseget is. Sot a kettot akar a szeljaras fuggvenyeben felvaltva is, ami nagyjabol tonkrevagna a teljes bioszferat.
Nincs itt semmi problema, csak a sotetzoldek eltulozzak, ennek a kis fustnek a jelentoseget. Erosebb lampat kell tenni az autokba, az embereknek meg, hordozhato levegotisztito keszuleket kell addni, es maris minden mehet tovabb ugy ahogy eddig. Nincs ok a valtoztatasra.<#idiota>
És hordozható lélegeztetõs felszerelést árulni. Így még meg is lehet gazdagodni a problémán.

Running
Szerintem még nem érdemes cselekedni, csak fel kell kapcsolni a ködlámpát. :)))

Omega
Egész Peking egy nagy füst gomolyag.

Ha hallgattál volna...
A két kép ugyanaz. Amit szerintem be akartak linkelni, az itt látható:
alma2
jo lenne ha kitalalnak, hogy most hut vagy fut, mielott beruhaznak egy adag import koromra igy tel kozepen.

szerintem

Nem ugyanaz, az egyiken van egy kis + brightness
Richárd, a két kép ugyanaz. :)
← ElőzőOldal 2 / 2